- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.421
Benımde en korktugum sey her anne bebegının cinsıyetını dört gözle bekler bazıları sanssız işte ya göstermez ya farklı söylenir ,,, inşallah haftaya kadar tam ögrenirsinizMesajınız için teşekkürlerbir dahaki randevum 1 ay sonra . Sanırım haftaya başka doktora gidicem yine göstermemesinden korkuyorum
Kızlar birşey soracağim iki gündür bebeğim içerde çok aktiv maşallah ama bazen değişik hisediyorum tam ortaya aşağı geliyor sanki kemiriyor gibi mi desem tekerlek dönmei gibi mi desem boyle birşey hisediyorumsizde boyle birşey hisediyormusunuz onu yapinca iyi hisetmiyorum aksine kotu hisediyorum nedense içim giciklaniyo
Kızlar günaydın bu aralar benimde kas kramplarim başladı 2-3 dür uykumdan uyandırıyor ya 3 gün önce yaşadığımin acısını hala çekiyorum ayak baldırımda kasılma var acıtıyor yürürken
Magnezyum,kalsiyum eksikliğinden sanırım sizin doktorunuz ne verdi bunun için?
Aslında artık birşey kullanmak istemiyorum bir sürü vitamin vs kullanıyoruz ek olarakta benim kan sulandiricim.Kullanmasak bir problem olur mu?
peki diyelim 36. ncı hafta kurban bayramı ben o hafta calısıyor gösterilcem ama izinli olcam herkes gibi o hafta aktarılıyor mu?32. Haftadan sonra olur, ne kadar geç ayrılırsanız aktarır. Ben 24. Hafta için söyledim. 24 ten 32 ye kadar idari izin ya geç de ayrılsak aktarmıyor diye ama 32. Haftadan sonrası doğum izni, 37. Haftada ayrılırsınız ki 5 hafta doğum sonrasına kalsın.
bu konuda bende eminim travel almıcam. ama puset agır da olsa lazım olur diye alcam gliba ayrı olarak. hastane cıkışında ve arabada lazım oluyormuş.Travel sistem almayacağım onu biliyorumYa baston ya da kabin alacağım
Benim de başlamıştı kontrolde söylediğimde 24ten sonra bekleriz daha çok krampları dedi çok değilse her gün maden suyu iç ve muz ye dedi onlarda magnezyum olduğu için öyle yapıyorum ben de, dene istersen canımKızlar günaydın bu aralar benimde kas kramplarim başladı 2-3 dür uykumdan uyandırıyor ya 3 gün önce yaşadığımin acısını hala çekiyorum ayak baldırımda kasılma var acıtıyor yürürken
Aslında artık birşey kullanmak istemiyorum bir sürü vitamin vs kullanıyoruz ek olarakta benim kan sulandiricim.Kullanmasak bir problem olur mu?
Magnezyum veriyor canım doktorlar geneldeKızlar günaydın bu aralar benimde kas kramplarim başladı 2-3 dür uykumdan uyandırıyor ya 3 gün önce yaşadığımin acısını hala çekiyorum ayak baldırımda kasılma var acıtıyor yürürken
Tabi canım mecbur puset alacağız dediğin gibi hastane çıkışında lazım araba için lazım ayrı olarak alacağım bebek arabasında hemen almayayım dedim İhtiyaç durumuna göre doğumdan sonra alacağımbu konuda bende eminim travel almıcam. ama puset agır da olsa lazım olur diye alcam gliba ayrı olarak. hastane cıkışında ve arabada lazım oluyormuş.
Bence kurban bayramı aktarılmaz canım çünkü izinli oluyoruz o hafta zaten mesela bende okullar 2 temmuzda kapandığı için o zamana kadar aktarabiliyorum gerisi tatil kurbandan sonra bir hafta daha çalışırsın 37 olursun toplamda 4 hafta aktarırsınpeki diyelim 36. ncı hafta kurban bayramı ben o hafta calısıyor gösterilcem ama izinli olcam herkes gibi o hafta aktarılıyor mu?
Hemen anketin altında oyunuzu değiştirin yazıyor canım oradan değiştirirsin herhaldeAnkete bakarken yanlıklıkla ucuz gebelik ısaretledım nasıl kaldırılır
Tekrar seçim yapmam lazım daha belli degil cinsiyetiHemen anketin altında oyunuzu değiştirin yazıyor canım oradan değiştirirsin herhalde
Öyle valla, yeter ki sağlıkla gelsin.Yeter ki saglikla gelsinler uykusuz da kalırız napalımilla duzene giriyor
Grupta bi tane de üçüz annesi vardı sen miydin acaba diye düşündüm bi anTekrar seçim yapmam lazım daha belli degil cinsiyeti
Yok canım Allah korusunGrupta bi tane de üçüz annesi vardı sen miydin acaba diye düşündüm bi an
Bazen bir yere tıkliyorum çok alakasız başka bir yer açılıyor senin de öyle olmuşturYok canım Allah korusunanlamadımkı nasıl oldu
O zaman biraz daha bekleyeceksin üçüz annesi olarakTekrar seçim yapmam lazım daha belli degil cinsiyeti
Dolaşsın canım ama bu yaptiği beni korkutuyorIlahi canim. Kızcağız haraket etse dert etmese dert. Rahat bırak şu fındığı dolaşsin dursun
Travelin diğerinden farkı pusetli olması değil mi? Biraz daha ağır sanırım bir de. Bilmediğim için soruyorumbu konuda bende eminim travel almıcam. ama puset agır da olsa lazım olur diye alcam gliba ayrı olarak. hastane cıkışında ve arabada lazım oluyormuş.