2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar , eskisi gibi bakımlı mısınız hala :süslü:
Az önce İnstagramda 27 haftalık hamile bir kadının profiline denk geldim. Ben bitmişim diyorum :ruh:
Ben çalıştığım için bakımlı olmaya çalışıyorum canım ama ben biraz salarsam biliyorum ki hep salıyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum aksine daha bakımlı olmaya çalışıyorum 🙄

Ol
Bende 55-57 kiloydum sigarayı bırakmıştım 2 ay sonra 60 kilo oldum sonra bir baktım hamile kalmışım şimdi 69 kiloyum 🤭 doktorum da kilo alanlara karşı takık neredeyse kavga edeceğiz kadınla beni diyetisyene gönderip duruyor diyet yapıyorum ona rağmen kilo alıyorum. Gerçi biraz yavaşladı kilo alımım yalan yok ama durduramıyorum 😅
Burnumda ve yanaklarımda yazın belirginleşen çillerim vardı şimdi yaz gelmeden coştular 😅
[/QUOTE
Hurafe olduğunu bildiğim halde saçlarımı kestirmiyorum. Çirkin çirkin uzadılar, uçları kötü olmuş saçı hiç de sevmem. Hoş mesai saatlerim kuaföre girmeme fırsat vermiyor :)
Yaaaaaa al benden de o kadar geçen sene mart ayında bi niyetlendim kesime sonra pandemi patladı kaldı sonra yine bi niyetlendim hamile kaldım😆 suan inanir misin kalcamdan asagiya iniolar kalakaldımmm bu halde ilk isimmm dogurayım kestirmek olucak valla😆😆😆😆😆😆

Yaaaaaa al benden de o kadar geçen sene mart ayında bi niyetlendim kesime sonra pandemi patladı kaldı sonra yine bi niyetlendim hamile kaldım😆 suan inanir misin kalcamdan asagiya iniolar kalakaldımmm bu halde ilk isimmm dogurayım kestirmek olucak valla😆😆😆😆😆

Peki bu 5li takımları ortalama ne kadar süre giydirebiliriz ben neyi kaç tane ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum da 🤷🏼‍♀️ tecrubesizlik🤭

Oglumda 1 tane 10 lu 3 tane 5 li almistim yetmedi . Sonradan 3 tane daha aldık. Zaman oluyor 1 günde 1 takım yetiyor bazende 3 4 tane kirletiliyor. Toplu yıka kurut ütüle daha kolaylık oluyor. Ben 3 ay giydirmistim bu takimlari

Hurafe olduğunu bildiğim halde saçlarımı kestirmiyorum. Çirkin çirkin uzadılar, uçları kötü olmuş saçı hiç de sevmem. Hoş mesai saatlerim kuaföre girmeme fırsat vermiyor :)
Ben de ilk başta çok ikilemde kaldım aslında inanmam böyle şeylere ama konu bebek olunca insan hurafe de olsa daha bi duygusal düşünüyor😅 ama neyseki 1bucuk ay önce kestirdim çok da rahatladım 🌸

Yaaaaaa al benden de o kadar geçen sene mart ayında bi niyetlendim kesime sonra pandemi patladı kaldı sonra yine bi niyetlendim hamile kaldım😆 suan inanir misin kalcamdan asagiya iniolar kalakaldımmm bu halde ilk isimmm dogurayım kestirmek olucak valla😆😆😆😆😆

Benimde saclarim belimdeydi. Bebek için korunmayi ekimde bıraktim ya tutarsa diye saçlarimi kısacık kestirdim kasım da hamile kaldim. İlk defa şans yüzüme güldü 😂

Kızlar bu arada az dedikodu vereyim😆 mayıs annelerinde sadece 3 kilo alanlar var nasıl yapıolar anlamadım gitti🙄 5 kiloyla filan sabitleyenler var niye ben yapamıyorum yaaaaaa😆😆😆
Ekmek tüketmeye calis canım mesela ben akşam yemeklerinde asla yemem ekmek öğle yemeğinde de.
Sadece sabah simit yiyorum yada poğaça çalıştığım için.
Makarna pilavida 2-3kasik fln alıyorum.Birde kanım sulansin diye(kan pıhtılaşması var)limonlu su içiyorum oda yağ yaktiriyor galiba.

