- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.821
Niye kararsızsın canımNisanın 6'sında tetanoz için çağırdılar ama ona da kararsızım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kararsızsın canımNisanın 6'sında tetanoz için çağırdılar ama ona da kararsızım.
Burada bayağı bunun üzerine muhabbet döndü ya, kafam karıştı.Niye kararsızsın canım
Benimde pazartesi çağırdılar aşıya ama pazartesi doktora gideceğim ona soracağım ama büyük ihtimal yaptırmayacağım gibiBurada bayağı bunun üzerine muhabbet döndü ya, kafam karıştı.
Ben de 20. haftamda gideceğim, bir prof. buldum, randevu alıcam.Benimde pazartesi çağırdılar aşıya ama pazartesi doktora gideceğim ona soracağım ama büyük ihtimal yaptırmayacağım gibi
Ben yaptırırım ilk çocuğumda da yaptırdım bebeklerimize bir suru aşı yaptıracağız onlarda da ne var bilmiyoruz. Covid aşısı yapılıyor sonunda neler olacak bilinmiyor ya da bir sürü ilaç kozmetik ürünler kullanılıyor her sey cok mu masum. Tamam belki ameliyat esnasında rastlanmaz paslı bir şeye ama hayat bu dışarda paslı birşeyin bir yerimize batması kesmesi olmayacak bir şey değil bence ama heskesin kendi kararı tabikiNisanın 6'sında tetanoz için çağırdılar ama ona da kararsızım.
Aşırı susamak iyi değil diye biliyorum tedirgin olma ama tansiyonunu ölç istersen arada ya da doktoruna danış biKızlar su tüketiminiz nasıl ben çok su içiyorum. Resmen soğuk su aşareyorum. Yani kendimi tutmasam 5 6 litre içerim ama 3.5 litreyi geçmemeye çalişiyorum.
Cok yorulunca yürüyünce bendede oluyor ama çok şiddetliyse doktoruna danişsan iyi olurKizlar sol kasigimda şiddetli bir ağrı var sizde de oluyor mu korkuyorum bise olacak diye
Aşırı susamak iyi değil diye biliyorum tedirgin olma ama tansiyonunu ölç istersen arada ya da doktoruna danış bi
3-3.5 arasi iciyorum bende. Daha fazlasını içme isteğim yok amaKızlar su tüketiminiz nasıl ben çok su içiyorum. Resmen soğuk su aşareyorum. Yani kendimi tutmasam 5 6 litre içerim ama 3.5 litreyi geçmemeye çalişiyorum.
Ben zaten yaptırıyorum, iki üç yılda bir illa ki bir şekilde ihtiyaç duyarım, sadece bebek için endişelendim çünkü fondöten bile sürmüyorum artık. Gerçekten dikkat istiyor, bir el kreminden bir çikolataya kadar içeriğine bakıyorum.Ben yaptırırım ilk çocuğumda da yaptırdım bebeklerimize bir suru aşı yaptıracağız onlarda da ne var bilmiyoruz. Covid aşısı yapılıyor sonunda neler olacak bilinmiyor ya da bir sürü ilaç kozmetik ürünler kullanılıyor her sey cok mu masum. Tamam belki ameliyat esnasında rastlanmaz paslı bir şeye ama hayat bu dışarda paslı birşeyin bir yerimize batması kesmesi olmayacak bir şey değil bence ama heskesin kendi kararı tabiki
Tansiyonunu takip et yapabiliyorsanHafta içi randevum var sorayım banada tuhaf geldi
Merhaba solante pregna gebelik için en çok önerilen güneş kremi ben de aldım cilde yedirmesi biraz zor oluyor ama memnunumMerhaba hanımlar güneş kremi alacağım hamileler için önerebileceğiniz bildiğiniz zararsız bir ürün var mı acaba?
Canim bana doktorum tum gebelik boyunca folik asit onerdi kansizlik dan dolayi istenilebiliyor... bu vitaminin icerisinde varsa ekstra ya gerek yok gunde 400mcg folik asit yetiyorKızlar doktor folik asit içeren bir demir ilacı verdi, ben folik asitin sadece ilk üç ay kullanılması gerektiğini okumuştum, ne dersiniz bu konuda?
Bu arada decavit+D vitamini de kullanıyorum.
Benimde oluyor gaviscon yardimci olmasi lazim evet bende kullaniyorum artik organlar yer degistiriyor siskinlik sertlik cok sk olmaya basladi bendede bilhassa aksamlariMerhaba güzel anneler, aranızda gaz sancısı, şişkinlik yaşayan var mı? Bu aralar 9 aylık gibi şişiyorum, iki lokma yiyorum hemen davul gibi oluyorum inmek bilmiyor, çok fena oldum tavsiyesi olan var mı gaviscon iyi geliyor mu bj gibi durumlara
Neguzel valla keske bende icebilsem 2 litreyi zor goruyorum bazen su iyi bisey ama wc den de cikmiyorsundurKızlar su tüketiminiz nasıl ben çok su içiyorum. Resmen soğuk su aşareyorum. Yani kendimi tutmasam 5 6 litre içerim ama 3.5 litreyi geçmemeye çalişiyorum.
Neguzel valla keske bende icebilsem 2 litreyi zor goruyorum bazen su iyi bisey ama wc den de cikmiyorsundur