2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Mesajınız için teşekkürler bir dahaki randevum 1 ay sonra . Sanırım haftaya başka doktora gidicem yine göstermemesinden korkuyorum
Benımde en korktugum sey her anne bebegının cinsıyetını dört gözle bekler bazıları sanssız işte ya göstermez ya farklı söylenir ,,, inşallah haftaya kadar tam ögrenirsiniz

Kızlar günaydın bu aralar benimde kas kramplarim başladı 2-3 dür uykumdan uyandırıyor ya 3 gün önce yaşadığımin acısını hala çekiyorum ayak baldırımda kasılma var acıtıyor yürürken
Magnezyum,kalsiyum eksikliğinden sanırım sizin doktorunuz ne verdi bunun için?
Aslında artık birşey kullanmak istemiyorum bir sürü vitamin vs kullanıyoruz ek olarakta benim kan sulandiricim.Kullanmasak bir problem olur mu?

Ilahi canim. Kızcağız haraket etse dert etmese dert. Rahat bırak şu fındığı dolaşsin dursun

Ben hergün magnezyum kullaniyorum. Benimde kramplarim vardi magnezyuma baslayali geçmisti ama 3 4 gündür suratıma ellerime kramp girmeye başladi. Pazartesi tetenoz aşısı icin saglik ocağina gittiğimde kan değerlerime baktıracağım.

peki diyelim 36. ncı hafta kurban bayramı ben o hafta calısıyor gösterilcem ama izinli olcam herkes gibi o hafta aktarılıyor mu?

Benim de başlamıştı kontrolde söylediğimde 24ten sonra bekleriz daha çok krampları dedi çok değilse her gün maden suyu iç ve muz ye dedi onlarda magnezyum olduğu için öyle yapıyorum ben de, dene istersen canım

Magnezyum veriyor canım doktorlar genelde

bu konuda bende eminim travel almıcam. ama puset agır da olsa lazım olur diye alcam gliba ayrı olarak. hastane cıkışında ve arabada lazım oluyormuş.
Tabi canım mecbur puset alacağız dediğin gibi hastane çıkışında lazım araba için lazım ayrı olarak alacağım bebek arabasında hemen almayayım dedim İhtiyaç durumuna göre doğumdan sonra alacağım
peki diyelim 36. ncı hafta kurban bayramı ben o hafta calısıyor gösterilcem ama izinli olcam herkes gibi o hafta aktarılıyor mu?
Bence kurban bayramı aktarılmaz canım çünkü izinli oluyoruz o hafta zaten mesela bende okullar 2 temmuzda kapandığı için o zamana kadar aktarabiliyorum gerisi tatil kurbandan sonra bir hafta daha çalışırsın 37 olursun toplamda 4 hafta aktarırsın

Kızlar günaydın, 1 haftadır alt karnımda ara ara giren sancılar oluyor sanki idrarımı çok tutmuşum gibi, sık idrara çıkıyorum ama yanma falan yok acaba enfeksiyon olabilir mi yoksa rahim baskı mı yapıyor, bebeğin de ayaklari tam idrar kesesinin orda tekmeleri ordan geliyor ultrasonda da gördüm. Diyorum acaba bebek mi ayaklarıyla bastırıyor. Çunku daha once bebek yukardayken boyle seyler olmuyordu.

bu konuda bende eminim travel almıcam. ama puset agır da olsa lazım olur diye alcam gliba ayrı olarak. hastane cıkışında ve arabada lazım oluyormuş.
Travelin diğerinden farkı pusetli olması değil mi? Biraz daha ağır sanırım bir de. Bilmediğim için soruyorum
İki gündür bebek arabası incelemeleri izliyorum skala çok geniş. Büyük tekerlekli, küçük tekerlekli, kolay taşınan, ağır olan, malzemesi kaliteli olan, kanser yapmayan derken derken araba fiyatına ulaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…