2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim eşim de antibiyotiğe gerek yok munorol yeter tek dedi kullandım tekrar idrar verdim düşmüştü ama benim şu an mesanem patlyacak gibi bugün yine verdim perş çıkarmış sonuçlar bende akıntı var çiş yaparken kesik kesik gelme var ne belirti ararsan var bu sefer... geçenkinde yoktu..
Benımde oyleydı bır yudum su içsem sankı saatlerdır tuvalete gıtmıyor gıbıydım akıntımda sarı renklıydı ona krem verdı onu kullanıyorım

Bayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum
Canım başın sağolsun dayanması gerçekten zor bi acı. Allah sabır versin. 29 haftalık erken doğumla kaybetmiştim ben de kızım. Aynı şekilde enfeksiyon yüzünden erken doğum olmuştu. Hayatta bu kadar dibe vurduğum bi anı hatırlamıyorum. Uzun yıllar süren tedavi sonucu tüp bebek ile hamile kalmıştım. Allah sabrını veriyor. Unutmuyorsun ama alışıyorsun. Bi şekilde toparlandım ve oğlumu kucağıma aldım ki çok zor geçen bi hamilelik olmuştu. Şimdi herşey çok teze ama toparlanacaksın ve yeniden anne olacaksın buna İnan. Kendine en büyük destek yine kendinsin. Konuşmak, paylaşmak istersen özelden yazabilirsin. Meleklerimiz cennette ki duacımız.

Doktor benden hamileliğimin başında bile istemedi, hiç yaptırmadım, doktor istemeyince de bilmediğim için hiç sormadım.
Vajinal baktı mı derseniz, vajinal muayene de olmadım hiç. 3 doktor değiştirdim hiç biri istemedi, bende mi tuhaflık var doktorlarda mı anlamadım.
Haftaya kontrolümde ben söyleyeyim bari, doktorun söyleyeceği yok.

Canım başın sağolsun dayanması gerçekten zor bi acı. Allah sabır versin. 29 haftalık erken doğumla kaybetmiştim ben de kızım. Aynı şekilde enfeksiyon yüzünden erken doğum olmuştu. Hayatta bu kadar dibe vurduğum bi anı hatırlamıyorum. Uzun yıllar süren tedavi sonucu tüp bebek ile hamile kalmıştım. Allah sabrını veriyor. Unutmuyorsun ama alışıyorsun. Bi şekilde toparlandım ve oğlumu kucağıma aldım ki çok zor geçen bi hamilelik olmuştu. Şimdi herşey çok teze ama toparlanacaksın ve yeniden anne olacaksın buna İnan. Kendine en büyük destek yine kendinsin. Konuşmak, paylaşmak istersen özelden yazabilirsin. Meleklerimiz cennette ki duacımız.
enfeksiyon dediginiz ? idrar enfeksiyonumuydu? yoksa kan da enfeksiyon mu. ilaç kullanmış mıydınız?

Kızlar 3lü tarama sonucumuz çok şükür temiz çıktı🙏. Beni bu kadar gereksiz yere strese sokan dr a söylüyecek çok şeyim var ama kalsın oda kenarda🤐
canım sen neden 3 lğ verdin? doktor ne dedi sana.
bana bagırsaklarda parlaklık var dedi ama perinatloga gidicem 19+6 gibi bakalım o ne dicek ona gözük bide dedi.
kendi doktorumda 22 de detaylı yapacak allah nasip ederse

canım sen neden 3 lğ verdin? doktor ne dedi sana.
bana bagırsaklarda parlaklık var dedi ama perinatloga gidicem 19+6 gibi bakalım o ne dicek ona gözük bide dedi.
kendi doktorumda 22 de detaylı yapacak allah nasip ederse
Cnm beni ikiliyi başka hastanede yaptım temiz çıkmııştı. İlçede ki Dr gidince normal kontrol için elime 3lü tarama için kağıt verdi aslında yapması için Bi neden yoktu neyse ki temiz çıktı çok şükür
İnş güzel haberlerle gelirsin cnm benim bildiğim bağırsakta ki parlaklık ileriki hafta da kaybolabiliyor

