- Konu Sahibi Summerwinter
- #4.581
Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım varÇok çok üzüldüm rabbim yardımcın ve sabırcın olsun... yemin ederim şuanda oturdum aglıyorum... dualarla yanında olabilrim ancak elimden hiçbirşey gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım varÇok çok üzüldüm rabbim yardımcın ve sabırcın olsun... yemin ederim şuanda oturdum aglıyorum... dualarla yanında olabilrim ancak elimden hiçbirşey gelmez
şanliurfa siverekte yasiyorum canim malesef urfaya gitmem gerekiyor urfada belli basli hastaneler var ikisini aradim 2li test yapiyorlarmis 3lu 4lu yapmiyorlarmis sabah beri sasirdim artik ayy iyi sadece kan vermeyle oluyorsa iyiymisNerde yaşıyorsun ki ? özellerde var araştır 3 li aslında 4 'li test sadece kan veriyorsun o kadar
Anladım canım tek ozaman araştırma hastanesi kaliyor şansına ama sonuç devlette uzun sürüyor tabi.. hayırlısı olsun Inşşanliurfa siverekte yasiyorum canim malesef urfaya gitmem gerekiyor urfada belli basli hastaneler var ikisini aradim 2li test yapiyorlarmis 3lu 4lu yapmiyorlarmis sabah beri sasirdim artik ayy iyi sadece kan vermeyle oluyorsa iyiymis
himm dr dedi 18.24.haftada yaptir dedi randevu alip dedi ama ben haftaya 18 hafta olacagim artik hangisi oluyorsa yapar heralde , hep özele gorundum kac telefon gorusmesi yaptiysam biride net bilgi vermedi sasirdim kaldim egitim arastirmaya aldim bakalim randevuEğitim araştırmada yaparlar ücret alınmıyor. 20. Haftadan sonra detaylı ultrason var. Onu ihmal ettirmeyin yaptırın
aynen oyle valla hep özele gorundum ama malesef özeller burada sadece para tuzagi parasini gectim ilgi alaka sifir millet özele gidiyor ama devlet daha guzel ilgileniyor gercekten ins hayirli sonuc aliriz bakalimAnladım canım tek ozaman araştırma hastanesi kaliyor şansına ama sonuç devlette uzun sürüyor tabi.. hayırlısı olsun Inş
cok sagol canim hic yaptirmadim merak ettim cok tesekkur ederimsadece kan alımı ve ultrasonda ölçüm yapılıyo hiç bir zorluğu yok devlet ücretsiz yapıyo kontrollerin sırasında zaten aldıkları kana ek 1 2 tüp fazla kan sadece :)
Ne güzel isim ❣ biz daha koyamadık kızımıza isimOglusumuzun ismini koyduk rüyamda görmüştüm zaten Alp Eren olucak nasip olursa.. Benim gibi ismi belli olanlar varmi :)
Benimde liseden beri hayalimdi kızım olursa Mihrumah koyacağım dedim. Mihrumah Nisa koyacağız inşallah. Rabbim bütün evlatları annelerine bağışlasınOglusumuzun ismini koyduk rüyamda görmüştüm zaten Alp Eren olucak nasip olursa.. Benim gibi ismi belli olanlar varmi :)
Teşekkür ederiz canım.Ne güzel isim ❣ biz daha koyamadık kızımıza isim
Amin inş canım ne güzel bir isim :)Benimde liseden beri hayalimdi kızım olursa Mihrumah koyacağım dedim. Mihrumah Nisa koyacağız inşallah. Rabbim bütün evlatları annelerine bağışlasın
O neymis kuzum hangi testle yapiliyorKizlar benim Afp 104 cikmis. Sizinkilere gore cok yuksek neyle ilgili acaba
Teşekkür ederimAmin inş canım ne güzel bir isim :)
AFP testi olarak bilinen alfa fetoprotein testi, gebeliğin 16 ila 20. haftaları arasında rutin olarak yapılan bir tür kan testidir. Alfa fetoprotein, anne karnındaki fetüsün karaciğeri tarafından üretilen bir protein türüdür. Yetişkinlerin kanında bulunan albumin isimli proteinin fetüsteki karşılığı olarak da bilinirKizlar benim Afp 104 cikmis. Sizinkilere gore cok yuksek neyle ilgili acaba
Benimkide yuksek cikti acaba neden yuksek ki onu da bilmiyorum daha kontrolumuzede varAFP testi olarak bilinen alfa fetoprotein testi, gebeliğin 16 ila 20. haftaları arasında rutin olarak yapılan bir tür kan testidir. Alfa fetoprotein, anne karnındaki fetüsün karaciğeri tarafından üretilen bir protein türüdür. Yetişkinlerin kanında bulunan albumin isimli proteinin fetüsteki karşılığı olarak da bilinir
Hamilelerde yüksek çıkması.normal bence doktorunuz daha iyi bilir amaBenimkide yuksek cikti acaba neden yuksek ki onu da bilmiyorum daha kontrolumuzede var
Onemli olan mom degeri aslinda rapor olarak gorunlenmiyor henuz. Gordugum diger arkadaslara gore benimki hayli yuksekAFP testi olarak bilinen alfa fetoprotein testi, gebeliğin 16 ila 20. haftaları arasında rutin olarak yapılan bir tür kan testidir. Alfa fetoprotein, anne karnındaki fetüsün karaciğeri tarafından üretilen bir protein türüdür. Yetişkinlerin kanında bulunan albumin isimli proteinin fetüsteki karşılığı olarak da bilinir
Sizin raporunuz cikti mi peki. Benim kontrolum var bakalim sorayim haber edeyimBenimkide yuksek cikti acaba neden yuksek ki onu da bilmiyorum daha kontrolumuzede var
3 lu testte E3, Beta, Afp ismindeki degerlere bakilmis. Henuz raporu yansimamis ya da ben mi goremedim bilmiyorum. 2li testte rapor e nabizda nereye dusuyordu hatirliyor musunuzO neymis kuzum hangi testle yapiliyor
Cıktı ama canim iyi dedi bir sorun yok raporu görmedim ben amaOnemli olan mom degeri aslinda rapor olarak gorunlenmiyor henuz. Gordugum diger arkadaslara gore benimki hayli yuksek
Sizin raporunuz cikti mi peki. Benim kontrolum var bakalim sorayim haber edeyim