2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben 😢 kendimi tutmaya çalışıyorum ama 18 haftalık oldum tam 6 kilo almışım ne yersem yiyim mütemadiyen açım 😢🤣🤣
Ben de 3 kilo aldım her sabah bugün az yiyeceğim aldığım kiloları vereceğim diyorum🤣 akşam yemeği vakti gelince hepsini unutuveriyorum 😅 Zayıf olsam hiç dert etmeyeceğim ama en fazla doğuma kadar 8-10 kilo almam gerekiyor nasıl olacak bilmiyorum 🤣🤣

Arkadaşlar akşam akşam içim çok daraldı bilen biri Allah rızası için bana yardım etsin ya. Bugün 12+0da ense kalınlığı 2,1 çıktı. Doktora çok mu dedim maximum 2,5 olmalı dedi, burun kemiği hakkında hiç bişey demedi ben de sormadım o an aklıma gelmedi. Haftaya çarşamba başka doktorda randevum var o zaman azalmış olur mu yoksa her zaman artarak mı devam ediyor? Bir de anlamadığım şey perinatoloğun baktığı makineyle özeldeki normal kadın doğum doktorunun baktığı makine aynı mı çünkü doktor dedi ki şuan ağzı yüzü oluşmuştur ama biz göremiyoruz tabi ultrasonla gibi bişey dedi.
Benimde 11. Haftamda 2.1 çıktı baya korkuttu bizi doktorumuz bu kadar küçük haftada bu kadar yüksek olmamalı dedi bebek büyüdükçe artar dedi perinatologa yönlendirdi 3 gün sonra perinatologa gittiğimde 1.8 çıktı normal dediler 12+2 kendi doktoruma tekrar gittim 1.2 çıktı demek ki ödem olmuş 1 haftada indi kendi kendine dedi, sakın korkma 2,1 bence abartı yüksek değil 5 6 7 çıkanlar var, sakın üzme kendini hiçbir şey çıkmayacaktır 🙏❤️❤️

Benimde 11. Haftamda 2.1 çıktı baya korkuttu bizi doktorumuz bu kadar küçük haftada bu kadar yüksek olmamalı dedi bebek büyüdükçe artar dedi perinatologa yönlendirdi 3 gün sonra perinatologa gittiğimde 1.8 çıktı normal dediler 12+2 kendi doktoruma tekrar gittim 1.2 çıktı demek ki ödem olmuş 1 haftada indi kendi kendine dedi, sakın korkma 2,1 bence abartı yüksek değil 5 6 7 çıkanlar var, sakın üzme kendini hiçbir şey çıkmayacaktır 🙏❤️❤️
Umut oldunuz, inşallah inşallah benim de öyle olur. Sağlıkla hayırla kucağımıza alalım evlatlarımızı insallah. Çok sağ olun gerçekten

Ben de 3 kilo aldım her sabah bugün az yiyeceğim aldığım kiloları vereceğim diyorum🤣 akşam yemeği vakti gelince hepsini unutuveriyorum 😅 Zayıf olsam hiç dert etmeyeceğim ama en fazla doğuma kadar 8-10 kilo almam gerekiyor nasıl olacak bilmiyorum 🤣🤣
Kaç kilo ile oldu gebelik başlangıcı sizde? Ben 60 kilo ile başladım 20 kilo alacağım bu gidişle 😅

Kaç kilo ile oldu gebelik başlangıcı sizde? Ben 60 kilo ile başladım 20 kilo alacağım bu gidişle 😅
Canım ben 90 kilo ile hamile kaldım🙈 Aslında bu kilo vermiş halim 25 kilo verdim nasıl olsa hamilelik hemen olmaz diye düşündük eşimle pkos var bende doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalmışım daha verecek bir 25 kilom daha vardı 🤣 artık bebişi doğurduktan sonra inşallah kaldığım yerden devam edeceğim😅

Kızlarrr bazen gözüm dönüverio ne desem diye kendimi salsamm ne bulsam yerimm o derece... size de gelio mu ataklar geliyorsa nasıl baş edebiliyorsunuz 😁😁😂😂😂😂😂😂
Oluyor canim evdeyken meyve yogurt felan yiyorum, işteyken de yanimda şeker ve çubuk kraker taşıyorum onlarla idare ediyorum. 😊

Kızlarrr bazen gözüm dönüverio ne desem diye kendimi salsamm ne bulsam yerimm o derece... size de gelio mu ataklar geliyorsa nasıl baş edebiliyorsunuz 😁😁😂😂😂😂😂😂
Benimde oluyor arada cnm ben evdeyken el altında ne varsa artık. geceleri de özellikle gece kalktığımda lavaboya falan Bi tatlı isteği oluyor. İş yerine de pzt manavdan meyve alırım mesela bu hafta çilek, nar elma ve çeriyy domates 😂arada sürekli yiyorum tabii kuru üzümde var ozellikle onu çok tüketiyorum cnm

