- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #7.961
fetal dna testi üniverste hastanelerinde yapılıyor mu? kızlar biliyormusunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canım devlet ödemiyor karşılamıyor sadece özel olarak yapılıyorfetal dna testi üniverste hastanelerinde yapılıyor mu? kızlar biliyormusunuz ?
Ağız bezi ben de yapmayı düşündüm ama burda pamuklu kumaş bulamıyorum penyeden de yapmak istemiyorum. Ilerleyen zamanlarda zaten bebeklerin kıyafetlerini de biz dikeriz hele bi doğsunlar
Bebek battaniyesi yaptım ben iki tane o da evde yapılabilir bak. Penye de olur örgü de olur uygun kumaş bulunursa.
Ay sorma benim kocam da aşırı rahat delirtiyor beni napcaz bunlarla bilmiyorum
Merhaba bugün 13h lik olduk canim. Bastan beri hiç bulantim olmadi kisa bir sure balıktan tiksindim o kadar. Bende de meme hassasiyeti var. Hic tedirgin olma. Bizim gibi belirti yaşamayan cok gebe varmis. Rabbım nasip ederse sağlıcakla alirsin kucağına ınsallahMerhaba kac haftaliksinoz bilmiyom ben saglik olursa yarin 10.haftama giriyorum ama bende de bulanti yok arada belli kokulardan tiksinti oldu o kadar...bi de aeada meme hassasiyeti oluyor baska da bi belirtim yok haliyle bu da beni telaslandiriyor
Yaa... ben de bir an once o evreye gelmek istiyorum. Cinsiyetini öğrenseydim bi. Rabbimin izniyle görürsün hatta hayal ettiginden daha güzelini görürsün insallahKızlarrrr 15 dkdır ağlıyorum Oğluşumun ilk kıyafetini aldım çok duygulandım yıllardır bu anı bekliyordum Malum yazın doğcaklar mont giyemezler kışın astronot tulumu aldım kulaklıklı falan ayı postu gibi haha indirime girmiş GAPte pek sevimli bir şey bilginiz olsun paylaşmak istedim sizinle çok duygu yüklüyüm şuan Ne güzel şeyler varrr Giyeceği günleri de görebilcek miyim ağlamak istiyorum
Canim İzmir tepecik hastanesi İstanbul da bir hastanede ve adana sehir hastanesinde yapılıyor diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Bir arastir istersen. İzmir doğru ama sanırım. diğerlerinden emin değilim . Ekşi de yorum olarak bahsetmisler çünkü.fetal dna testi üniverste hastanelerinde yapılıyor mu? kızlar biliyormusunuz ?
Bu müslin bez dedikleri mi?Kızlar bence en lazım olacak seylerın basında bu kusma bezlerı gelıyor. Mesela gazını cıkarırken omuzuma koyardım üstüm kırlenmesın yaatıına sererdım bazen yuz ustu yatınca kusarsa yatagı kıtlenmesın. Veya dısarda uyudumu bebek arabasını bunla örterdım hem hava alır dıe... yada bebek arabasına sererdım kusarsa falan yıkanması kolay dıe... ındırımlerı takıp edın stoklayın derım baya kullanmısdım ben.. bol bol kusacakları ıcın cok lazım oluyor Eki Görüntüle 2770689 Eki Görüntüle 2770688 Eki Görüntüle 2770690 Eki Görüntüle 2770691 Eki Görüntüle 2770692
11+0 ız canımAmin canım benimmm çok teşekkür ederim
Amin canım teşekkür ederim, Ben de zor zamanlar geçirdim 2-3 kere acile gittim serumlar iğneler kanamam oldu dediğin gibi kahvemsi lekeler akıntıyla birlikte hele ağrımlarım off wcye gidemiyordum hiç geçmicek sandım ama şükür eski yaşantıma döndüm Kaç haftalıksın geçcek inş azcık sabır
