- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #5.461
Cnm maalesef net degil sen druna sordun mu cinsiyeti ne olabilir diye bu haftada bile kemik yapısından v.s..tahminde bulunuyorlar cunku. Benim arkadasin kizi var dr 10.haftada kemik yapisindan bu bebek kiz demis
Sagol cnm Ben hariç eşim kız kardeşlerim erkek kardeşim hepsi kız hissediyor bende erkek diyorum bakalımAyy cok tatlış buuuu . Maşallah canımmmm. Kız doğdu benim içime . Rabbim gönlüne göre versin
Ya öyle kardeş güzel şey ama 3 tane bebeye masıl bakıcam hiiiç hiç bilmiyorum. Yataklarını nasıl alsam bebek arabasını nasıl seçsek aklımda bin türlü soru varAllah bağışlasın bacım benimki de ikiz. Gercekten düşünüldüğü gibi olmuyormuş insan her şeyi düşünüyor. En çok korktuğum şey de ikisine birden yetememek. Sizinki daha zorlu olacak belki ama kardeş de dünyanın en güzel şeyi. Bebeklerimiz kardeşleriyle doğacaklari için bence çok şanslılar. Bu acıdan bakıp kendimi rahatlatiyorum biraz
Anladım canım teşekkürler acıklama içingrupta biraz fetal dna testleri ile ilgili konustuk. bilginiz var mi bilmuyorum. 10 haftaliktan itibaren yaptirilabiliyor. benim daha once negatif tecrubem oldu, bu testin faydasını gordum o nedenle tavsiye etmek istedim.
benim basima gelende beni amniyosenteze yonlerdirdiler. bu testte bir belirtec. tam kesin sonuc vermediği durumlar var. o nedenle gerekliyse daha ileri tetkiklere yonlendiriyorlar. sonrasinda ise kadar ailenin karari tabi ki, kurtaj bir secenek, ama yinlendirdiklerini sanmam, tum secenekleri anlatmak gorevleri.
ben testleri yaptirip bebek dogdugunda suprizle karsilasma ihtimalini dusurmeyi mantikli buluyorum. allah korusun bir sorun oldugu bilinse bile ona gore hastanede dogum yapilir, onlemler alınır, risk azaltilmaya calisilir.
Diğer kontrolde belli olmaz ki 16. Haftaya kadar söylemiyorlar bildiğim kadarıylaSonraki kontrollerde artık burda cinsiyetleri ilan ederiz hepimizşimdi tarama testleri konuşuluyor ne çabuk geçti zaman. Daha dün hcg değerlerini konuşuyorduk kese göründü mü iki katı arttı mı. Burda aynı yollardan hep birlikte geçmek harika bir duyguymuş
Inşallah her sey yolunda gider çok rahat hamilelikler geçirip sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımiza alırız
Bana kızımı doktor 12+0 da söylemişti söyleyebilir sizede devlet hastanesi 16. Haftayi bekliyorDiğer kontrolde belli olmaz ki 16. Haftaya kadar söylemiyorlar bildiğim kadarıyla
Ağrı olması çok normal canım. Sakin ol. Ben de çok tek kaldım ilk çocuğumda. Üzüldüm şimdi yazını görünce. Yerleşme ağrıları bunlar 2. Trimestır da eser kalmayacak. 3. Trimestır da da benzerleri doğuma hazırlık için olacak. Dinlenince geçiyorsa korkmaKızlarYine ağrılarım arttı bel kasık ağrısı bulantı kanamam yok şuan şükür ama korkuyorum eşimde görevde yalnızım Nezaman bitcek bu ağrılar korkular Pozitif düşünüyorum hep ama ağrılar şiddetlendi mi endişeler başlıyor
Teşekkür ederim cevabınız içinAğrı olması çok normal canım. Sakin ol. Ben de çok tek kaldım ilk çocuğumda. Üzüldüm şimdi yazını görünce. