- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar anlayan baksın lütfen ikili test sonucum düşmüş sisteme hiç bir şey anlamıyorum inşallah kötü bir şey yoktur
Ay çok sağolun yaa içime su serptinizRiskler kismindaki degerleriniz gayet dusuk riskte normal gorunuyor. Grafigi doktorunuz yorumlar
Bende de benzer bir durum var kalcama vuruyor adim attikca canim siddetli olmadigi icin ayni seye yoruyorumKızlar 2 gündür akşama doğru sağ kasigim ağrıyor. Hatta ayağıma vuruyor..yoğunda değilim bu ara gebel dinlenme modundayım..bebeğin büyümesine yoruyorum ❤
Benimkine yakın değerler doktor normal demişti. Seninkide normal kuzumm allahın izni ile. Ne zmn doktora gideceksin tekrardanKızlar anlayan baksın lütfen ikili test sonucum düşmüş sisteme hiç bir şey anlamıyorum inşallah kötü bir şey yoktur
Perşembe günü tekrar çağırdı canım tuzlu yeme dedi , telefondan uzak dur Falan tuzdan dolayı sanırım tansiyon mu ne bişeyler yüksekmiş ilaç verdi 35 haftaya kadar kullanacakmışımBenimkine yakın değerler doktor normal demişti. Seninkide normal kuzumm allahın izni ile. Ne zmn doktora gideceksin tekrardan
Telefon niye ki sebebni söyledi miPerşembe günü tekrar çağırdı canım tuzlu yeme dedi , telefondan uzak dur Falan tuzdan dolayı sanırım tansiyon mu ne bişeyler yüksekmiş ilaç verdi 35 haftaya kadar kullanacakmışım
Doktor söylemedi devlet hastanesi 16. Hafta ve sonrasında söylüyormuş ama zaten benimkinde yüz üzeri yatmıştı istesede göremezdiBebiş mi göstermedi doktorunuz mu söylemek istemedi?
Telefon tablet pc ve mikrodalga bunlardan uzak durun diyorlar çünkü radyasyon yayıyorTelefon niye ki sebebni söyledi mi
Bende varım benimde salı günü özelde muhtemelen öğrenirim diye düşünüyorum.oglumda aynı Dr 11 hafta içerisinde söylemiştiBi ben mi kaldım öğrenemeyen arkadaşım özel hastaneye gidiyor 12.haftasında yasal kürtaj süresi dolmadığı için cinsiyet söylememişler Benim de ctesi randevum var inşallah benim doktorum söyler
Tabi tuz sknti hamilelikte kuzum bisey olmaz tedbirini alırsan inşallahPerşembe günü tekrar çağırdı canım tuzlu yeme dedi , telefondan uzak dur Falan tuzdan dolayı sanırım tansiyon mu ne bişeyler yüksekmiş ilaç verdi 35 haftaya kadar kullanacakmışım
Canım ben üç dört haftadır hep aynı yerde kıpırtı hissediyordum.ayni yer olmasa gaz diyeceğim ama hep aynı yer.iki seferdir Dr bakarken dikkat ediyorum kese biraz altında.belki kordonun geldiği yerdir diye düşündüm bende.ama bu gece uyurken rüyamda hareket ediyormuş ve ben karnıma baktığımda ellerinin şeklini görüyorum.rüya bile olsa çok güzeldiKızlar ikinci hamileliği olanlar özellikle karnınızın alt bölgesinde böyle Bi hafif kıpırtı hissediyor musunuz? Araştırdım iki ve üstü hamilelik yaşayanlar 13 haftada bile hissedebilirmiş bebek hareketlerini. Hem gaz ve bağırsak hareketlerinden ayırt edebildiği için hemde karın daha çabuk esner ve incelirmiş. İki üç akşamdır yan yattığımda alt kısımda hafif çarpma hissediyorum ama 1 kere falan. Bağırsak hareketlerimi ayırabiliyorum daha şiddetli oluyo. Sizde de hisseden var mııııııı¿?
Ya bende abarttığımı falan düşündüm sizdende Bi ses çıkmıyordu. Diyorum Bi benim bıcır mı hareket etcek. Demek ki hissediliyormuş. Dediğin gibi benimde sağ alt kısımda sadece akşam sessizlikte hissediyorum. Elimi falan koyuyorum ama daha küçük olduğu için onu hissedemiyorum. Rüyan çok yakında gerçek olcak o zaman daha da mutlu olursunCanım ben üç dört haftadır hep aynı yerde kıpırtı hissediyordum.ayni yer olmasa gaz diyeceğim ama hep aynı yer.iki seferdir Dr bakarken dikkat ediyorum kese biraz altında.belki kordonun geldiği yerdir diye düşündüm bende.ama bu gece uyurken rüyamda hareket ediyormuş ve ben karnıma baktığımda ellerinin şeklini görüyorum.rüya bile olsa çok güzeldi
Canım bende anlamıyorum ama benim sonucumda grafikte siyah sütun varya o 35n üstünde papp 5.10 bhcg 58.50 doktorum hersey yolunda risk yok dediKızlar anlayan baksın lütfen ikili test sonucum düşmüş sisteme hiç bir şey anlamıyorum inşallah kötü bir şey yoktur
Canım ikili testi özeldemi devletteki yaptırmıştınKızlar dün yaptirmistim ikili testi. Bu sonuclara gore hersey normal demislerdi. Sizinle de paylasayim dedim tedirginlikleriniz varsa yardimci olur belki. Ne olursa olsun kendinizi de bebişi de uzmeyin durumlar degisebiliyor sonradan Allah bize de bebişlerimize de saglık versin
YouTube'dan kağan kocatepeyi dinle o yardımcı olur bence ikili tarama diye yazKızlar anlayan baksın lütfen ikili test sonucum düşmüş sisteme hiç bir şey anlamıyorum inşallah kötü bir şey yoktur
Sağol canım benimmYouTube'dan kağan kocatepeyi dinle o yardımcı olur bence ikili tarama diye yaz
Radyasyon sebebiyle sanırım bebek kan dolaşımı ve damarları etkiliyormuş öyle bir şey dediTelefon niye ki sebebni söyledi mi
benimde e nabıza düşmüş degerlerim free beta HCG 60.7 PAPP-A 5.56 RAPOR EKTEDİR DİYOR ONU GÖREMİYORUMRiskler kismindaki degerleriniz gayet dusuk riskte normal gorunuyor. Grafigi doktorunuz yorumlar