-
- Konu Sahibi Summerwinter
Gidip de testleri özelde yaptırmak istemiyorum. Sağlık ocağı gebelik izlemi açıyor zaten bütün tahlilleri yapıyor. Önümüzdeki hafta o sonuçlarla giderim artıkYa da erkenden gidip doktora genel kan sayımı yaptircaksin kuzum. Ona göre versin ilaç. Gebelik değişik bi süreç valla her şeyi özen istiyor
Aynen özelde bi ton para alıyorlar canim gerek yokGidip de testleri özelde yaptırmak istemiyorum. Sağlık ocağı gebelik izlemi açıyor zaten bütün tahlilleri yapıyor. Önümüzdeki hafta o sonuçlarla giderim artık
Ahahha şurda kendımı gördüm . Ben betanın kaç çıktığını normalmı yükselmesı felan sordumBenim ailem de tek bende var ablamda yada annemde yok, onlar bir hamile olduklarını öğreniyorlar birde sağlık ocağından vitamin alıp süreci tamamliyor lar
Ben ise bir tane kayıp yaşayınca her gün bir endişe içindeyim ama yapacak birşey yok hayırlısı elimden gelen tüm önlemleri alıyorum, belirti olarak diyorsan da hiçbir belirti yok zaten normalde de kullanmıyoruz kan sulandırıcı sadece gebeliğe özel bir durum oluyor
Normalde ben evhamli bir tipte değilimdir ama Rabbim kimseye bu kaybı yaşatmasın benim birde ilk gebeliktı, şok oldum resmen sonraki gebelikte tabiki ister istemez çok sıkıntı yaşadım birde benim kız bir tembel çıktı hiç karnımda hareket etmiyordu birşey mi oldu diye diye eve nts aleti almayı bile düşünmüştüm yani o kadarAhahha şurda kendımı gördüm . Ben betanın kaç çıktığını normalmı yükselmesı felan sordum
Geçen gün ablam aynı şu tepkıyı verdı ben teste ıkı çizgiyi gördüm mü tamam hamıleyım dıyordum beta ney. Nasıl yükselır kaç yukselır senden duydum dedı ( kendısının 4 çocuğu var )
kayıplar olunca herseyı takıp edıyoruz mecbur ..doktorcugumda maşallah hepsı deftere yazılmış gıbı takır takır söylenıyor dedı garıbum
Tebrikleri canimm. Ne kadar gençsin maşallahCanım benide eklermisin listeye bende dün öğrendim hamileliğimi yaşım 22 ilk çocuk
Teşekkür ederim canımTebrikleri canimm. Ne kadar gençsin maşallahsağlıkla gelsin bebisin son adet tarihi? Beklenen doğum tarihini de yaz canim ekleyeyim.
Kaç cıktı beta canim.? Adetin üzerinden bi 10 geçince kese gözüküyorTeşekkür ederim canımgenç anne olucaz rabbim nasip ederse son adet tarihim 22şubat doğumda 3 Aralık oluyor ama henız doktora gitmedik kan değerine göre 5 haftalık gözüküyor
12229 canımKaç cıktı beta canim.? Adetin üzerinden bi 10 geçince kese gözüküyor
Maşallah canim. Keseyi görebileceğin bi değer. 1 hafta daha beklersen kalp atışını bile duyabilirsin. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebisin12229 canım
Teşekkür ederim canım hepimzinki inşallah sağlıkla gelsinMaşallah canim. Keseyi görebileceğin bi değer. 1 hafta daha beklersen kalp atışını bile duyabilirsin. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebisinbu arada folik asiti ihmal etme
Teşekkür ederim canım hepimzinki inşallah sağlıkla gelsin1hafta daha beklyiö ozamn ikisini bir görürüm
Olur ekleyebilirsiniz beni ne bilgi vermem gerekiyor@Lavinya3458oglak85 kızlar tebrikler. Sağlıcakla ilerlesin süreciniz. Sizi de listeye ekleyelim isterseniz ❤
Son adet tarih, Beklenen doğum tarihi yaşınız kaçıncı çocuk. ❤Olur ekleyebilirsiniz beni ne bilgi vermem gerekiyor
Aaa bu değer baya yüksek kaç gün geçmişti adet tarihini test yapılırken12229 canım
10 gün geçmişti canım aklıma hiç hamilelik gelmedi belirti falanda olmadı hiçAaa bu değer baya yüksek kaç gün geçmişti adet tarihini test yapılırken
Bendede var o biraz yanlız hamileliğimi öğrendikten sonra oldu psikolojik mi acaba diyorum yoksaKızlar merhaba hafif hafif mide bulantim oluyor, sizler de durumlar nasıl?