Merhaba arkadaşlar. Ben geçen hafta karın ağrısıyla gittiğim kontrolde hem keseyi görmüştüm (5+1 haftalık) hem de düşük tehdidim olduğunu öğrenmiştim. Kesenin üstünde bir kanama alanı olduğunu ve kesenin o kanın basınç etkisiyle rahme yapıştığı yerde küçük bir bölümünün ayrıldığını söylemişti. Embriyonun kurtulma iansını %50 vermişti. Ful istirahat ve bol su içmemi önermişti. Aynılarını yaptım. İlk 3 gün ağrı şiddetini korudu, iyice kıvrandırdı beni. Ama 4. günden itibaren giderek azaldı. 7. gün hafif kasılmalar vardı sadece.
Ve son gün eşimle gittiğimizde yani dün (6+0), yavrumuzun o illetten kurtulduğunu öğrendik. Kesenin üstündeki kanama alanı iyileşmiş, embriyo da hiç durmadan gelişmeye devam etmiş. Hatttaaa
Kalp atışını da duyduk bebişimizin. Ne güzel bir andı o Rabbim sen tüm topik arkadaşlarıma yaşat.
Yani 6+0'da Kalp atışını duyduk. Summerwinter Ama şöyle bir durum var. Doktor kesenin 6+1 haftalık olduğunu söyledi. Ben SAT'a göre hesaplamıştım ama 1 gün fark etti. Çok önemli mi bilmiyorum ama tabloya nasıl yazmak istersin bilemedim. Kendin karar ver.