Amin inş teşekkür ederizzzzAy bunlar unisex müthiş kıza da olur erkeğe de sağlıkla güle güle giysin annesiiiiii
Amin kuzum amin cümlemiz görelim hayırlısıylaYaa... ben de bir an once o evreye gelmek istiyorum. Cinsiyetini öğrenseydim bi. Rabbimin izniyle görürsün hatta hayal ettiginden daha güzelini görürsün insallah
Benim de kaybım var oyüzden gerçekten anlayabiliyorum bir de o çamaşır kontrol etme travmaya cidden dönüşüyor kontrol ediyorum sürekli umarım atlatırız bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki11+0 ız canım
inşallah resmen travma oldu bana da sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum
biraz biraz rahatladım eve kapanınca çok şükür maşallah artık kanamam olmuyor
ağrım hala oluyor ama kanama olmayınca sakin kalabiliyorum en azından bundan önce meleklerim olunca sürekli tetikdeyiz iniallah hayırla hepimiz kavuşuruz kucaklarımıza alırız
dediğin gibi aynen bende yaşadım serumlar iğneler
hala da devam ediyoruz gerçi
çok şükür bu sefer doktorum iyi
kullandığım ilaçların iğnelerin haddi hesabı yok ama hepsini aşkla yapıyormuş insan evladı için
Dr muhtemelen fetal dna isteyecektir bence de yaptırmanizda fayda varBenim ikili tarama sonuçlarım şimdi mail olarak geldi kizlar, elim titredi açarken. Sonuc ense 0,89 burun mevcut yaş dan dolayı sanırım risk 1:162 ve trisomy 21 de yüksek çıkmış, yarın dr la görüşeceğim. Trisomy 21 >1.50 riskli çıkması neyi ifade eder tam anlamadım, biraz sevinebilir miyim ne dersiniz ?
Bence de erkek sankiKızlar 12+2 doktorum geçen haftada erkek tahmininde bulunmuştu bu hafta da %51 erkek dedi bir türlü söylemiyor net var mı tahminler acabaa Ikra meyra senden özel istiyorum
Aminnnnn canım benim amin birbirinize dua edelimBenim de kaybım var oyüzden gerçekten anlayabiliyorum bir de o çamaşır kontrol etme travmaya cidden dönüşüyor kontrol ediyorum sürekli umarım atlatırız bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki
Tesekkur ederim Yaş dan dolayı riskli çıkacaktı zaten ama bu riskte ne bileyim göz korkutuyormuş kendimi bununla avutmayacağım mutlaka ne gerekiyorsa yaptırırım, dr umla fetal dna için konuşmuştuk zaten sonucu bekliyorduk bakalım yarın ne diyecek sonuçlara. Eşim aşırı rahat biridir fetal dna söylediğimde ne gerek var diye geveleyip durmuştu şimdi ağzını açsın bakalım ben ne yapıyorum zaten gergin bir hamilelik geçiriyorum sayelerinde şimdi hepten heryerim kasıldıDr muhtemelen fetal dna isteyecektir bence de yaptırmanizda fayda var
Kendini strese sokma canım.Yaştan dolayı öyle çıkmışta olabilir.Arkadasiminda yaştan dolayı riskli çıkmıştı ama sonucu temiz. Trizomi ülkemizde nadir görülen bir rahatsızlıkmis normalde ama umarım sonuçların güzel gelir.Tesekkur ederim Yaş dan dolayı riskli çıkacaktı zaten ama bu riskte ne bileyim göz korkutuyormuş kendimi bununla avutmayacağım mutlaka ne gerekiyorsa yaptırırım, dr umla fetal dna için konuşmuştuk zaten sonucu bekliyorduk bakalım yarın ne diyecek sonuçlara. Eşim aşırı rahat biridir fetal dna söylediğimde ne gerek var diye geveleyip durmuştu şimdi ağzını açsın bakalım ben ne yapıyorum zaten gergin bir hamilelik geçiriyorum sayelerinde şimdi hepten heryerim kasıldı