- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.121
Teşekkür ederim kuzumCanım çok geçmiş olsun tez zamanda en hafif şekilde atlatırsın inşallah, ah o illet Bi bitmedi rahat Bi nefes alamadık çok dikkat et kendine de bebişe de iyi bak kuzum
Cok ama cok gecmis olsun dualarim seninleKızlar bu arada dün covid testi verdim pozitif çıkmışım.. hemen doktorum olsalar ıgneye başlattı. C vitamini d vitamini çinko omega folik asit bunları kullanıyorum..
Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı baş ağrısı hapşırma bu şekilde geçiyor 2 gündür. Dilerim bebiş ve ben bu süreci sağlıkla atlatırız. Dilerim hiç biriniz bu illetle temas etmezsiniz❤
Teşekkür ederim kuzum.. Rabbim sizleride korusunCok ama cok gecmis olsun dualarim seninle
Çok geçmiş olsun canım. Kısa sürede atlatırsın inşallah senin galiba daha önce eşin pozitif çıkmıştı yanlış da hatırlıyor olabilirim ama.Kızlar bu arada dün covid testi verdim pozitif çıkmışım.. hemen doktorum olsalar ıgneye başlattı. C vitamini d vitamini çinko omega folik asit bunları kullanıyorum..
Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı baş ağrısı hapşırma bu şekilde geçiyor 2 gündür. Dilerim bebiş ve ben bu süreci sağlıkla atlatırız. Dilerim hiç biriniz bu illetle temas etmezsiniz❤
Canımmm çok üzüldüm rabbim şifa versinKızlar bu arada dün covid testi verdim pozitif çıkmışım.. hemen doktorum olsalar ıgneye başlattı. C vitamini d vitamini çinko omega folik asit bunları kullanıyorum..
Geçmiş olsun canım. Sağ salim gitsin bitsin inşallahKızlar bu arada dün covid testi verdim pozitif çıkmışım.. hemen doktorum olsalar ıgneye başlattı. C vitamini d vitamini çinko omega folik asit bunları kullanıyorum..
Saol kuzumm. Evet doğru hatrliyorsun esim pozitifti bende bisey yoktu. 13. Gün belirtiler başladı.. Rabbim hepimizi korusun kuzummmÇok geçmiş olsun canım. Kısa sürede atlatırsın inşallah senin galiba daha önce eşin pozitif çıkmıştı yanlış da hatırlıyor olabilirim ama.Allah hepimizi korusun
Teşekkür ederim kuzum. Amin inşallah. Rabbim sizleri de korusun insallahCanımmm çok üzüldüm rabbim şifa versinİyi olacaksınız inşallah ikinizde dualarım seninle
Teşekkür ederim kuzum inşallah. Sizler de dikkat edinGeçmiş olsun canım. Sağ salim gitsin bitsin inşallah
Cok gecmis olsun. Insallah hafif atlatirsin.Kızlar bu arada dün covid testi verdim pozitif çıkmışım.. hemen doktorum olsalar ıgneye başlattı. C vitamini d vitamini çinko omega folik asit bunları kullanıyorum..
Umca damla var cok guzel bir damla hamilelerdw kullanabiliyor diyee biliyorum ben korona olduğumda kullandım çabuk iyileştim sizde doktora danışın eger sorun yoksa kullanin içeriği iyileştirici bitkilerden oluşuyor diye biliyorum netten arastira bilirsinKızlar bu arada dün covid testi verdim pozitif çıkmışım.. hemen doktorum olsalar ıgneye başlattı. C vitamini d vitamini çinko omega folik asit bunları kullanıyorum..
Canım çok geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsınKızlar bu arada dün covid testi verdim pozitif çıkmışım.. hemen doktorum olsalar ıgneye başlattı. C vitamini d vitamini çinko omega folik asit bunları kullanıyorum..
Canım benim çok teşekkür ederim. Meyve ile arası olmayan ben sürekli meyve yiyorum vitamin takviyeleri de alıyorum. Bol su. Inş atlatrim bu şekilde. Rabbim sizleri de korusun bu illettenCok gecmis olsun. Insallah hafif atlatirsin.
Sirkenin mikrop oldurucu ozelligi cok. Ben hastalandigm zaman gargara yapip bir kasikta iciyordum. Ev yapimi dogal sirke bulursaniz faydasini daha cok gorursunuz insallah. Kivi de bolca c vitamini iceriyor. Bunlari tavsiye ederim. Insallah Rabbim yardimciniz olsun.
Kuzum bi bakayım buna hiç duymamıştım. Doktoruma sorayim al derse aliyimcok tesekkur ederimUmca damla var cok guzel bir damla hamilelerdw kullanabiliyor diyee biliyorum ben korona olduğumda kullandım çabuk iyileştim sizde doktora danışın eger sorun yoksa kullanin içeriği iyileştirici bitkilerden oluşuyor diye biliyorum netten arastira bilirsin
Teşekkür ederim kuzum. Rabbim sizleri korusunCanım çok geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsın
Cok iyi yapiyorsun arkadasim. Ben 3 gunu cok agir gecirmistim sonra hizli bir toplarlanma oldu. Insallah kolaylikla bitsin gitsin. Duamizla destegimizle yanindayizCanım benim çok teşekkür ederim. Meyve ile arası olmayan ben sürekli meyve yiyorum vitamin takviyeleri de alıyorum. Bol su. Inş atlatrim bu şekilde. Rabbim sizleri de korusun bu illetten
Canım çok geçmiş olsun, hızlıca geçer gider umarım. İçini ferah tutKızlar bu arada dün covid testi verdim pozitif çıkmışım.. hemen doktorum olsalar ıgneye başlattı. C vitamini d vitamini çinko omega folik asit bunları kullanıyorum..
Ah inşallah kuzum 2 günüm bitti. Inşallah da böyle geçip gider. Çok saol yavrumCok iyi yapiyorsun arkadasim. Ben 3 gunu cok agir gecirmistim sonra hizli bir toplarlanma oldu. Insallah kolaylikla bitsin gitsin. Duamizla destegimizle yanindayiz
Teşekkür ederim kuzum inşallahCanım çok geçmiş olsun, hızlıca geçer gider umarım. İçini ferah tut
Ricaederim umarim hemencecik iyilesirsinKuzum bi bakayım buna hiç duymamıştım. Doktoruma sorayim al derse aliyimcok tesekkur ederim