Bende gündüzleri öyleyım sımdı uyanır uyanmaz ne yesem derdıne düşüyorum aksam bulantıdan yıyemıyorum tabı🤣 hamilelıgın tadını cıkartıyorum bıdaha nezaman ıstedıgımızı yıyebılıcez yeterki bebege yarasın o kılolar dıgumdan sonra verılır🤲

Kızlar yine kahverengi lekelenme yine ben. İkidir böyle oluyor, çıkıp bir hava alayım diyorum, biraz fazla yürüsem böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Tek seferlik oluyor devamı gelmiyor ama bütün akşam moralim bozuluyor.
Önceki doktorumu aradığımda bunun önemli olmadığını söylemişti. Dün doktor değiştirdim, bebeğimi de gördüm bir problem yoktu, bugün dışarı çıktım orası da burası da derken gezdim 40 dakika kadar, şimdi yine bu leke ile karşılaştım.
Göğsümdeki kistlerden dolayı progestanı kullanamıyorum çok fazla. Acaba yumurtalığımdaki büyük kist mi ara ara böyle lekelenmeler yapıyor ne dersiniz?
Oluyor canım vucut eskı kanı atıyor.. kırmızı pempe oldumu rısklı ama kahverengı okadar rısklı degıl bol bol dınlen gecer inşallah

Kızlar yine kahverengi lekelenme yine ben. İkidir böyle oluyor, çıkıp bir hava alayım diyorum, biraz fazla yürüsem böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Tek seferlik oluyor devamı gelmiyor ama bütün akşam moralim bozuluyor.
Önceki doktorumu aradığımda bunun önemli olmadığını söylemişti. Dün doktor değiştirdim, bebeğimi de gördüm bir problem yoktu, bugün dışarı çıktım orası da burası da derken gezdim 40 dakika kadar, şimdi yine bu leke ile karşılaştım.
Göğsümdeki kistlerden dolayı progestanı kullanamıyorum çok fazla. Acaba yumurtalığımdaki büyük kist mi ara ara böyle lekelenmeler yapıyor ne dersiniz?
Bendede oldu canim iki defa bir hafta icinde korktum doktora gittim bebek iyiydi doktor her ihtimal karsi igne ve serum verdi dinlen dedi iki gun oyle yaptim ondan sonra olmadi. AMA hep bi tedirginlik var tabi .Doktor plesentan biraz asagida belki o yapti dedi acikcasi sebebini cokta anlayamiyoruz dedi.

Kızlar bebek arabası almayı düşünüyor musunuz? Malum sonbahara doğru doğum yapacağız kısmet olursa. Sonra kar kış derken kullanılmaz. Anca yaza doğru ve yazın 4-5 ay. Zaten 1.5 yaşına kadar kullanabiliyor. Bir de yer kaplayan bisey nereye koyacağım derdi felan ben bilemedim çok lazım oluyor mu ki, benim ilk olacak da.

Kızlar bebek arabası almayı düşünüyor musunuz? Malum sonbahara doğru doğum yapacağız kısmet olursa. Sonra kar kış derken kullanılmaz. Anca yaza doğru ve yazın 4-5 ay. Zaten 1.5 yaşına kadar kullanabiliyor. Bir de yer kaplayan bisey nereye koyacağım derdi felan ben bilemedim çok lazım oluyor mu ki, benim ilk olacak da.

İlk etap için almayacağım. Burası hep soğuk zaten. Bide dağ bayır. Alsamda çok kullanaman diye düşünüyorum.
oto koltuğu alacağım.

Beşikte e bebeğin Anne Yanı Asansörlü Uyku Setli Beşiğini alacağım. Buda 2 yaşına kadar olur mu acaba

Tek tabip raporu 20 günlük oluyor ama bizde bir yıl içinde 40 gün üstü rapor alınca direkt ücretsize ayırdıkları için heyet alalim dedik. Tek tabip raporu alsam yerime başkasını da alamıyorlardı.
Valla ben rapor almaya gittiğimde muayene oldum doktor masasına oturdu raporunu yazıyorum şimdi 45 gün dedi. Bi telefon etti şunu bi imzalasana dedi. Sonra bana döndü rapor tamam vezneden cıktı alabilirsiniz dedi. 3 dakika bile sürmedi yani raporu almam. 2 hekimin elektronik imzası var sadece.
bişey sorucam, heyet raporundaki tüm imzalar kadın doğum doktorları tarafından mı atılmış? bir arkadaşıma bir hastane "bizde 3 tane kadın doğumcu olmadığı için heyet raporu veremiyoruz" demiş de..

X