2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
su midemi bulandırıyor. Sabahları uyanınca çok susuyorum içtiğim gibi aynı dakika çıkarıyorum. Günde 1-2 bardak ancak içiyorum. Su içmezsem bebeğimin suyu az olur mu diye korkuyordum da suyu iyiymiş şükür onla alakası yokmuş ama artırmaya çalışıyorum.
Yok canim az olmaz elbet ama artırmaya calismak lazım aç karnına ben de asla icemiyorum. Arkadaslar her öğünden sonra 1-2 bardak dedi bakalım ben de öyle yapmaya calisacagim.

Ben geçen hafta bi ittirme gibi hissettim böyle tıktık yaptı sonra bi hafta hissetmedim. Geçen gün de kazıryormuş gibi içeriyi hissettim ama sürekli elim göbeğimde hisseder miyim diye 😁 o yüzden hissediyorum diye düşünüyorum.
Benim göbeğim çok fazla çıktı. Normalde koca popom vardı belim inceydi. Bütün popo fazlalık hepsi eridi göbeğe yapıştı resmen. 4 kilo ekside olduğum halde 6 aylık göbek var, oturunca önüme yastık koymuş gibi oluyor. Zorlasam çerez tabağı koyarım 😂 bi de benim boyum 170 kısa da değilim öyle. Daha çıkmayanlar şanslı. Hem çatlayacak gibi hem bel ağrısı yapıyor. Gaz çok fazla onun sancısıyla beraber 🤦‍♀️
Sizin okumuştum karnınız çıkmamış bebeği de hissetmemişsiniz ama ikisi de karın kaslarının sıkılığından😊
Bi dahaki kontrolünüz ne zaman?
Yaaa ne guzel hissetmissiniz ...valla bende bisey yok o yuzden panik yapiyom bazen...hayirlisiyla yarin bizim muayenemiz var dua edin bana🙏her gitmeden once ayri korku stres

Kızlar su tüketiminiz nasıl? Ben zorla su içen birisi olarak günde 5 bardak anca içebiliyorum. 😓 bir de su şişiriyo acıktırmıyo beni ondan pek icmiyorum akşam yemekten sonra genelde üst üste içmeye calisiyorum. Nasıl artıracağim bilmiyorum valla içim bi kötü oluyo :KK43:
Gunde 2-2.5 litre su iciyorum,2 bardak asiri acik cay ,1 bardak taze sikilmis portakal-nar suyu, yemeklerle de 2 bardak ayran veya 1 bardak salgam suyu icerim...gunluk aldigim sivi genelde bu kadar ama en cok su icmeye dikkat ediyorum cunku cok onemli

Kızlar su tüketiminiz nasıl? Ben zorla su içen birisi olarak günde 5 bardak anca içebiliyorum. 😓 bir de su şişiriyo acıktırmıyo beni ondan pek icmiyorum akşam yemekten sonra genelde üst üste içmeye calisiyorum. Nasıl artıracağim bilmiyorum valla içim bi kötü oluyo :KK43:

Ben günde 3litre iciyorum. Normaldede içerdim. Hamilelikte soğuk iciyorum oda sıcaklığında bende içemiyorum. 5 bardak çok az . Ayran hoşaf gibi sıvılarla destekleyebilirsin.

Mrb kızlar fazla giremiyorum oğlum okula başladı k.v bendeydi dün gitti. Koşturmaca halindeyim.simdide az az temizlik yapiyorum . Eve misafir gelip gidince herseyi yikamasam icim rahat etmiyor. Oğlanda hasta oldu 2 gündür okula gitmiyor. benim randevum pazartesi. Şuabda 19+2 ama hala bebegi hissetmiyorum.
Bende yeni yeni hisetmeye başladım canım ve gece 12-2 arası hisediyorm ve çook hafif normaldır sikıntı yapma

Bende normal su içemiyorum canım o yuzden elma tadı olan sulardan ya da kirez tadi fln olan sulardan aliyorum onlarla basladim fazla tuketmeye onardan sonra zaten kendi vicut su istiyor normal suya gecis yaptim 3l iciyorum ve gunde en az 6/7 tane meyve suyu iciyorum

Arkadaslar 10 dakika suren sol bacak agrim oldu boyle sol kasiktan damar cekilmesi seklinde ...heo sol tarafima yatarim.ondan mi oldu bilemedim dizime kar vuran bir agri uasayan var mi?

Kızlar aklıma bişey takıldı. neden 24. haftada idari izin veriliyor. Mesela neden 20. haftada verilmiyor, yada 32 hafta da biteceğine neden 37 kadar devam etmiyor acaba 24 hafta ile 32 hafta arası covid daha mi çok etkiliyor?bilrn var mı aramız da acaba?

Ben su şişesi ile icebiliyorum kalk bardak doldur ic az iciyordum cam şişe hep yanımda aklıma geldikçe içiyorum, yemeklerde mutlaka içiyorum

Kızlar aklıma bişey takıldı. neden 24. haftada idari izin veriliyor. Mesela neden 20. haftada verilmiyor, yada 32 hafta da biteceğine neden 37 kadar devam etmiyor acaba 24 hafta ile 32 hafta arası covid daha mi çok etkiliyor?bilrn var mı aramız da acaba?
Canım 32. Haftaya kadar çalışabiliyorduk normalde doktor raporuyla 37. Haftaya istersen uzatabiliyordun doğum sonrasına aktarılsın diye. büyük ihtimalle 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznimiz olduğu için bir 8 hafta daha ekleyerek doğum öncesi iznini 24 e çektiler

Ah siz meyve aseriyosunuz ben salatalık otursam bi kilo yerim heralde 😂😂

X