Cnm beni ikiliyi başka hastanede yaptım temiz çıkmııştı. İlçede ki Dr gidince normal kontrol için elime 3lü tarama için kağıt verdi aslında yapması için Bi neden yoktu neyse ki temiz çıktı çok şükür
İnş güzel haberlerle gelirsin cnm benim bildiğim bağırsakta ki parlaklık ileriki hafta da kaybolabiliyor
inş kaybolur canım. 2 li 3 lü ve 4 lğden daha yeni bir testmiş. o yüzden hic yaptırmasaydın kendine streyaptırmışsındır.

inş kaybolur canım. 2 li 3 lü ve 4 lğden daha yeni bir testmiş. o yüzden hic yaptırmasaydın kendine streyaptırmışsındır.
İnş cnm
Herkes öyle diyor 2li sonucu daha kesin diğerlerine göre Dr hangi akla hizmet ettiyse elime tutuşturdu 3lü tarama kağıdını bende anlamadım çok şükür ki bunda atlattık sırada detaylı var 🌺🌸

Bayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum
Allah sabır versin canım bende ilk bebeğimi kaybetim nasıl bir duygu olduğunu çok iyi anlıyorum acini afifletecek birşey söyleyemem ama acini yaşa ondan sonra tekrar önüne bakmaya çalış . ki gelecekte sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir evlat al kucağına allahın izniyle .Allahta meleğinin ömrunu buladar yazmış o çok iyi bir yerde her zaman da seninle olacak ❤️

Merhaba idrar yolu enfeksiyonuydu benimki canım ama hiç bir belirti vermemişti bende. enfeksiyondan kaynaklı rahim ağzı açılabiliyor malesef. o yüzden şimdi dr um her ay istiyor idrar tahlilini. Allahım korusun tekrarından sağ salim alalım kucaklarımıza
Korktum ben 3 gündür ara ara ağrım var ve sarımsı bir akıntım var koku ile beraber doktorum perşembe gunu geliyormuş izinden o zaman gideceğim endişelenmem gerekiyor mu

Kültür istemedi hiç ben de sormadım açıkçası. Ama her seferinde orta kısmını veriyoruz onu özellikle tembihliyor. Tabi kültür testi biraz daha farklı.
Anladım canım kültürde batikon sürülüyor öyle kaba yapılıyor istersen için rahat etsin diyetekraelarsın şüphe duyarsan 🙏🏻İnşallah çıkmasın da bir daha 🙏🏻

benim yazdığımdan mı tedirgin oldunuz ben soruldu diye açıklama yaptım kimseye tedirginlik vermek değil amacım.
ama gebelikte çok dikkat edilmesi gerekiyor idrar yolu enfeksiyonuna erken doğuma sebebiyet verdiği için dr lar her ay yapılmasını istiyor.

Benim doktorum perinatolog ama benden hic istemedi sadece 1 kere 10 haftalikken yanmam var diye soylemistim o zaman istemisti benden ve sonuc temiz cikmisti...ilac felan da vermedi hormonlardan yanma olabiliyor demisti...

Doktor benden hamileliğimin başında bile istemedi, hiç yaptırmadım, doktor istemeyince de bilmediğim için hiç sormadım.
Vajinal baktı mı derseniz, vajinal muayene de olmadım hiç. 3 doktor değiştirdim hiç biri istemedi, bende mi tuhaflık var doktorlarda mı anlamadım.
Haftaya kontrolümde ben söyleyeyim bari, doktorun söyleyeceği yok.
Ben de hamileliğin başından beri sağlık ocagina diyorum bana hiç idrar testi yapmadınız, idrar kiti yok diyolar.. doktora gidince doktoruma diyorum bana hiç idrar testi yapmadınız diye gerek yok diyo .. kafayı yicem burayı okudukça ya 😦 bu gidişimde doktor gerek yok dese de vercem test 😔

Ben de hamileliğin başından beri sağlık ocagina diyorum bana hiç idrar testi yapmadınız, idrar kiti yok diyolar.. doktora gidince doktoruma diyorum bana hiç idrar testi yapmadınız diye gerek yok diyo .. kafayı yicem burayı okudukça ya 😦 bu gidişimde doktor gerek yok dese de vercem test 😔
Her seferinde idrar testi yaptırıyorlar bana 18 de gittim en son herşey temizdi ama hafta sonu ağrım ve sarımsı akıntım başladı koku ile beraber inşallah doktorum 2 güne izinden gelirde giderim korktum baya

X