- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #10.281
Edepli çocuk zaar doktor amcalara göstermiyorAmin canım inşallah En son gittiğimde yan yatıyordu canım bacak arası görünmüyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edepli çocuk zaar doktor amcalara göstermiyorAmin canım inşallah En son gittiğimde yan yatıyordu canım bacak arası görünmüyordu
Bilemiyorum canım neden böyle yapıyorEdepli çocuk zaar doktor amcalara göstermiyor
Kiz akli basinda saglikli olsunlar yeter ama analık işte meraktan uyuyamiyoruz bana da çok erken söyledi değişir mi acaba diye düşünüyorum haftaya tekrar sorcamBilemiyorum canım neden böyle yapıyor
Şuan o kadar mutluyum ki bu haber çook iyi oldu doğumdan sonraya aktarmam gerekti benim deÖğretmen arkadaşlarım az önce toplantımız vardı müdür bey tatil planı yapmamamızı söyledi yaz için 1 aylık telafi eğitimi gelebilir dedi bu temmuzda olur ağustosta olur bilemiyorum böyle bir söylenti var bilginiz olsun dedi, temmuzda telafi eğitim olursa iznimizi aktarabiliriz diye düşünüyorum hayırlısı bakalım ben de sizi bilgilendirmek istedim
Benim de aşağıdaymış rahim ağzına çok yakın duruyor dedi 12.haftamda. şu an sorun değil ama bir sonraki kontrolde takip edeceğiz yukarı çıkması lazım dedi.Biz de bugün cinsiyetimizi öğrendik, oğlumuz olucakmış kızım kız kardeş istiyordu, biraz bozuldu ama hallettik..
Yalnız plasenta aşağıdaymış, sanırım hafta sonu o yüzden kahverengi lekelenmem oldu..ağır iş yapma dinlen dedi, haftaya tekrar bakıcak..şimdi aşağıda olması sıkıntı değil ama ileride hala normale dönmezse özellikle 7.aydan sonra sıkıntı olur dedi
O zaman her şey mümkün Hadi hayırlısı canımBenim bütün teoriler testler erkek diyordu. Nub teorisine göre kız dediler sadece nub tuttu diğerleri cortladı
Kız olma ihtimali var yani
Ah benim ki çok edepsiz o bacaklar hep açık delircem işimiz var bu oğluşlaEdepli çocuk zaar doktor amcalara göstermiyor
Merhaba nub görünüyor aslında ama sanki erkeğe yakın çok arada paralel gibi de dik gibi de net birşey söyleyemiyorum azcık anlıyorum nubtanMerhaba sizler cinsiyetleri öğrendiniz çoktan ama biz daha ancak ikili test için gidebildik. Sizlere fotoğraf atacağım nub teorisi için fazla bilgim yok bi bakabilir misiniz belli oluyor mu? doktor 1 ay sonraya çağırdı çok var daha. bir de plasenta biraz rahim ağzını kapatıyormuş sonradan düzelir dedi ama endişelendim, ilişkide kanama da yapabilirmiş, zaten 3 aydır korkudan tık yok bizde sorun değil dedim ben de doktora
Ayyy benim de ancak oyle arada kalirdi zaten ramziye gore kız cikmisti ama bakalim cok meraktayim sagolun ❣Merhaba nub görünüyor aslında ama sanki erkeğe yakın çok arada paralel gibi de dik gibi de net birşey söyleyemiyorum azcık anlıyorum nubtan
Tabi canım asıl önemli olan o doktorun bu kez daha net konuşabilir canımKiz akli basinda saglikli olsunlar yeter ama analık işte meraktan uyuyamiyoruz bana da çok erken söyledi değişir mi acaba diye düşünüyorum haftaya tekrar sorcam
Rica ederim ama işte net cevap veremedimBakın işaretledim nubu benim bebişinde böyleydi arada ne tam 30derece açı ne vucuduna paralel doktorum bile çıkıntıya göre kıza benziyor gibi ama net diyemem çünkü çok arada dedi erkek çıktıAyyy benim de ancak oyle arada kalirdi zaten ramziye gore kız cikmisti ama bakalim cok meraktayim sagolun ❣
Hadi yaaa siz gostermeseniz üstteki pipi gibi şey diye biliyodum ben ondan demek ki bisey diyemedi doktor bana da 1 ay sonraya cagirdi. Bekleyelim bakalım 1 ay sonra neler görücezRica ederim ama işte net cevap veremedimBakın işaretledim nubu benim bebişinde böyleydi arada ne tam 30derece açı ne vucuduna paralel doktorum bile çıkıntıya göre kıza benziyor gibi ama net diyemem çünkü çok arada dedi erkek çıktı
Bence kız nub daha çok paralele benziyorMerhaba sizler cinsiyetleri öğrendiniz çoktan ama biz daha ancak ikili test için gidebildik. Sizlere fotoğraf atacağım nub teorisi için fazla bilgim yok bi bakabilir misiniz belli oluyor mu? doktor 1 ay sonraya çağırdı çok var daha. bir de plasenta biraz rahim ağzını kapatıyormuş sonradan düzelir dedi ama endişelendim, ilişkide kanama da yapabilirmiş, zaten 3 aydır korkudan tık yok bizde sorun değil dedim ben de doktora
Paralele yakın büyütüp çizince kıza yakın sanırım ama benimki de dediğim gibiydi oyüzden kafam karışık bir ay bekleyelim bence deHadi yaaa siz gostermeseniz üstteki pipi gibi şey diye biliyodum ben ondan demek ki bisey diyemedi doktor bana da 1 ay sonraya cagirdi. Bekleyelim bakalım 1 ay sonra neler görücez
Evet ben de çizince daha net gördüm kız büyük ihtimalBence kız nub daha çok paralele benziyor
Ben de kız gibi hissediyorum rüyamda kız bebek görmüştüm emzirirkenBence kız nub daha çok paralele benziyor
Simdi daha iyi anladim bu cizimde evet kıza daha yakın gibi ama en iyisi beklemek dediğiniz gibi ❤ tesekkurlerParalele yakın büyütüp çizince kıza yakın sanırım ama benimki de dediğim gibiydi oyüzden kafam karışık bir ay bekleyelim bence de
Sağlıkla gelsin miniğiniz rüyada gördüyseniz kızdır ben de erkek görmüştüm anneler genellikle hissediyorBen de kız gibi hissediyorum rüyamda kız bebek görmüştüm emzirirken
Simdi daha iyi anladim bu cizimde evet kıza daha yakın gibi ama en iyisi beklemek dediğiniz gibi ❤ tesekkurler