- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.681
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ❤Çok teşekkür ederim, rahatlattiniz güzel dilekleriniz için çok sağolun. Çarşamba tekrar gidicem hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ❤Çok teşekkür ederim, rahatlattiniz güzel dilekleriniz için çok sağolun. Çarşamba tekrar gidicem hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Inşallah kuzummOff hep stres.. 2 gündür mide bağlantısından ağzıma bir lokma alamıyorum. Çok korkuyorum bebeğim hasta diye. Inşallah sağlıkla doğarlar
Hadi gözün aydın canimmm, sağlıkla gelsin oğlusunKızlar bugün doktor cinsiyet tahmininde bulundu. Geçen hafta size erkek mi demiştik dedi, yok hocam birşey dememiştiniz dedik. O zaman bu hafta erkek diyeyim dedi. Ama kesin değil tabi 2 3 haftaya netleşir dedi
Sağlıkla gelsinde 1 ay sonra olsun tek ❤Meraba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 13+6 ultrasonda herşey normal çıktı çok şükür ense, burun kemiği normal tarama testi istemedim. Cinsiyeti öğrenemedik malesef Bi türlü uygun poz vermedi ne kadar oynatmaya çalışsa da doktorum 1 ay sonraya kaldı
Merhaba ben yaptırdım benim de riskli çıktı. Beta 400lerde risk durumu da 1:506 çıktı2li tarama testi yaptıran var mi kızlar. Benim biraz riskli çıktı. Free beta hcg kaç çıktı yaptıranlar cevaplayabilir mi acaba.
Sizin beta kaç çıkmıştı?Hepsinin bütününe bakılıyomuş benm beta yüksek ama papp düşük ama ikisi sadece önemli değilmş. Bana sorun yok çok iyi sonuçlar denildi
Allahım bir oğlumuz daha geliyor. Maşallah canimmm sağlıkla gelsiiinn❤Kızlar kontrolum vardı bugun doktor cinsiyeti soyledi oğluşum olacakmış
Lütfen bu degerlere takilip üzülmeyin.. bunlar sadece olasılık..güzel düşünün güzel olsun içininiz rahat edecekse amniyosentez ya da yurtdışına gönderilen genetik testleri yaptırabilirsiniz..Merhaba ben yaptırdım benim de riskli çıktı. Beta 400lerde risk durumu da 1:506 çıktı
Doktor da testi yaptırabilirsin ama gerek yok dedi. Sağ olsun çok rahatlattı beni. Testi yaptırdığıma da pişman oldum. Ne yaşarsak yaşayalım kabulüm zatenLütfen bu degerlere takilip üzülmeyin.. bunlar sadece olasılık..güzel düşünün güzel olsun içininiz rahat edecekse amniyosentez ya da yurtdışına gönderilen genetik testleri yaptırabilirsiniz..
Inşallah sağlıkla doğar yavrusunnn❤Doktor da testi yaptırabilirsin ama gerek yok dedi. Sağ olsun çok rahatlattı beni. Testi yaptırdığıma da pişman oldum. Ne yaşarsak yaşayalım kabulüm zaten
Sagol arkadasim hep birlikte saglikla alalim kucagimizaAllahım bir oğlumuz daha geliyor. Maşallah canimmm sağlıkla gelsiiinn❤
154 . Ama sadece betaya yada diğer değerlere takılmayın ortalama değere grafiğe bakılıyomuş. Siz kalbnizi ferah tutun sorun yoktur Allahın izniyleSizin beta kaç çıkmıştı?
Tüm gün sürmüyor ama ara ara sürekli oluyor buda beni çok halsiz bırakıyor çünkü bişey yiyemiyorum...Yaatum gun mu suruyor bulantiniz peki.bulanti cok kotu ,bitiriyor insani resmen
İki gün önceye kadar ben de öyleydim. Aslında doktorum bi folik asit vermişti zencefilli o iyi gelmişti. Ama ne olduysa iyi gelmemeye başladı ve ben gece gündüz mide bulantısıyla uğraşmaya başladım kusmuyorum öğürüyorum ağzım sürekli sulanıyor falan dedim ki madem öğürüyorum bişiler yiyeyim de dolu dolu kusayım bari salatalık peynir ekmek ne hazırlayabildiysem yedim. Meğer benim ilacım mideme bişiler inmesiymiş Şimdi kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum. Ekmeğin arasına biraz peynir koyup yesen bi de böyle denesen??Tüm gün sürmüyor ama ara ara sürekli oluyor buda beni çok halsiz bırakıyor çünkü bişey yiyemiyorum...
12. Haftada bana da kız dedi, insan alışıyor duyduktan sonra.. insallah degismez kuzum❤ degisirse de canlari sagolsun❤Kızlarrr ikili test için gittim bugün detaylı ultrasona da girdim dr kıza benziyor dedi değişir mi sizcee
İnşallah çok sevindim valla sağlıklı olsunda önce zaten12. Haftada bana da kız dedi, insan alışıyor duyduktan sonra.. insallah degismez kuzum❤ degisirse de canlari sagolsun❤
kuzum ben güzelce kahvaltı yapıyorum, aradan yarım saat geçiyor geçmiyor tekrar mide bulantısı bende senin gibi kusmuyorum ama midem agzımda gezıyor sonrada hiç bişey yemiyorum hamile kaldıgım kilolarda geziyorum hatta 70 gr kilo kaybım var...İki gün önceye kadar ben de öyleydim. Aslında doktorum bi folik asit vermişti zencefilli o iyi gelmişti. Ama ne olduysa iyi gelmemeye başladı ve ben gece gündüz mide bulantısıyla uğraşmaya başladım kusmuyorum öğürüyorum ağzım sürekli sulanıyor falan dedim ki madem öğürüyorum bişiler yiyeyim de dolu dolu kusayım bari salatalık peynir ekmek ne hazırlayabildiysem yedim. Meğer benim ilacım mideme bişiler inmesiymiş Şimdi kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum. Ekmeğin arasına biraz peynir koyup yesen bi de böyle denesen??
Bana da erkek dedi isim falan düşünmeye başladım 3 hafta sonra kontrole gidene kadar bu fikre alışıcam çok fena. İnşallah değişmez12. Haftada bana da kız dedi, insan alışıyor duyduktan sonra.. insallah degismez kuzum❤ degisirse de canlari sagolsun❤