- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Kasıklarınızda ağrı var mı kızlar benım var hiç rahat değilim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde var ya bıde afedrsnz benım akıntımda cok randevu zamanı gelseydı bıKasıklarınızda ağrı var mı kızlar benım var hiç rahat değilim yani
Canım Allah yardımcımız olsun bilmiyorum böyle böyle ne olacak. Keseyi görmüş müydünBenımde var ya bıde afedrsnz benım akıntımda cok randevu zamanı gelseydı bı
Bende bugün öğrendim idrar testiyle sat 2kasimdi bakalım ilerde neler göreceğiz...
Kasıklarınızda ağrı var mı kızlar benım var hiç rahat değilim yani
Kızlar bilgili anneler cevap verebilir mi acaba hcg kaç iken kese ve kaç iken kalp atışı duyulabilir
5000 ken filan duyulmaz mı acabaBeta hcg 1000 1500 den sonra vajinal ultrasinda kese görünüyor. Kese görüldükten takriben 10 gün sonrada kalp duyuluyor dedi doktor. Bazen kalp atisi geç döllenmeden kaynakli 8.haftayi bulabiliyormus
benimde ara ara giriyor ama çok değil bugün gögus uçlarım kasınıyor.Kasıklarınızda ağrı var mı kızlar benım var hiç rahat değilim
5000 ken filan duyulmaz mı acaba
Peki keseyi görünce kaç haftalık olduğunu söyleyecek mi mesela 6+1 diyeKalp 5000 ken sanmiyorum.
Peki keseyi görünce kaç haftalık olduğunu söyleyecek mi mesela 6+1 diye
Benimde beta hcg dün 1230 du doktor yarın gel görürüz dedi 2500 olur muhtemelen yarına5000 ken filan duyulmaz mı acaba
Benim iki gün süren sol tarafimda ağrı vardı saniyelik değildi yani ama bugün geçti birazKasıklarınızda ağrı var mı kızlar benım var hiç rahat değilim yani
Akintin şeffaf ve kokusuzsa normal canimBenımde var ya bıde afedrsnz benım akıntımda cok randevu zamanı gelseydı bı
Bede de var iki uc sn kadar kisa süreli ama bir dakika icinde bes ila sekiz kere oluyorKasıklarınızda ağrı var mı kızlar benım var hiç rahat değilim yani
Tedirgin olma, acımasın zaten, ben küçük gogusluyum normalde o yuzden büyüdüğünü anlayabiliyorum. Belki sende farklıdırBenimde var canim kasık agrisi.birde sol kasıkta kramp ve dolgunluk var. Ama benim gögüslerimde belirgin degisiklik yok. Oyüzden tedirginim niye acımıyor diye
Kaç haftalık hamilesinki ilk başlarda olur diye biliyorum ama yinede çok emin değilimKasık ağrısının yanında benım lekem de geliyor kızlar. Hala yerleşme kanaması mı yani
Kasık ağrısının yanında benım lekem de geliyor kızlar. Hala yerleşme kanaması mı yani