- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.041
Ben çok erken öğrendim ama daha adetim bile gecikmemişti yumurtlamamı takip ediyodumBenimki çok düşük o zaman sizinkine göre allah allah sizinli de çok geldi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok erken öğrendim ama daha adetim bile gecikmemişti yumurtlamamı takip ediyodumBenimki çok düşük o zaman sizinkine göre allah allah sizinli de çok geldi bana
Her gün 2 katı olması gerekiyormuş doktorum öle demişti bende çok merak ediyorum umarım ikimizinkide sağlıklıdırBenimki çok düşük o zaman sizinkine göre allah allah sizinli de çok geldi bana
Benim de adetim gecikmedi yarın olurum normalde 2 gün öncesinde 257 çıktı yarın tekrar vericem.ama seninle aramızda 5 gün ve nerdeyse 3000 değer var bana cpl geldi ben hamile degilm galibaBen çok erken öğrendim ama daha adetim bile gecikmemişti yumurtlamamı takip ediyodum
amin canım inşallah benimde geride 7 tane yumurta kaldı dondurulmuş bakalım artık kardeş kontenjanında kullanırız bebek sağlıklı ilerlerse benimle olursa doğana kdr inşallah banada doktorlar hiç tüpün tıkalı demedi taa ki bu seneye kadar nasipte bu yıl varmış virüs e denk geldik ama napaliminshallah hersey guzel olur ben 4.5 yildir evliyim yas 29 . Bi kac ayda bir giderdik doktora sorun yok diyorlar rahim film temiz cikti sorna asilama olmadi tek yumurta gelismis megerse yumurta rezervim azmis ama doktorkar hic demedi bana, her ay farkli zamanlarda yumurtalam oluyor bende o yuzden olmadi sanirim Bu doktora onemli olan sayi degil kalite dedi 11 tane toplandi 7 tanesi 1ci kalite , 5 tanesi 5.gun embryosu , 3 tane dondurduk . ha bu ay diger ay derken 4 sene gecti ilk denemem benimde Allah isteyen herkeze versin inshallah
Valla canım benimde kaç gündür sıkkın bu konuya canım hcgye de baktıramafım çarşambadan beri. Benim sat 28ekimdi. 28 kasımda 48 30kasımda 127 2aralıkta da 276 çıktı. Perşembe gününe randevum var ama düşük değil mi? Korktum bendeBenim bi iki gündür yok da az önceki bhcgye canım sıkldı
Olur muu? Ne güzel yüksek belki ikizdirBenim de adetim gecikmedi yarın olurum normalde 2 gün öncesinde 257 çıktı yarın tekrar vericem.ama seninle aramızda 5 gün ve nerdeyse 3000 değer var bana cpl geldi ben hamile degilm galiba
Ay düsük gibi ama işte bilemiyorm düsük olması önemli mi artısın da normal duruyor bu son yazan benm de canımı sıktıValla canım benimde kaç gündür sıkkın bu konuya canım hcgye de baktıramafım çarşambadan beri. Benim sat 28ekimdi. 28 kasımda 48 30kasımda 127 2aralıkta da 276 çıktı. Perşembe gününe randevum var ama düşük değil mi? Korktum bende
Benim degil baskasının yüksek bence onun ikizOlur muu? Ne güzel yüksek belki ikizdir
aynen ya herseyin hayirlisi inshallah zaman bu zamandir . Sana neden cift embryo transfer etmemislerki acaba . Nerede yaptirdinamin canım inşallah benimde geride 7 tane yumurta kaldı dondurulmuş bakalım artık kardeş kontenjanında kullanırız bebek sağlıklı ilerlerse benimle olursa doğana kdr inşallah banada doktorlar hiç tüpün tıkalı demedi taa ki bu seneye kadar nasipte bu yıl varmış virüs e denk geldik ama napalim
BenimPeki sizin beta hcg değerleriniz nasıl
26 Ekim. 22.75
02 Aralık. 530.30
07 Aralık. 4.400
Bana hızla yükseliyormuş gibi geliyor
Ankara bahçeci de yaptırdım canım.. doktorum çift embriyo ya ztn karşıydı birde kriterlerim tutmuyordu hem yaş hemde ilk deneme diye sanırım.. senin neden citf koydular acabaaynen ya herseyin hayirlisi inshallah zaman bu zamandir . Sana neden cift embryo transfer etmemislerki acaba . Nerede yaptirdin
Her gün değil ya 2 günde bi 2 kat artması gerekiyor degil mi kızlarHer gün 2 katı olması gerekiyormuş doktorum öle demişti bende çok merak ediyorum umarım ikimizinkide sağlıklıdır
Hayır bence öyle düşünmeyin düşünce çok etkiliyor ben yediklerime çok dikkat ediyorum bide sonraki haftalarda çok daha hızlı artıyor benim yumurtlamamda erken oldu bu ay bunların hepsi etki bence sizin zamanına göre ilerliyorBenim de adetim gecikmedi yarın olurum normalde 2 gün öncesinde 257 çıktı yarın tekrar vericem.ama seninle aramızda 5 gün ve nerdeyse 3000 değer var bana cpl geldi ben hamile degilm galiba
Benim yumurtlamam geç olmus olabilir ama biz en son 28 kasımı degerlendirdik baska da görüsemedik esimle yani en az 8 10 günlük bebekHayır bence öyle düşünmeyin düşünce çok etkiliyor ben yediklerime çok dikkat ediyorum bide sonraki haftalarda çok daha hızlı artıyor benim yumurtlamamda erken oldu bu ay bunların hepsi etki bence sizin zamanına göre ilerliyor
Bende Denizli ozel saglikta yaptirdim , bende yapmaz diye dusunuyordum yas 35 alti olunca tek embryo olmasi lazim diye biliyorum ama cift embryo transfer edicez diyincr bende ses cikarmadimAnkara bahçeci de yaptırdım canım.. doktorum çift embriyo ya ztn karşıydı birde kriterlerim tutmuyordu hem yaş hemde ilk deneme diye sanırım.. senin neden citf koydular acaba
Benim doktorum söyledi bu şekilde artması güzel dedi ben onun yalancısıyım bende sordum ikiz mi dedim ikiz olması için daha yüksek olması gerekiyormuş ben haftasına göre de baktım yine normal çıktı sınır bile değilBaktım googledan da her 2 günde bi 2 kat artış diyor
hayırlısı böyleymiş vardır bundada bir hayır bakalım belkide ikiz olurlar ne güzel hiç yokken iki tane olur bakalim doktora gittiğinde kaç kese gozukcekBende Denizli ozel saglikta yaptirdim , bende yapmaz diye dusunuyordum yas 35 alti olunca tek embryo olmasi lazim diye biliyorum ama cift embryo transfer edicez diyincr bende ses cikarmadim
Hayirlisi olsun haber et sende beni gelismelerden ben cuma tekrar kan vericemhayırlısı böyleymiş vardır bundada bir hayır bakalım belkide ikiz olurlar ne güzel hiç yokken iki tane olur bakalim doktora gittiğinde kaç kese gozukcek