- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.481
Gorunur kuzum kalp atışı da duyulur gibiEvet keseyi geçen hafta 5+3 te gördük merak ediyorum cuma günü randevum var acaba bebek görünür mü diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorunur kuzum kalp atışı da duyulur gibiEvet keseyi geçen hafta 5+3 te gördük merak ediyorum cuma günü randevum var acaba bebek görünür mü diye
Umarımmm duyulur çok heyecanlıyım bir yandan da korku varGorunur kuzum kalp atışı da duyulur gibi
O korku hep oluyor kuzum. Tekmelerini hissedene kadar böyle olcak galibaUmarımmm duyulur çok heyecanlıyım bir yandan da korku var
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahO korku hep oluyor kuzum. Tekmelerini hissedene kadar böyle olcak galiba
Merhaba, ben 5+3 te gitmiştim görünmüştü, görünme ihtimali var sanırım, umarım görürsünüzMerhaba kızlar
bende 4+4 yeni öğrendim gebeliğimi.
Cumartesi doktora gideceğim tam 5 haftalık olacak son bat tarihine göre
Sizce keseyi görür müyüz?
Onu kast etmiştir gel derken ancak görülmeme ihtimali de var tabi erken çünküBende 5+3 te kese göründü Cuma’ya tekrar çağırdı ama hiç Birşey demedi yani kalp atışı için gel vs gibi sadece herşey yolunda kontrole gel dedi pek beğenemedim doktoru da fazla soğuk geldi
Umarım görülürOnu kast etmiştir gel derken ancak görülmeme ihtimali de var tabi erken çünkü
İnşallah Haberleşelim cumaUmarım görülür
Haber vereceğim mutlakaİnşallah Haberleşelim cuma
Aynı düşünce bende de yok değilEşim eve ultrason cihazı mı alsak diye düşünmeye başladı
Merhaba canım muhtemelen bayramdan sonra olur doktorum birşey demedi haftaya gidince söyler canım haber ederimselam canım taraman bu haftamı ?
Benimde bulantım yok fakat iki gündür herşey iğrenç kokuyor gibi bu yemek bozuk mu diyorum insanlar hayır gayet normal diyor hep Benimde biraz akıntım var ama açık renkslmm canlar bende mide bulantısı fena herşey kokuyor 3 kilo verdim meyve dışında birşey yiyemiyorum birde sarı akıntım oluyor normal mi acaba
Ben de 8. Haftada duyabildim. Alttan baktirmamistik. Heyecan yaptirmis minikleren geç kalp atışını duyan ben olmuşum galiba 8+5 de çok bekletti beni... :)
Al benden de o kadar. Acaba sık ultrasona girmenin bebege zarari oluyor mudurEşim eve ultrason cihazı mı alsak diye düşünmeye başladı
Yaa bende bir ihtimal bu cuma duyarım diyordum ama çok değişkenlik gösteriyor sanırımBen de 8. Haftada duyabildim. Alttan baktirmamistik. Heyecan yaptirmis minikler
Al benden de o kadar. Acaba sık ultrasona girmenin bebege zarari oluyor mudur
Canım benimde çok kötü midem dolabin kapagını açamıyorum bile bende sadece meyve yiyorum ayrıca benimde çok akıntım oluyor hatta bazen yeşile dönüyor ...slmm canlar bende mide bulantısı fena herşey kokuyor 3 kilo verdim meyve dışında birşey yiyemiyorum birde sarı akıntım oluyor normal mi acaba