2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende kasıklarımda hissediyorum ama bence ayakları alt tarafta olduğu için öyle hissediyoruz çünkü randevu esnasında doktor bakınca cihazı o kadarda aşağıya tutmuyor

kızlar tansiyon durumlarınız nasıl benim bu aralar yüksek zaten kronik tansiyonumda vardı 13/8 civarında alfamette kullanıyorum gunde 2 kez

Ben kestirdim dayanamadım bı 10 cm gitti. çok zorlanmaya başlamıştım zor kuruyor ve beni hasta ediyordu
Ben de hemen nezle oluyorum sırf bu yüzden duş almadığım zamanlar oldu. Yıkayıp kurutmakla bitmiyor bir de şekil vermek gerekiyor, bir kaç hafta öncesine kadar aldığım nefesten midem bulanıyordu. Kurutma makinası bile midemi alt üst etmeye yetiyordu çok acayipti

Kızlar kaç kilo aldınız ben çok kötüyüm ya moralim çok bozuk
İlk 4 ayda verdiğim 2 kiloyu aldım sanırım 59-60 civariyim şuan. İlk 4 ay iştahsızlıktan kilo verdim şimdi de reflü başladı ama fena yani yemek borum boğazım yanıyor resmen, istediğim kadar yiyemiyorum bile hamilelikte beslenme en çok zorlandigim şey oldu galiba

Bu haftalarda yerini çok değiştirirmiş kim bilir neresini hissediyoruz :) başı mı, kolları mı, ayakları mı, yoksa iki büklüm mü duruyor kim bilir ki. Yeri geniş yüzüp duruyor

Benim saçım çok çabuk yağlanır o yüzden erteleme gibi durumum da olmuyor, sürekli ve uzun süreli fön tutmak da artık baydı beni şekil vermesini geçtim artık yazın hep toplarım zaten çok terletir. uzun saçı cok sevmeme rağmen dayanamayıp kestiriyorum iste

Ben 10 ya da 11 aylıkken ayırmıştım odasını. Bebek odası yapmıştım yanımıza da başka bir beşik almıştım arkadaşımdan o şekilde kullanmışım

Kızlar göbeğinize yağlarınızı hergun düzenli sürmeye başladınız mı? Benim bu ara kaşıntı ve gerginlik oluyor sanki özellikle akşamları, banyodan banyoya surerdim ama her akşam sürmeye baslicam sanırım

Teşekkür ederim cevabınız için bende 3 kez kanama yaşadım plesantada sızıntı şeklinde ve çok ağrım oldu bebek aşağıda değildi ama sebebi de bulunamadı progestan kullanıyorum sürekli yatıyorum inşallah bende toparlanabilirim. Kaçıncı haftadan sonra rahatladınız.

15/16 haftadan sonra herşey normala dödü ben 6 haftalıktan 18/19 haftama kadar progestan kulandım 5 haftadır da magnezyum da kulaniyorum ağrı kesici de kulandim. Siz kaç haftalik siniz

Sizinle aynı haftadayız ben daha başlamadım kullanmaya ama benim ilk gebeliğimde biraz çatlamıştı hala gerilme payım var galiba

1 gün araya ile süruyordum ama son 1 haftadır her akşam sürmeye başladım karnımın gerilmeye başladiğini hisettim

15/16 haftadan sonra herşey normala dödü ben 6 haftalıktan 18/19 haftama kadar progestan kulandım 5 haftadır da magnezyum da kulaniyorum ağrı kesici de kulandim. Siz kaç haftalik siniz
22. Haftaya başladım. Magnezyum da kullanıyorum. Progestana devam ediyorum ağrım oldukça parol içiyorumkontrollerde herşey normal çıkıyor ayağa kalkarsam ağrım oluyo yinede

Bu konuyu bende merak ediyorum anne yani sallanan beşik var kuzenimden aldığım ama onu yatak odasında kullanırsam eşim de benimle birlikte uyanmış olacak ve çalıştığı için zorlanacak. O yüzden ben bir süre bebek odasında kalcam ama ne kadar kalıcam bilemiyorum 6. Aydan sonra ayrı kalabiliyorsa bebek odasına kamera kurarak belki o zaman odama dönerim aklım kalmazsa tabi

Ben hergun duzenli olarak kullaniyorum ama doktorum vucudun yatkinsa ne kadar surersen sür faydasi olmaz dedi zaten hic yag kullanmayip catlamayani da taniyorum ilk hamileligim oldugu icin vucudumun tepkisini de bilemedigimden hergun yaglaniyorum. Simdiye kadar olmadi ama bu son gunlerde bi gerginlik hissediyorum karnimda hep, insallah catlamadan atlatiriz

22. Haftaya başladım. Magnezyum da kullanıyorum. Progestana devam ediyorum ağrım oldukça parol içiyorumkontrollerde herşey normal çıkıyor ayağa kalkarsam ağrım oluyo yinede
O ağrı normal cnm rahim büyo benek büyo bende de ağrı var birde biz fazla yatığımız için kalkınca çok ağir geliyo bize az ayakta fazla kalınca ağrim oluyor benimde misal bügün tüm gün yedim yattim ağrim var diye merak etme bu dönemler de geçecek allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…