- 20 Ağustos 2015
- 466
- 566
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #8.041
Heran bu izin kalkabilir söylentisinden dolayı ne yapacağım konusunda çok kararsızdim.. Bakanlıkta çalışıyordum görevlendirme olarak en azından öğretmenliğe geri dönmeye karar verdim izin kalksa bile yarım gün okula gitmek daha mantıklı geldi son 5 haftada çalışabilir raporu alsam bile yaz tatiline gelir diye düşündüm.. Bu hastalık böyle devam ederse ben de gelecek yıl uzun bir süre ücretsiz izne ayrılmak zorunda kalacağım.. Son çalıştığım okul ikili öğretim dönsem bile sabahçı olup yarım gün çalışırım diye düşündüm.. Görevlendirme iptali dilekçemi verdim inşallah hayırlısı olmuştur..evet öyle ben de bu şekilde okudum. 23 olduğuna emin misiniz? bence 24+0 olmalı. normalde de 32+0da izne ayrılıyordu gebeler. yalnız 24den 32.haftaya kdr evde kalıp kimsenin kolay kolay işe gideceğini sanmıyorum maalesef o haftadan sonra ödemler çok artıyor ben son 5 haftada çok zorlanarak gitmiştim. o yüzden covid de aynı şekilde devam ederse (inşallahh etmesin) mecburen uzun süreli ücretsiz izne ayrılıcam.