- 25 Mayıs 2021
- 325
- 271
- 32
- Konu Sahibi Summerwinter
- #4.801
Cici anneler. Geleceğin kayınvalide adayları hepimize torunlarımızı sevebileceğimiz niceee mutlu bayramlarrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buz akuleri var onlarla istediğin yere rahat taşırsın huz aküsü yoksa poşetleri şu koy döndür o dönmüş poşetleri beraber taşırsın erimez ayrıca lcw nin kartonlari çok sağlam ben taşınırken onlarla porselen filan çok rahat taşınmıştı.Altini çok sıkı koli bandıyla bantlayip çok doldurmazsan rahat taşınır.Kolay gelsin ev taşımak gerçekten zorValla sağolasın. Ben oğlumdan büyük oğlumdan önce de taşınmıştır. Karton kutular seramik porselen şeyleri kaldırmıyor alttan hep açılmıştı kutular. Giymediğim şeyleri seçeyim bak bu çok güzel fikir. Peki dondurucuda fasulye et tavuk kıyma vişne var onları çıkarsam anneme götürene kadar 15 dak geçer bu esnada sıcak soğuk şoku bakteri olayı sınıntı olur mu. Hayırlı bayramlar bu arada
Sana da hayırlı bayramlar canımValla sağolasın. Ben oğlumdan büyük oğlumdan önce de taşınmıştır. Karton kutular seramik porselen şeyleri kaldırmıyor alttan hep açılmıştı kutular. Giymediğim şeyleri seçeyim bak bu çok güzel fikir. Peki dondurucuda fasulye et tavuk kıyma vişne var onları çıkarsam anneme götürene kadar 15 dak geçer bu esnada sıcak soğuk şoku bakteri olayı sınıntı olur mu. Hayırlı bayramlar bu arada
Çok sağolasın dediklerinin hepsini uygulayacağım işime de çok yarayacak. Hamileyken daha da zor neye elimi atsam ay bu ağır alamam deyip geri bırakıyorum.Buz akuleri var onlarla istediğin yere rahat taşırsın huz aküsü yoksa poşetleri şu koy döndür o dönmüş poşetleri beraber taşırsın erimez ayrıca lcw nin kartonlari çok sağlam ben taşınırken onlarla porselen filan çok rahat taşınmıştı.Altini çok sıkı koli bandıyla bantlayip çok doldurmazsan rahat taşınır.Kolay gelsin ev taşımak gerçekten zor
Kendi doktorum yapacak canim. Çağrı gülümser hoca.Ankarada oturan anneler detaylı ultrason için nereyi tercih ettiniz?
Detaylı ultrasonu nekadara yapıyor canım bilgin varmı birde resnklimi?Kendi doktorum yapacak canim. Çağrı gülümser hoca.
Renkli fotoğraflar da veriyor bunu kastediyorsan, fiyatını bilmiyorum canim. Arayıp kliniğini bilgi alabilirsin.Detaylı ultrasonu nekadara yapıyor canım bilgin varmı birde resnklimi?
Daha başlamadı ödem bende. Sende durumlar nasılmerhaba anneler vücudu ödem yapan var mı?
Bacaklarımda ödem oluşmaya başladı. Su içmeyi arttırıp yürüyüş yapmaya başladım. Ama kız annelerinde bu durum çok sık yaşanıyormuş galibaDaha başlamadı ödem bende. Sende durumlar nasıl
Evet bu haftalarda odem olabilirmis, yakında olur belki bizlerde de, bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum akşamları tuz az tüketiyorum bakalım..Bacaklarımda ödem oluşmaya başladı. Su içmeyi arttırıp yürüyüş yapmaya başladım. Ama kız annelerinde bu durum çok sık yaşanıyormuş galiba
Kuzum sıcakta çok etkiliyor geçen haftalarda bende de baya olduBacaklarımda ödem oluşmaya başladı. Su içmeyi arttırıp yürüyüş yapmaya başladım. Ama kız annelerinde bu durum çok sık yaşanıyormuş galiba
Doğum ücretini herkese veriyorlar ama sütü sadece çalışmayan annelere diye hatırlıyorum.ödeme işlemi PTT den oluyor ama başvuruyu tam hatırlamıyorum sanki iskura müracaat ediliyorduTecrubeli anneler dogum ve süt ödenekleri neler nerden basvuruluyor herkese veriliyor mu bilgisi olan yazabilir mi
çeşitli isimler altında çok sayıda verilen ödemelerden birisi de çocuk parası. Bu destek, doğum yapan tüm annelere veriliyor. İlk çocukta 300, ikincide 400 ve üçüncüde 600 lira ödeniyor. Başvuru Aile Bakanlığı il müdürlüklerine, ilçede ise kaymakamlıklara yapılıyor. TC kimlik numarasıyla 'aile.gov.tr' adresinden de başvuru imkanı var.Tecrubeli anneler dogum ve süt ödenekleri neler nerden basvuruluyor herkese veriliyor mu bilgisi olan yazabilir mi
Ara ara oluyor gaviscon kullanıyorum çok zorlanıncaKızlar iyi geceler yaklaşık bir haftadır midem çok fena asit yapıyor.iki gündür de ne yapsam da oluyor öyle asit yapacak birşeyde yemiyorum sizde durumlar nasıl
Idrara ben de çok sık çıkıyorum. Dışarı çıkmak istemiyorum sırf bu yüzden. Benim iki kasığımda da ayağa kalkınca batma şeklinde ağrı oluyo doktor normal olduğunu söyledi.Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Gündüzleri iyiyim ama akşamları karın agrım oluyor içten içten ağrıyor karnım, sizce normal midir neden böyle bir şey yaşıyorum ?
birde tuvalete gitme sıklıgım nerdeyse 15 dakikada bire düştü, hatta bazen çıkar çıkmaz gene idrar hissediyorum sizce normal mi