-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.161
Zeytinyagi tadi var zaten ben severim o tadiÇok yağlı o da ya direkt kaşıkla yağ içmek gibi
Zeytinyağı varmış icinde zatenZeytinyagi tadi var zaten ben severim o tadi
Canım benimde sabah aç karnına tiroid sabah akşam magnezyum b12 d vitaminiBenim arada kan sulandiricilar progesteronlar tiroid ilaçları da var beynim yandı sabahtan beri. Dün kalsiyum magnezyum demir verdi kan ver gitmeden dedi. Bugün d vitamini çok düşük çıkmış günde 4 damla ocean d3k12 başla dedi. Bi se birini aç içmek lazım birini içince 2 saat bir sey yememek lazım
Riskim 50de 1 çıkmıştı benim, üstüne bir iki bulgu görülmüştü ama sonra sağolsun araştırma hastanesindeki perinatalog ve kd drlari iyi haberler verdiler ama yinede bazı organlar tam izlenemediği için o haftalarda emin olmak için gerek duyuldu. Ben her açıdan net olmak istedim (bir kere tedirginligi yaşayınca) sadece kromozom anomalileri değil diğer gen ve kist fibriyozis durumlarını da bilmek istedim daha ayrıntılı olsun varsa birşey tanı konulsun diye bana bırakmışlardı kararı yani, benim tercihim bu yönde olmuştu.Insallah cümlemiz iyi haberler alalım tatlımTeşekkürler canım güzel dileklerin içinSanada çok geçmiş olsun inşallah tertemiz sonucunu alırsın, sende neden gerek duydular amniyosenteze ? Ayrıca hiç önemli değil ne kusuru
Çocuk sahibi kacak diye iki gram aklım vardı o da gittiCanım benimde sabah aç karnına tiroid sabah akşam magnezyum b12 d vitaminiömrümde bu kadar ilaç içmemişimdir ekmek tüketmediğim için suya damlatıyorum d vitaminini öyle içiyorum
İyi yapmışsın canım içinin, kafanın rahat olması çok önemli inşallah en kısa zamanda güzel sonuclarını da alırsın rahatlarsınRiskim 50de 1 çıkmıştı benim, üstüne bir iki bulgu görülmüştü ama sonra sağolsun araştırma hastanesindeki perinatalog ve kd drlari iyi haberler verdiler ama yinede bazı organlar tam izlenemediği için o haftalarda emin olmak için gerek duyuldu. Ben her açıdan net olmak istedim (bir kere tedirginligi yaşayınca) sadece kromozom anomalileri değil diğer gen ve kist fibriyozis durumlarını da bilmek istedim daha ayrıntılı olsun varsa birşey tanı konulsun diye bana bırakmışlardı kararı yani, benim tercihim bu yönde olmuştu.Insallah cümlemiz iyi haberler alalım tatlım
Bana 16. Haftadan sonra boya dedi. Inoa önerdi bi de organix dedi yanlış anlamadiysam. Zararli olduğuna dair pek veri yok elimizde ama riske atmayalım, iyice bi gelişsin organlar sonra boya dedi.Kızlar saç boyamayı düşünenler ya da doktora soracak olanlar vardı. Ne yaptınız? Ben her gittiğimde sormayı unutuyorum.
Cinsiyeti ögrenmek icin ugrasmisdir yani youtube videolarindanda göruyordum öyle yapan doktorlar var bebegin pozisyonunu degistirmek icin veya cinsiyet ögrenmek icin bazi bebekler kibirdamadan duruyor istedikleri pozisyonlari alamiyorlarEvet uyuyordu cinsiyete bakmak için uyandırıp hareket etmesi için çok uğraştı. Ama çok fazla ve sert vurdu. Biraz uğraştıktan sonra başka zaman gelin o zaman bakalım diyebilirdi.
Anladım araştırayım ben onları biraz teşekkür ederim.Bana 16. Haftadan sonra boya dedi. Inoa önerdi bi de organix dedi yanlış anlamadiysam. Zararli olduğuna dair pek veri yok elimizde ama riske atmayalım, iyice bi gelişsin organlar sonra boya dedi.
Görür görmez bir sürü dua ettim bebeğin içinHanımlar bebeğim için birer ayetel kürsi istiyorum sizden. Hamilelerin duası kabul olur. Bebeğimin beyninde 2 adet kist varmış. Geçede bilir kaladabilir dedi doktorve bağırsağında hafif parlaklık varmış çok zor bir durum sabahtan beri ağladım başım çatlıyor gözlerim kan çanağı oldu ama gram uyku yok durup durup ağlıyorum amniyosentez yapıcaklardı istemedim riski var diye. Detaylıyı bekliyorum şimdi detaylıda küçülmezse 28. Haftay kadar geçebilir de geçmeye bilirde dedi nipty testi önerdi genoks firmasının detaylıda geçmez ise yaptırmaya karar verdik. İkili ve üçlü testim ikiside 10000/1 çıkmıştı ama demekki çokda güvenilir bir test değilmiş. Allahım kimseye vermesin sizin evlatlarınız iyi olsun inşallah zor bir durum ne yapacağımı şaşırdım o şaşkınlıkla beni hemen amniyosenteze alıcaklardı. Ben olayın şokunu atlatamadım bir dakika dedim düşüneyim. Yarın genel olarak övülen bir doktor var ona gidicez birde uzman görsün ama o kadar durgunum ki ne olduğunu anlamış değilim. Ağlama atakları ile sabah edicem gören arkadaşlar bir duanızı esirgemeyin lütfen burda birbirimize destek olalım
Benim.doktorum bana dedi.lierac kullan birde kakao organik sabunu varya oglen onu sur dedi.gene öyle yaptım suan icin iyi. Birde 1 haftadır kabarcık oluştu hep.yujutta ve basi besinleri kestik bugun daha iyiyim.sanirim genle alakalı birsey catlak olmasi.cokngorum ve cok kisi ile konuştum.Lierac bana da yetersiz geldi sabah sürüyorum öğlen kuruluktan kaşıntı başlıyo. Bio oil alıcam ben bide onu deneyeceğim.
Ne desem değil ne yesem olacaktıKızlarrr bazen gözüm dönüverio ne desem diye kendimi salsamm ne bulsam yerimm o derece... size de gelio mu ataklar geliyorsa nasıl baş edebiliyorsunuz
Ben sprey olarak ağzıma sıkıyorum canım suya da damlatsan olur. En iyi emilimi c vitaminli ürünlerle beraber kullanarak verir d vitaminleri. Portakal suyu yapıp içine de damlatabilirsinSuya damlatıp içsem olur mu acaba ya sen nasıl kullanıyorsun?
En mantıklı suya falan damlatıp almak gibi geldi ölçüyü tutturamam gibi direkt ağzıma damlatirsam. C vitaminini duymuştum o daha da mantıklı geldi şu anBen sprey olarak ağzıma sıkıyorum canım suya da damlatsan olur. En iyi emilimi c vitaminli ürünlerle beraber kullanarak verir d vitaminleri. Portakal suyu yapıp içine de damlatabilirsin
BenKızlarrr bazen gözüm dönüverio ne desem diye kendimi salsamm ne bulsam yerimm o derece... size de gelio mu ataklar geliyorsa nasıl baş edebiliyorsunuz