- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
Hormonlar değişiyor sonuçta canim hepimzde farklı belirtiler oluyor. Belki bu yaşadığında gebelik belirtisidirBu belirti mi bilmiyorum ama.pazar gününden beri dudaklarım sanki ayazda kalmis gibi kabuk kabuk oldu resmen yanıyor agriyor şişiyor. Dunde bir tane uçuk çıkardım
10 gun once aff cikti agzimda ve ardından grip oldum. Hala devam ediyor. Surekli nefes nefeseyim.
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumm
Günaydın:) Doktor 4+1, 4+2 gibi dedi ama benim hesabıma göre 5+1 de keseyi gördük çok şükür. Daha çok minik 6.4 mm yazıyor. Gebelerin 3te 1inde tam 2 kat artış gözlenmez boşuna strese sokma kendini dedi doktor. Geçen artışı çok olmayan bir hastam kucağında bebeğiyle geldi dedi. İçim daha rahat.Güzel haberlerle gel canım benim
Ben yumurtlamayı bildiğim için 5+1 diye hesapladım canım değere göre bakarsan çok net olmayabilir. Mesela 5000 değerin vardır ama hem 5. hem de 6. hafta aralıklarına girebilir.Degere göre haftası belli olurmu ki ben erken döllenmeden süpeleniyorum.
Evet degerden belli olmaz böyle ise usg anlıyacağız artık.Ben yumurtlamayı bildiğim için 5+1 diye hesapladım canım değere göre bakarsan çok net olmayabilir. Mesela 5000 değerin vardır ama hem 5. hem de 6. hafta aralıklarına girebilir.
- Gebeliğin 5. haftasında 18 - 7.340 mlU/mL.
- Gebeliğin 6. haftasında 1.080 - 56.500 mlU/mL.
Iyi yapmissin kuzum ama iste beta yi sen yapar onlarGünaydın kızlar, muayeneye bir gideyim dedim bu sabah için rahim kalınlığına falan baktırmak ta istedim biraz da ondan. Gitmişken betaya da bakarlar herhalde.
Benim de hiç progesteron bakılmadı. Ultrasonda rahim kalınlığı güzel dedi sadece. O ayrı mı oluyor?Sadece betaya bakalım dedi devletteki doktorprogesterona bakmadı
Ne dedi rahim içinSadece betaya bakalım dedi devletteki doktorprogesterona bakmadı
Oy maşallah kuzum ekliyorum kese bilgini. Rabbim kalp atışını duymayi da nasip etsinGünaydın:) Doktor 4+1, 4+2 gibi dedi ama benim hesabıma göre 5+1 de keseyi gördük çok şükür. Daha çok minik 6.4 mm yazıyor. Gebelerin 3te 1inde tam 2 kat artış gözlenmez boşuna strese sokma kendini dedi doktor. Geçen artışı çok olmayan bir hastam kucağında bebeğiyle geldi dedi. İçim daha rahat.
Maşallah kuzum haftaya kese gözükür sonraki hafya kalp atışı inşallahSonuç 1020 cıkmış kalp atisıni duyana kadar hamileyim hissetmiycem galiba hala deilmisim gibi geliyor
Şu an zaten görünmez ultrasonla bakmayalım değerin düşük artışa bakalım dedi, ultrasonla görünüyordu madem baksaydı keşke üzerine düşme çok dedi.Ne dedi rahim için
Tamam canım, amin inşallah tabloda olan olmayan herkes güzel haberlerle gelsin, sağlıkla da kucağımıza alalım inşallahOy maşallah kuzum ekliyorum kese bilgini. Rabbim kalp atışını duymayi da nasip etsin
Haftaya kese gözükür canim. Bekleyelim bakalımŞu an zaten görünmez ultrasonla bakmayalım değerin düşük artışa bakalım dedi, ultrasonla görünüyordu madem baksaydı keşke üzerine düşme çok dedi.
Amin kuzumTamam canım, amin inşallah tabloda olan olmayan herkes güzel haberlerle gelsin, sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah
Ozaman sabredebilirsem 2 hafta bekliyeyimMaşallah kuzum haftaya kese gözükür sonraki hafya kalp atışı inşallah
Benim 30mkasomTamam canım, amin inşallah tabloda olan olmayan herkes güzel haberlerle gelsin, sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah
Benim 30 kasım gözukuyor ama 1 Aralık da olabılır yanı hemen hemen aynı zamanlarda gene kalmışız sızınleTamam canım, amin inşallah tabloda olan olmayan herkes güzel haberlerle gelsin, sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah