- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.901
Ücreti ne kadar pekiZeki Şahinoğlu na gideceğim ben Bağdat caddesinde yeri. Oğlumda da ona yaptırmıştım şu anki doktorum da tavsiye etti kendisini başka hiç bakmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ücreti ne kadar pekiZeki Şahinoğlu na gideceğim ben Bağdat caddesinde yeri. Oğlumda da ona yaptırmıştım şu anki doktorum da tavsiye etti kendisini başka hiç bakmadım
aaaa.. çok sağolun valla.. efa mom'da bi şikayet yaşamadım, ondan devam ederim o zaman..Regenesis ocean mummyden fena bence. Regenesisi yutamıyorum her seferinde nefes borusuna gidiyor ve sürekli ağızda bi koku oluyor
600 dediler ama ersoydan gidince 500 pesin dedilerÜcreti ne kadar peki
İyi de anne yanı yatağın içine biz girip yatmıyoruz ki yan tarafı açık olsa da aynı yatak gibi olmuyor o kendi yatağı sen kendi yatağında yatıyorsunuz. Zaten anne ile bebeğin aynı yatakta herhangi bir yükseltici olmadan yatmaya da karşı doktorlar. Örneğin daha yüksek baby nest, reflü yatağı gibi yatılması gerektiğini söylüyorlar. Zaten olmayabilir de ihtimalden bahsettim genelleme yapmadım ki. Eleştirmek için vs söylemedim daha yeni okuyorum bunları görmüşken paylaşmak istedim sadece sana neden bebeğine dolap almıyorsun demedim yani ğkğmğmğjpn iyi günler dilerimAnne yani beşikte yatan bebeklerin hiç büyüyememesi lazım o zaman. Zaten ilk 4 ay koydugun gibi alıyorsun bebeği. Yaygın bi uygulama yani
Canım bana doktor önce fetal yaptıralım zaten detaylıya da gireceksin amniyosenteze şun gerek yok demişti. Senin kaçıncı haftan ? Detaylına daha varsa içinin rahat etmesi için, senİ zorlamayacaksa fetal dna yaptır istersen tabi dr un ne diyecek bakalım. Ben Acıbadem e gidiyorum testi de orda aldılar 4000 tl ödedik. Çok şükür temiz geldi. O kadar çok sayfa, yorum okudum ki şöyle söyleyim 4 lüsü riskli çıkanların nerdeyse tamamında sonuclar temiz gelmiş. İnşallah seninde öyle gelecektir içini ferah tut canımÇok teşekkür ederim. Sabahtan beri bi ağlıyorum bi diyorum hayırlısı..
Çok geçmiş olsun Fetal DNA sonucu iyi geldi sanırım çok sevindim adınıza. Fetal DNA yi nerede yaptırdınız?
Çok geçmiş olsun sizlere de Umarım sonuçlarınız içinizi ferahlatır. Amniyosentez konusunda tereddüte düştüm riskli diye emin olamıyorum doktor bakalım ne diyecek. Bununla ilgili herhangi bir sorun yaşamamanıza çok sevindim Nasıl bir süreç anestezi yapılıyor mu ne kadar sürüyor? Bizim de değişmeyecek aldırmayı düşünmüyoruz ama bilmek de istiyoruz. Kafam karışık açıkçası
Emseyde yaptıracağım canım Oya PekinPendik li arkadaşlar detaylı ultrasonu nerede yaptıracaksınız
Bebekleri birlikte yatırmayı ben icat etmedim ben de onu demek istiyorum. Zaten aynı yatakta iki bebek yatsa da reflu yatağı olacak ikiz bebek yatakları var. Aynı yatak içinde ortaya file gerilmiş ani bebek ölümüne sebep olsa üretimi durdurulur. Koyduğun gini alıyorsun cümlesinden kastım da bebekler dönmüyor zaten anca elini ayağını oynatır.İyi de anne yanı yatağın içine biz girip yatmıyoruz ki yan tarafı açık olsa da aynı yatak gibi olmuyor o kendi yatağı sen kendi yatağında yatıyorsunuz. Zaten anne ile bebeğin aynı yatakta herhangi bir yükseltici olmadan yatmaya da karşı doktorlar. Örneğin daha yüksek baby nest, reflü yatağı gibi yatılması gerektiğini söylüyorlar. Zaten olmayabilir de ihtimalden bahsettim genelleme yapmadım ki. Eleştirmek için vs söylemedim daha yeni okuyorum bunları görmüşken paylaşmak istedim sadece sana neden bebeğine dolap almıyorsun demedim yani ğkğmğmğjpn iyi günler dilerim
Fetal dna'yı 2500-3000 aralığında yapıyorlar, benim yaptırdığım 2950ydi. Panorama testti benimkinin adı, Biruni Laboratuvarlarında yapıyorlar.Çok teşekkür ederim. Sabahtan beri bi ağlıyorum bi diyorum hayırlısı..
Çok geçmiş olsun Fetal DNA sonucu iyi geldi sanırım çok sevindim adınıza. Fetal DNA yi nerede yaptırdınız?
Çok geçmiş olsun sizlere de Umarım sonuçlarınız içinizi ferahlatır. Amniyosentez konusunda tereddüte düştüm riskli diye emin olamıyorum doktor bakalım ne diyecek. Bununla ilgili herhangi bir sorun yaşamamanıza çok sevindim Nasıl bir süreç anestezi yapılıyor mu ne kadar sürüyor? Bizim de değişmeyecek aldırmayı düşünmüyoruz ama bilmek de istiyoruz. Kafam karışık açıkçası
İyiymiş canım fiyatı600 dediler ama ersoydan gidince 500 pesin dediler
Peki oranının ücreti ne kadarEmseyde yaptıracağım canım Oya Pekin
Adatıp Ünal bey yada Medipol dePendik li arkadaşlar detaylı ultrasonu nerede yaptıracaksınız
Kızlar ben detaylı ultrasondan çıktım herşey yolunda organları iyi.bebegin suyu iyi.kan akışı normal.ve benim bacağında pıhtı vardı.onun için de doppler ultrason girdim.pihti geçmiş.kan sulandiriciyi günde 1 e düşürdüler
Adatıp tan fiyat aldım orası bana yüksek geldide medipol ne kadar acabaAdatıp Ünal bey yada Medipol de
Kızlar biraz farklı bir konu olacak ama hamilelikte kereviz tüketme ile ilgili bilgisi olan var mı? Nette bazı sayfalarda yararlı diyor bazı sayfalarda kesinlikle uzak durulması lazım diyor. Gerçi bundan sonra doğum yapana kadar yemem artık.
Benim de dün menü öyleydi. Tabi yedikten sonra baktım yine (öncesinde baksam yemezdim) çok farklı yazılar var. Neyse Rabbim korur minikleri. Bundan sonrası için dikkat ederiz artık.Benim bugünki menüde portakallı kereviz vardı öğlen yedim . Ben hiç duymadım zararini normalde çok cok faydali ama araştirmalı.
Simdi baktım bebeğe zararlıymış.
Çok teşekkür ederim. Sabahtan beri bi ağlıyorum bi diyorum hayırlısı..
Bende çok tüketiyorum ve seviyorum hiç aklıma gelmezdiBenim bugünki menüde portakallı kereviz vardı öğlen yedim . Ben hiç duymadım zararini normalde çok cok faydali ama araştirmalı.
Simdi baktım bebeğe zararlıymış.
Amin inşallah kurtulursunuz sizdeMaşallah maşallah canım darısı bizim başımıza Allah tamamina erdirsin.