2021 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

bak bunları aldım kızıma kumaşlarıda çok güzel
Bu 5 ürünü mü 80 TL ye aldınız tam anlamadım 300 tl miydi normalde. Ben instagramdan Bi mağaza buldum kargoyla geldi. Oradan kızımın 0 aylık takımlarından 3 yaş elbisesine kadar 58 parça ürün aldım 986 TL ödedim. Bu tulumları da beğendim özellikle patiksiz olanlar daha kullanışlı gözüküyor.
 
Ben daha alışverişe başlamadım bimden birkaç parca hariç. Zibinlari 0-3 ay mı aldınız. Yenidogana cok büyük olur mu?
yenidoğan yada 0-3 ay karışık aldım çok büyük olmaz sanırım zaten dahahastane çıkışı zıbın vs alıncak ben birazda sitedeki ürünleri denemek için bunları aldım bimden de aldım hastane çıkışı 5li takım oda çok güzel
 
10lu set yerine iki adet 5li set düşünüyorum. Bir kışlık battaniye bir de pike var zıbın mecbur alınacak diye düşündüm. Hastane çıkışına cok para vermeyi düşünmüyorum pamuk olsun yeter.
 
Bircok eşyada 2. el mantikli aslinda ama hic almadım daha önce. O uygulamalari da kullanmadım. Güle güle kullanın aldıklarınızı.
Trendyol guvenceli olduğu için rahat aldım anneler ellerinde olan 0-3 aylik seyleri çok ucuza çıkartıyorlar
 
Dolap uygulaması can dır. oğlumada çok şey alıyorum şimdi kızım içinde bir sürü şey buldum almak için sırada bekletiyorum :)
Aynen aynen çok güzel şeyler satıyorlar yoksa çocuk kıyafetine paramı yetişir
 
Bir şey daha sorayım cok tecrübesizim bu konularda. Hastane çıkışı alt üst şeklinde mi olmalı? Yoksa tulum,zıbın,şapka şeklinde de verebilir miyim hastaneye ?
 
Sepet Toplamı:374,40 TL
Ürün İndirimleri195,00 TL
Kampanya İndirimi104,70 ₺
Kapıda Ödeme Bedeli10,03 ₺
Toplam KDV:5,53 TL
Kargo Ücreti:0,00 TL
Genel Toplam:84,73 TL
evet ama içinde oğlumada aldığım gömlek var onu eklememişim 6 ürün toplamda :)""""
"buda oğlumun
 

Eklentiler

  • Screenshot_20210818_164509_com.android.chrome.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 72
Aynen aynen çok güzel şeyler satıyorlar yoksa çocuk kıyafetine paramı yetişir
boşa dememiş atalarımız çocğun giydiği haram yediği helal diye kuzenimin çocuğu benim oğlumun kıyafetleriyle büyüdü ondan geri benim bebeğime kızında giyebileceklerini seçtik aldık ne gerek var dolu dolu almaya
 
Bir şey daha sorayım cok tecrübesizim bu konularda. Hastane çıkışı alt üst şeklinde mi olmalı? Yoksa tulum,zıbın,şapka şeklinde de verebilir miyim hastaneye ?
alt üst daha pratik olur göbek bağına zarar vermeden sanki giy çıkart yaparken ama zıbında çok kullanışlı
 
Çok haklısın dün bir e bebeğe gideyim dedim en dandik şeyler 40 50 tl zaten çocuk çabuk büyüyor ikinci ellerde sıfır oluyor çocuğa 1 giydiriyorsun daha olmuyor
 
mağazalarda dolap üzerinden daha uyguna satıyo favorilere eklediğinde dönem dönem indirimler geliyo oda iyi oluyo

Mesela bunu dolaptan aldım 100 tl ara katı alt degistirme yeri tülu uyku pikesi falan herseyi vardı bunu normal alsam 600 700 asagi alamazdim 20 tl port bebe ve canta aldım 50 tl bebek arabası ve pusetini aldım takip.edilirse insanlar cok ucuza ellerinde olan herseyi cikartiyor
 
Attığın tulumlardan baktım ama göremedim. Bende kampanya indirimi tarzı bişey de çıkmadı. Tulum geneli 34.90 gösteriyor. Ben bakınca mı ürünler tükendi anlamadım.
 
Çevrende kıyafet paylaşımı yapabileceğin birileri olduğunda evet kıyafet yükünü hafifletir. Örneğin benim yok. Çocuklarıma da hiç hediye gelmez parasını verirler o parada kaynıyor gidiyor arada.
Kıyafetleri de bebeğin denk geldiği ayağa göre alırım ve hiç israf olmaz. 1 kere giyebiliyor olayına hiç katılmam. Mevsimle uyumsuz kullanışsız kıyafet alanlar için geçerli.
 
Attığın tulumlardan baktım ama göremedim. Bende kampanya indirimi tarzı bişey de çıkmadı. Tulum geneli 34.90 gösteriyor. Ben bakınca mı ürünler tükendi anlamadım.
valla aldığım ürünlerin hepsi burda hepsinede indirim hesapladı bende sıkıntı olmadı ama şöyle ilk sayfa açtığında 1 alana 1 bedava ürünler var ordakilerden bi tane eklemen gerekiyo sanırım eklemediğinde diğer ürünlerde de bir alana bir bedeva hesaplamıyo birde 2 - 4 - 6 gibi alıcaksınki 2. bedavaya gelsin 5 tane ürün seçersen 5. bedava olmayacağı için fazla tutcak
 

Eklentiler

  • Adsız.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 59
Valla hakkın geçti helal et uğraştırdım. Sağolasın dediğin gibi yapıcam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…