- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.081
Bende ayni durumdayim bugun 13 gun transferij 1425 cikti cuna tekrar yapicam en azindan keseyi gorsek cok rahatlicazÇok şükür bi kalp atımı vs görsem tam rahatlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayni durumdayim bugun 13 gun transferij 1425 cikti cuna tekrar yapicam en azindan keseyi gorsek cok rahatlicazÇok şükür bi kalp atımı vs görsem tam rahatlayacağım
Doğru canım iki günde birHer gün değil ya 2 günde bi 2 kat artması gerekiyor degil mi kızlar
HoşbuldumHayırlı uğurlu olsun inşallah hoşgeldn aramıza
Evet benim çok değişti rengi koyulaştı ve içinde tortular oluyorKızlar bide bisey sorucam , ilk hamile oldugunuz zamanlar boyle çişe gidince peçetede hafif koyulaşma varmı, leke degil sade sarımsı gibi (kusura bakmayın ) idrar rengi değişiyor sanki
1000 geçmeli bence canımKızlar ben geçen hafta salı vermiştim kan 138 çıkmıştı bugün 1 hafta oldu tahmini ne kadar olmalı hcg
Kızlar ben geçen hafta salı vermiştim kan 138 çıkmıştı bugün 1 hafta oldu tahmini ne kadar olmalı hcg
Tabii oluyor, geneldeKızlar bide bisey sorucam , ilk hamile oldugunuz zamanlar boyle çişe gidince peçetede hafif koyulaşma varmı, leke degil sade sarımsı gibi (kusura bakmayın ) idrar rengi değişiyor sanki
Cok şükür gozunuzaydin, saglikla kucaginiza almak dilegiyleKızlar cok şukur bebegımın kesesını gordum kalp atısını duydum 6 haftalkmış suan inanamıyorum hala ya ınsallah bu sefer hersey guzel olur kahvelekeme normal belkı yerlesıyor ondandır ama dedı ıgne verdı bır tane neolur neolmaz dıye
Maşallah canım sağlıcakla kucağına alKızlar cok şukur bebegımın kesesını gordum kalp atısını duydum 6 haftalkmış suan inanamıyorum hala ya ınsallah bu sefer hersey guzel olur kahvelekeme normal belkı yerlesıyor ondandır ama dedı ıgne verdı bır tane neolur neolmaz dıye
Kızlar cok şukur bebegımın kesesını gordum kalp atısını duydum 6 haftalkmış suan inanamıyorum hala ya ınsallah bu sefer hersey guzel olur kahvelekeme normal belkı yerlesıyor ondandır ama dedı ıgne verdı bır tane neolur neolmaz dıye
Merhaba kizlar..
ben henuz doktora gitmedim 2 gunde bir kan baktiriyordum en son ctesi baktirdim 3 gun once 2000 civari idi..
Kimler degeri kacta iken kese gordu ya da bebek vs ?? Biraz aydinlatabilir misinis :) ne zaman gitmem gerek yani simdi git sonra gel olayi olsun istemiyorum. . Moralim bozulur cuma gitsem gorur.muyum acaba bilemiyorum ki
Ben bu değerleri hic hatirmamiyorum masallah sana sadece hafta olarak hatirliyorumBen önceki gebeligimde 2900 de bu gebeligimde 4500 civarinda vajinal ultrasinla net olarak gördüm.
Cevap ixin tesekkurler canim.. bebek mi kesemi ?? Kalp falan duydun mu ??Ben önceki gebeligimde 2900 de bu gebeligimde 4500 civarinda vajinal ultrasinla net olarak gördüm.
Gözün aydın cnm topiğimiz in ilk kalp atısını aldığımız bebiş olduKızlar cok şukur bebegımın kesesını gordum kalp atısını duydum 6 haftalkmış suan inanamıyorum hala ya ınsallah bu sefer hersey guzel olur kahvelekeme normal belkı yerlesıyor ondandır ama dedı ıgne verdı bır tane neolur neolmaz dıye