Kızlar bu arada az dedikodu vereyim😆 mayıs annelerinde sadece 3 kilo alanlar var nasıl yapıolar anlamadım gitti🙄 5 kiloyla filan sabitleyenler var niye ben yapamıyorum yaaaaaa😆😆😆
Ben ilk 3 ay 6-7 kilo verdim. sonra 2 geri aldım. Aile hekimine tetanoz için gittiğimde doktor sen nasıl kilo almazsın diye hayret içinde kaldı o hafta resmen 2 kilo daha aldım :confused: sonrasında 1 daha aldım şuan başlangıç kilomdan eksiğim halen ama bu azimle geçerim :halay:

Bi sey sormak istiyorum ya bi haftadir bebek hareketlerini hissediyorum ama gobek deliginin baya altinda kasiklarima dogru bi yerde normalde gobek hizasinda degil mi suan? Doktor herhngi bi sey soylemedi yeriyle alakali sorun olsa soylerdi ama kafama takildi? Siz nerede hissediyorsunuz

Bi sey sormak istiyorum ya bi haftadir bebek hareketlerini hissediyorum ama gobek deliginin baya altinda kasiklarima dogru bi yerde normalde gobek hizasinda degil mi suan? Doktor herhngi bi sey soylemedi yeriyle alakali sorun olsa soylerdi ama kafama takildi? Siz nerede hissediyorsunuz
Geçen gün bu konuyu baya konusmustuk bir çoğumuzda var bu durum 😁 bebeğin kafası yukarıda ayaklari aşagida olunca kasıktan tekmeliyor malesef cok kotu bi his insanı yerinden ziplatiyor. Normalmiş son haftalarda dönecek insallah 😍

Geçen gün bu konuyu baya konusmustuk bir çoğumuzda var bu durum 😁 bebeğin kafası yukarıda ayaklari aşagida olunca kasıktan tekmeliyor malesef cok kotu bi his insanı yerinden ziplatiyor. Normalmiş son haftalarda dönecek insallah 😍
Aynen valla bugun acayip aşağida hisettim elimle bir an altan tutup çikaracakmış gibi hisettim o derece aşağa vuruyo kotu hisetiriyo 😁 bi de idrar kesesine basinç yapiyor wc kosarak gidiyorum 🤣

Aynen valla bugun acayip aşağida hisettim elimle bir an altan tutup çikaracakmış gibi hisettim o derece aşağa vuruyo kotu hisetiriyo 😁 bi de idrar kesesine basinç yapiyor wc kosarak gidiyorum 🤣
Ay evet arada bir çok sıkışıyorum gerçekten. Dusunsene eşimizden başka birine gel elini koy bak tekmeliyor diyemiyoruz cunku bildigin aşağıya dokunmasi lazim 😂😂 valla yeğenlerime dokundurtamiyorum sırf bu yuzden.

Benim de öyle doktora sordum ben ayakları aşağıda çünkü dedi pat pat vuruyor aşağıya doğru :) keşke arada bi dönse kafası yukarıda olduğu için rahim duvarıyla arada dar kısımdaymış yönü de hep arkası dönük yüzünü göremiyoruz her gittiğimizde sırt popo bezdim :olamaz:

Ay evet arada bir çok sıkışıyorum gerçekten. Dusunsene eşimizden başka birine gel elini koy bak tekmeliyor diyemiyoruz cunku bildigin aşağıya dokunmasi lazim 😂😂 valla yeğenlerime dokundurtamiyorum sırf bu yuzden.
🤣 az daha beklesinler 25 haftadan sonra komple beki olacak 😊 çok kotu ama ya valla kotu hisetiriyor oyle yapinca napacami şaşırıyorum korku da oluyor ister istemez tam giriste vajinamin ustunde hisediyorum bide tekmeliyor herralde tam giriste hisediyom odum kopuyo cikacak diye 🤣

Ben kestirdim dayanamadım bı 10 cm gitti. çok zorlanmaya başlamıştım zor kuruyor ve beni hasta ediyordu 🙄

X