- Konu Sahibi Summerwinter
- #4.901
Selam kızlar ya herkes detayliya hafta olarak geç girmiş.bende Dr en iyi sonuç 20 haftalıkken olur dedi diye haftaya perşembeye aldım randevuyu o zamanda 19+4 günlük olacak erteletsem mi bilemedim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyoruzkızlar tünaydıın ayrıntılıya geldim bekliyorum çok sinir bozucu beklemesi sıra bi geleydi
Hep beklemekle geçiyor ömrümüz güzel haberler alırsınız inşallahkızlar tünaydıın ayrıntılıya geldim bekliyorum çok sinir bozucu beklemesi sıra bi geleydi
Doktor bana da 19 20 hafta içerisinde gir demişti. Ama detaylı da ki doktor 22 hafta içerisinde çok daha sağlıklı olur dedi bende güvendim bakalım 6 ağustosta detaylimSelam kızlar ya herkes detayliya hafta olarak geç girmiş.bende Dr en iyi sonuç 20 haftalıkken olur dedi diye haftaya perşembeye aldım randevuyu o zamanda 19+4 günlük olacak erteletsem mi bilemedim şimdi
Evet canm aşı kartım var T1 den T5 e kadar tarih atıyorlar.Tek doz 10 yıl korumaz canim 5 dozlukbir prosedürü var onu tamamlarsan ancak
Bizimki 21+4te yapıldı, Dr vermişti o günü. Erkene alma imkanın varsa al canımKızlar ben adetime göre 21+4 üm bugun hastaneye gittim doktor bana ayrıntılı için randevumu sordu 10 Ağustos dedim geç oldugunu söyledi ayrıca şuanda 23+0 görünüyormuşum ultrasona göre
Güzel haberler alın insallahkızlar tünaydıın ayrıntılıya geldim bekliyorum çok sinir bozucu beklemesi sıra bi geleydi
çok şükür hiç bi sıkıntı yokmuş dörtlü de görülen riskte temiz çıktı 365gr 23cm miş kızımızGüzel haberler alın insallah
şükür canım gayet sağlıklı hiç sıkıntımız yok ölçümleri hep yerindeHep beklemekle geçiyor ömrümüz güzel haberler alırsınız inşallah
Ay hadi inşallah sağlıkla gelsin darısı başıma?çok şükür hiç bi sıkıntı yokmuş dörtlü de görülen riskte temiz çıktı 365gr 23cm miş kızımız
Ben pazartesi gidiyorum 18+5 doktorum oyle istedi. Gidecegim doktor hiç haftasını sormadı bile randevuyu aldik.Selam kızlar ya herkes detayliya hafta olarak geç girmiş.bende Dr en iyi sonuç 20 haftalıkken olur dedi diye haftaya perşembeye aldım randevuyu o zamanda 19+4 günlük olacak erteletsem mi bilemedim şimdi
amin canım inşallah hiç sıkıntısız atlatırsın sende ben stresliydim şükür rahatladımAy hadi inşallah sağlıkla gelsin darısı başıma?
Ekime kadar doluymuş maalesef öne çekemedilerBizimki 21+4te yapıldı, Dr vermişti o günü. Erkene alma imkanın varsa al canım
Gözün aydın darısı başımızaşükür canım gayet sağlıklı hiç sıkıntımız yok ölçümleri hep yerinde
teşekkürler canım inşallah sağlıklı sağlıklı haberlerini alırsın misler gibi :)Gözün aydın darısı başımıza
Bende aşı olmadım ve sanırım doğum yapana kadar da olmayı düşünmüyorum. Evet çok korkuyorum ama bir şekilde elimden geldiğince korunmaya dikkat etmeye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsunMerhaba hanımlar vaka sayıları gün gün artıyor halen benim gibi Aşı olmamış olan var mı? Olacsk mısınız ??