- 20 Temmuz 2009
- 766
- 735
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #15.301
Alt üst giydirince bel lastiği gobek bağına gelecek diye korkuyorum bende. Acaba tulum şeklinde olanlardan mi versemYa acikcasi ben de ic zibin giydireni pek gormedim arastirdim hatta şart mı diye de, iç zibini bazi hemsireler giydirmiyormuş bile. Direk cit citli body giydirip uzerine tulum veya alt ust takim giydiriyolarmis. Zaten kesilen gobek baginda sinir yokmus acı hissi de olmuyormuş uzerine bel lastigi falan gelmedikce sorun yokmuş. Ben yine 1 adet vericem hemsireye nolur nolmaz ama yazın biraz fazla olur gibi geldi bana da.
Ben tulum vericem ilk ama 10 lu takimda alt ust var sonra onu giydircem. Bel lastigi denk gelmiyor merak etme bebek kucucuk oldugu icin nerdeyse göğsüne kadar cikiyor lastik kismiAlt üst giydirince bel lastiği gobek bağına gelecek diye korkuyorum bende. Acaba tulum şeklinde olanlardan mi versem
Eşler de yardım ederse fırsat buluruz inşallahBende yaa dışarı çıksam biseyler yapıyorum ama evde içimden bile gelmiyor bakım yapmak ama böyle de olmaz bebiş doğsun kendime bakicam diyorum ama esas bebiş doğduktan sonra fırsat bulabilecek miyim bilmiyorum
Ayy bende de aynı durum. 17.haftaya kadar ruh gibiydim. Sonra olmayacak böyle dedim toplamaya çalıştım kendimi. Hamile taytı , tunik vs. aldım ama kurtarmadıGeçen gün kirli sepetinden alıp çamaşır yıkayacaktım resmen sadece pijama dolusaç baş dağınıklık bahsetmiyorum bile
Haha şu an bende de pijama var. Temizlik yaptım bugün bide. Kirlenmiş üstüm başım. Biraz dinleneyim değiştircem inşallahBunu okurken üzerimde hala pijamalar varayda 1 kontrole giderken makyaj yapiyorum giyiniyorum onun disinda surekli evde pijama terlik. Ne oje suruyorum ne bisey. Deodorant yüz bakimi agda kaş bıyık disinda hic birsey yapasım yok onlari da mecburen
AyyBen dikkat etmeye çalışıyorumm cilt bakımım tam gaz devam eyeliner her sabah ilk işimdirgiyim olarak elbise tercih ediyorum arada da tayt çok nadir de jean vb. ama doğum sonrası için şuan almayı planladığım belki de en önemli ürün saç düzleştirici tarak olucak (arzum) hemen 2 dk tararım düzleşir bi de rimel ve eyeliner ohh mis
Cok guzellerKizlar 1 tane bimden 5 li takım aldım. 6 tanede resimdeki 5 li takımları aldım. 10 lu takım almayacağım. Toplam 6 takım olmus oldu. Eki Görüntüle 2822845 Eki Görüntüle 2822846 Eki Görüntüle 2822847 Eki Görüntüle 2822849 Eki Görüntüle 2822850 Eki Görüntüle 2822854
Yıllardır kullanırım. Bana faydası olmadıtontik niyetine Gülsuyu kullanın çok güzel oluyor kıslar
Ya aynen ben de öyleyim, saclarim zaten uzundu bir de çok hızlı uzar benim saçlarım kalçama kadar geldi, taramak zor düzleştirmek işkence her sabah ama yine de bu hurafe yüzünden içimden gelmiyor kestirmekHurafe olduğunu bildiğim halde saçlarımı kestirmiyorum. Çirkin çirkin uzadılar, uçları kötü olmuş saçı hiç de sevmem. Hoş mesai saatlerim kuaföre girmeme fırsat vermiyor :)
Hurafe olduğunu bile bile yinede kestiremiyorum. Acaba birşey olurmu diye şuan çok fazla uzun saç yıkamak benim için eziyet oldu resmenHurafe olduğunu bildiğim halde saçlarımı kestirmiyorum. Çirkin çirkin uzadılar, uçları kötü olmuş saçı hiç de sevmem. Hoş mesai saatlerim kuaföre girmeme fırsat vermiyor :)
Bende 55-57 kiloydum sigarayı bırakmıştım 2 ay sonra 60 kilo oldum sonra bir baktım hamile kalmışım şimdi 69 kiloyum62/63 kilo ile hamile kaldim geçen ay 72 kiloydum bu ayda herhalde 74 olmusumdurbaya kilo aldım moralini bozma bebiş iyi olsun kilo verilir benim normalde olmam gereken kilo 55-57 arası hamile kalmadan kilo almıştım hamile kalınca iyice çiktik zirvedeyiz
Burnumda ve yanaklarımda yazın belirginleşen çillerim vardı şimdi yaz gelmeden coştularKızlar kilodan konuşulmuş ben de cildi bozulan var mı demek istiyorummleke sivilce vb. Ve çatlakları başlayanınız var mı
Cok guzellerÜzerinde gormeyi nasip etsin allah saglikla
Haha bende oyle sigarayi braktım zaten yemek yemeyi seven biriyim sigarayı brakınca daha fazla yemek yemeye başladım 62/63 kiloya gelmişim birde hamile kaldım tamamladımBende 55-57 kiloydum sigarayı bırakmıştım 2 ay sonra 60 kilo oldum sonra bir baktım hamile kalmışım şimdi 69 kiloyumdoktorum da kilo alanlara karşı takık neredeyse kavga edeceğiz kadınla beni diyetisyene gönderip duruyor diyet yapıyorum ona rağmen kilo alıyorum. Gerçi biraz yavaşladı kilo alımım yalan yok ama durduramıyorum
Burnumda ve yanaklarımda yazın belirginleşen çillerim vardı şimdi yaz gelmeden coştular
3 kilo oldu galiba ben hala 2 sanıyordumKızlar kaç kilo aldınız ben çok kötüyüm ya moralim çok bozuk
Ayyyyy hepsi harikaa yaaaaKizlar 1 tane bimden 5 li takım aldım. 6 tanede resimdeki 5 li takımları aldım. 10 lu takım almayacağım. Toplam 6 takım olmus oldu. Eki Görüntüle 2822845 Eki Görüntüle 2822846 Eki Görüntüle 2822847 Eki Görüntüle 2822849 Eki Görüntüle 2822850 Eki Görüntüle 2822854
Peki bu 5li takımları ortalama ne kadar süre giydirebiliriz ben neyi kaç tane ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum da5 li takimlari giydirdim canim. Sonrasindada yine küçülene kadar 5li takimlari giydirdim ama altına çıtçıtlı zibin giydirdim.
Benim alnım lekelenmis ya az önce anneme onu diyordumKızlar kilodan konuşulmuş ben de cildi bozulan var mı demek istiyorummleke sivilce vb. Ve çatlakları başlayanınız var mı
Benden ne idrar tahlili istendi.Ne toxoplasma testi bende anlamadım.Hanimlar doktorunuz toksoplazma testi istiyor mu tekrardan acaba? Dusundum de benim dr. hamileligimin basinda istemedi. Ben kendi istegimle yaptirmistim. Sonra doguma kadar haftalar geciyor. Ve bu enfeksiyonu doguma kadar gecirme riskimiz var. Doktorlar neden rutin olarak takip etmiyor olabilir? Kaldi ki bu enfeksiyon belirti de vermiyormus.
Benim de çiller azdıBenim alnım lekelenmis ya az önce anneme onu diyordum