- 8 Ocak 2013
- 579
- 751
- Konu Sahibi Summerwinter
- #4.301
Detayli icin Ersin beyden randevu aldim. Muayanem Afsin beydeDoruk hangi doktor ?birde kontrole kime gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detayli icin Ersin beyden randevu aldim. Muayanem Afsin beydeDoruk hangi doktor ?birde kontrole kime gidiyorsunuz
Kalbimiz hep birbirimizle, doğru zamanda sağlıkla inşallahÇok teşeklür ederimKendine dikkat etBilgilendirmen için çok teşekkür ederim canım. Benimde geçen sene 4 haftalık düşüğüm olmuştu, sonra aşılama denedik, 2.si tutmuştu ama maalesef kalbi durdu dediğin gibi çok üzücü bir durum, ve bundan sonrada böyle şeyler yaşayacakmışım gibi geliyor korkuyorum. Hayırlısını nasip etsin Rabbim, seninde bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Sağlıkla gelsin oglusumuzz inşallah ❤Arkadaşlar Allah nasip ederse bebisimiz erkek mis listeye eklenebiliriz
Bende de ikindi vakti basliyor ilaci oldugunu bilmiyordum cok sevindim surekli mi kullanılıyor16 haftalık oldum olur olmaz mide yangınlarım başladı gene gaviscon lar yoldaşımız olcak galiba
detaylı ultrason için gene kadın doğum bölümünden mi randevu alınıyor? bizim ilçede yokmuş, ile gitmemiz gerekecek ama hangi bölümden alacağız acaba? ben de baksaydım şimdidenDetayli ultrason randevumu aldim arkadaslar. 16. Haftadayim doktorum 22. Haftada yonlendirecegini soylemisti. 31 Temmuz a gun almak istedim simdiden doluymus sasirdim. Ben Bursa Doruktan aldim her yer boyle midir bilmiyorum. Randevu alacaksaniz erken bilgi alin sizde
gaviscon genelde hamileler için olan bi mide ilacı rennie talcid gibi şurup şeklinde ben ilk hamileliğimde 1 şişe çantamda 1 şişe evde 1 şişe ofisimde bulundurup şarapçılar gibi kafama dikiyodum vallaa :)Bende de ikindi vakti basliyor ilaci oldugunu bilmiyordum cok sevindim surekli mi kullanılıyor
ben radyoloji bölümünde girmiştim ayrıntılı usg ye kadın doğum polikliniğinde de randevu alınabiliyo sanırım ama benim doktorum radyolojiden aldırmıştı randevmudetaylı ultrason için gene kadın doğum bölümünden mi randevu alınıyor? bizim ilçede yokmuş, ile gitmemiz gerekecek ama hangi bölümden alacağız acaba? ben de baksaydım şimdiden
teşekkür ederimben radyoloji bölümünde girmiştim ayrıntılı usg ye kadın doğum polikliniğinde de randevu alınabiliyo sanırım ama benim doktorum radyolojiden aldırmıştı randevmu
Canim ben ayrintili ultrasonu ilk çocuğum öldüğü için mecburi yaptırmak zorunda kalıyorum12 haftalik ayrıntılı ultrasyon çok.erken değil mi ya daha biz o haftada ikili test yapildi cinsiyet için erken dedi. 6 Temmuzda 3 li tarama ondan sonra ayrıntılı 14.haftada cinsiyeti belli oldu
Teşekkür ederimmmmmKız uzantısı yok
Canim inşallah gonlunuzden geçeni versin rabbimmmYa benimde kız der mi acaba 17 haftada gidicem 14+5 te erkek dedi başka dr
Direk radyolojiye randevu aldim. 22 hafta ayrintili ultrason istedigimi soyledim. O hastanede takipli olup olmadigimi sordu ve randevu olusturuldu.detaylı ultrason için gene kadın doğum bölümünden mi randevu alınıyor? bizim ilçede yokmuş, ile gitmemiz gerekecek ama hangi bölümden alacağız acaba? ben de baksaydım şimdiden
anladım teşekkür ederim, özele gitmeyeceğiz, o zaman kendi doktorumun yönlendirmesini bekleyeceğim demek kiDirek radyolojiye randevu aldim. 22 hafta ayrintili ultrason istedigimi soyledim. O hastanede takipli olup olmadigimi sordu ve randevu olusturuldu.
Bazi sehir hastanelerinde de yapiliyormus eger o sekilde gitmeyi dusunuyorsaniz randevu olusturabilmeniz icin kadin dogumun yonlendirmeis olmasi gerekiyor
Rica ederim. Yine de doktorunuza sormakta fayda var. Ben de ilcedeyim peritonolaga yonlendirmek icin bulunan hastenede takipli olmak gerekiyorsa ve ilcedeki sisteme giremezse diye ozelde randevu olusturdum. Daha cok risk gorulen gebelikler icin sistemi girdiklerini okudum. Doktorunuz uygun sekilde sisteme girebilirse size mhrs de randevu acilabiliyor yoksa devlette direk alinamiyoranladım teşekkür ederim, özele gitmeyeceğiz, o zaman kendi doktorumun yönlendirmesini bekleyeceğim demek ki
Ogrenirseniz yazar misiniz bende merak ediyorumdetaylı ultrason için gene kadın doğum bölümünden mi randevu alınıyor? bizim ilçede yokmuş, ile gitmemiz gerekecek ama hangi bölümden alacağız acaba? ben de baksaydım şimdiden
Detaylı ultrason için perinatololji mi ne öyle bölüm var oradan almanız gerekiyorOgrenirseniz yazar misiniz bende merak ediyorum
Kendimiz mi aliyoruz doktormu yönlendiriyor bazilarinin kendi doktoruda bakıyormuş kafam karisti radyoloji bakmiyor muDetaylı ultrason için perinatololji mi ne öyle bölüm var oradan almanız gerekiyor
Kendin alıyormuşsun canımKendimiz mi aliyoruz doktormu yönlendiriyor bazilarinin kendi doktoruda bakıyormuş kafam karisti radyoloji bakmiyor mu