- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.221
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım bir problem çıkmadı değil miBen bir kız annesi oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım bir problem çıkmadı değil miBen bir kız annesi oluyorum
Gece dönüyoruz zaten ister istemez. Ben bazen sırt üstü uyanıyorum istemsiz olarak, ilerleyen haftalarda yastık koymayı düşünüyorum ama ben bel üstünü anlamadım, ben üstü yatma derken neyi kastetti ki?Şimdi doktorumdan çiktim ona da bunu sordum evt sola yatmak daha iyi diyor ama saga sol hic fark etmez nasil rahat hisediyorsan onemli olan bel ustu yatma dedi
Allaha şukur çok iyiz inshalla sizden de gusel haberler aliriz cnm
Ben 11 de detaili gittim ya ozmn herşey yolunda demisti doktor placenta yukarda dedi fln ben kendim braktim o gunden sonra bugunde doktoruma dedim braktim kulanmiyorum diye birsey demedi
Evet kullanıyorum ben de, demir ilacı da kullanıyorum ayrıcaMerhabalar kızlar merak ettiğim bir şey var hepiniz multivitamin ve dvit alıyor musunuz istisnasız
Oy şükür öğrenmişsin sağlıcakla kucağına al prensesi inşallahBen bir kız annesi oluyorum
Sırt üstü demek istemiş yaniGece dönüyoruz zaten ister istemez. Ben bazen sırt üstü uyanıyorum istemsiz olarak, ilerleyen haftalarda yastık koymayı düşünüyorum ama ben bel üstünü anlamadım, ben üstü yatma derken neyi kastetti ki?
Amin canım sağol inşallah hepimiz sağa salim alirizOy şükür öğrenmişsin sağlıcakla kucağına al prensesi inşallah
Evt sırt üstü bizde bel ustu dediğimiz için oyle dedim .Gece dönüyoruz zaten ister istemez. Ben bazen sırt üstü uyanıyorum istemsiz olarak, ilerleyen haftalarda yastık koymayı düşünüyorum ama ben bel üstünü anlamadım, ben üstü yatma derken neyi kastetti ki?
Amin cnm hepimiz inşallah . Allaha şukur çikmadi herşey normalSağlıcakla kucağına al inşallah canım bir problem çıkmadı değil mi
Benim de multivitamin demir ve kan ilacım var ama vitaminleri bile zor alıyorum kan ilacına 12.haftada başlamam lazımdı 10.2 çıkmıştı hgb. Ama midem çok hassas içemiyorum. Ne zaman ilaçları alsam kusuyorum doktor en azından arada al yoksa damardan vermek zorunda kalırız düşerse değerin diyor ama ben hiçbirini içmek istemiyorum kızımda bu kadar ilaç aldığımı hatırlayamıyorum 8 yıl oldu. Şaştım kaldım ya içsem bir türlü içmesem bir türlü...Ben multivitamin devit ve magnezyum kullanıyorum canım.
Sirt ustu demek istemistirGece dönüyoruz zaten ister istemez. Ben bazen sırt üstü uyanıyorum istemsiz olarak, ilerleyen haftalarda yastık koymayı düşünüyorum ama ben bel üstünü anlamadım, ben üstü yatma derken neyi kastetti ki?
Çok teşekkür ederim :) daha öncede yazmıştım burada, benim özel de yaptırdığım ikili tarama yüksek riskli gelmişti. Ve dr başka bulgular da görmüştü organlarinda o haftalarda, ancak ilerleyen zamanlarda başka uzmanlar hicbir şeyi olmadığını söylemişlerdi. Inşallah sizde iyi haberler alacaksınız burada çok şükür hep iyi haber aldı annelerimiz,gönlünüzü ferah tutun bugün yaptirmişsiniz nacizane tavsiyem 3-4 gün yatin sürekli ağır hareketlerden kaçının, bol su ve havuc suyu ama söylemiştir drunuz, siz simdi dinlenin tedirgin olmayin. Güzel haberleriniz olsun insallahÇok sevindim sizin adınıza bende bugün yaptırdım amniyosentez inşallah temiz sonuçları bende alırım sizin değerler nasıl çıkmıştı
Vitaminlere dayanıyorum en azından bir gün birini bir gün birini içiyorum ama kan ilacı öldürüyor beni tam da senin dediğin gibi strese giriyorum daha içmedenBen de hiç içmek istemiyorum, içmeden 15 dakika öncesinden huzursuz olmaya başlıyorum, decavit midemi aşırı bulandırıyor beni rahatsız ediyor, bir sonraki gidişimde doktora bunu da söyleyeceğim.
Geçen gün ilacı içtim, biraz zaman sonra yemek yemek için oturdum, ağzıma bir lokma aldığım gibi banyoya koştum. Eşim de boş boş bakıyo ne olmuş olabilir ki bi anda diye.
Petek11
Karnım kaşınıyo, delircem kaşımıyorum çatlak olmasın diye bikaç yerde okudum.Vitaminlere dayanıyorum en azından bir gün birini bir gün birini içiyorum ama kan ilacı öldürüyor beni tam da senin dediğin gibi strese giriyorum daha içmeden
Kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ?Benim de multivitamin demir ve kan ilacım var ama vitaminleri bile zor alıyorum kan ilacına 12.haftada başlamam lazımdı 10.2 çıkmıştı hgb. Ama midem çok hassas içemiyorum. Ne zaman ilaçları alsam kusuyorum doktor en azından arada al yoksa damardan vermek zorunda kalırız düşerse değerin diyor ama ben hiçbirini içmek istemiyorum kızımda bu kadar ilaç aldığımı hatırlayamıyorum 8 yıl oldu. Şaştım kaldım ya içsem bir türlü içmesem bir türlü...
Kesınlesdımı gözun aydın ne guzel artık alısverıs yapabılırsın cınsıyet farklı söylendımı ınsan doğana kadar emın olamıyor ama 2 doktorda dedıyse kızdır artıkBen bir kız annesi oluyorum
Rabbim yardimciniz sifaciniz olsun inşallahKızlar bu sabah genel anesteziyle bebegime kavustum ama kısa sürdü yogun bakıma aldılar şimdi cigeri tam gelişmemiş diyerek...cok kötüyüm nolur dua edin bebegimee
Çok teşekkür ederim içim rahat çok şükür inşallah bende güzel haberler veririm sizlereÇok teşekkür ederim :) daha öncede yazmıştım burada, benim özel de yaptırdığım ikili tarama yüksek riskli gelmişti. Ve dr başka bulgular da görmüştü organlarinda o haftalarda, ancak ilerleyen zamanlarda başka uzmanlar hicbir şeyi olmadığını söylemişlerdi. Inşallah sizde iyi haberler alacaksınız burada çok şükür hep iyi haber aldı annelerimiz,gönlünüzü ferah tutun bugün yaptirmişsiniz nacizane tavsiyem 3-4 gün yatin sürekli ağır hareketlerden kaçının, bol su ve havuc suyu ama söylemiştir drunuz, siz simdi dinlenin tedirgin olmayin. Güzel haberleriniz olsun insallah
Kızlar bu sabah genel anesteziyle bebegime kavustum ama kısa sürdü yogun bakıma aldılar şimdi cigeri tam gelişmemiş diyerek...cok kötüyüm nolur dua edin bebegimee