- 27 Kasım 2020
- 36
- 21
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.061
tamamdır ederim tabi sende bana kan sonucunu yaz merak ederim kendine dikkat etHayirlisi olsun haber et sende beni gelismelerden ben cuma tekrar kan vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır ederim tabi sende bana kan sonucunu yaz merak ederim kendine dikkat etHayirlisi olsun haber et sende beni gelismelerden ben cuma tekrar kan vericem
Benim test sonucum yüksek geliyor nedense bana
Benim 4 kasım ve bugünkü betam 240 sizin ki bnmkine göre iyiOff simdi siz 1000 deyince benim de son adet 8 kasım dün 257 çıktı az mı ya
Moralım de bozuldu kafam da karıştıBenim 4 kasım ve bugünkü betam 240 sizin ki bnmkine göre iyi
Yarın tam 8 Aralık ben en son 8 kasımda regl oldum yani ben 4 haftalık mı gebe oluyorum o zaman 500 le 10000 arası olmalıydı dimi benim yarınki değeri merak ediyorum çokBetahcg değerlerinizi çok fazla kıyaslamayın bence kızlar. Çünkü sürekli stres yapar bu konu. Düzenli artış var mı ona bakın. Hepimizin bedeni hormonları farklı. Eğer öyle olmasaydı 4 haftalık gebeliğin standart bir değeri 5 haftalığın standart bi değeri olurdu. Ama 50-500 arası 100-5000 arası olabilir diyor. Düzenli arttıktan sonra hepsi normal. Güzel düşünelim güzel olsun
Amin canım inşaallah. Hepimizin gönlüne göre versin.Erken döllenmedir yada ikiz olabilir. Telaş yapma rabbim gönlüne göre versin
Bende smdi sarı bi akıntı oldu böyle sanki ilaç gibi offf korkuyorum ben bu hanilelktenValla canım bnim açık sarı veya beyaz oluyor. Kokusuz ama yoğun. Sizin nasıl?
Bence rakamlara takılmayın diye örnek verdim siz yine rakama takılmışsınız. Üç aşağı beş yukarı çok fark etmez. Kimyasal olmasın dış gebelik olmasın yeter. Zaten bunlar olmadığı zaman düzenli şekilde artmaya devam edecek canım benim. Sizin betahcg takibiniz 257 ile başlamış benimki 94 le. O zaman ben hamile sayılmıyor muyum?? Bu tamamen yumurtlama döllenme rahme yerleşme bunlarla ilgili. Biz de bunları net olarak günü gününe bilmediğimiz için sadece düzenli artış var mı onu takip edebiliriz.Yarın tam 8 Aralık ben en son 8 kasımda regl oldum yani ben 4 haftalık mı gebe oluyorum o zaman 500 le 10000 arası olmalıydı dimi benim yarınki değeri merak ediyorum çok
Benim yüksek çıktı niye moralinizi bozuyorsunuz belki benim ki sağlıklı değil bilemeyiz ki Allah hepimize sağlıklı evlat versinMoralım de bozuldu kafam da karıştı
Canım senin değer ve son adetin nezamandıDeger icin haklısınız yarın bakıcam da az önce acık kahverengi akıntı gelmeye başladı benden korkmaya başladım hayırlısı olsun artık
Benim regle 2gün kala 115çıkmıştı değerin gayet iyi yerleşme kanaması yani soluk pembe bi gün sonra aşırı açık kahve akıntım olmuştu sonra normale döndü hemen yani regle bi gün kala pembe akıntı regl günü de krem rengi gibi kahveye dönük akıntı olmuştuBenim de adetim gecikmedi yarın olurum normalde 2 gün öncesinde 257 çıktı yarın tekrar vericem.ama seninle aramızda 5 gün ve nerdeyse 3000 değer var bana cpl geldi ben hamile degilm galiba
Benim yarın normalde regl olurdum gibi.acık kahve bi akıntı ama benim yesilimsi bi akıntım da oldu sanki enfeksiyon gibi geliyor napmam lazımBenim regle 2gün kala 115çıkmıştı değerin gayet iyi yerleşme kanaması yani soluk pembe bi gün sonra aşırı açık kahve akıntım olmuştu sonra normale döndü hemen yani regle bi gün kala pembe akıntı regl günü de krem rengi gibi kahveye dönük akıntı olmuştu
Yarın Dr a gidiceksin dimi canmBenim yarın normalde regl olurdum gibi.acık kahve bi akıntı ama benim yesilimsi bi akıntım da oldu sanki enfeksiyon gibi geliyor napmam lazım
Ben bugum doktora gittim sorun yok dedi haftaya gel dedi ben de yine de acilden kan verecektim olmadı doktora çıkarım biYarın Dr a gidiceksin dimi canm
evet cok iyi hergun ikiden fazlaya katlamis mashallahDevlete gittim bu gün ilk 3aralıkta 115 5aralıkta 295 7aralık 635 iyi mi kızlar Dr üstten görünmez daha dedi
İçin rahat etsin diye yarın bi sor akıntı içinBen bugum doktora gittim sorun yok dedi haftaya gel dedi ben de yine de acilden kan verecektim olmadı doktora çıkarım bi
Çok şükür bi kalp atımı vs görsem tam rahatlayacağımevet cok iyi hergun ikiden fazlaya katlamis mashallah
Bhcgye bakalımİçin rahat etsin diye yarın bi sor akıntı için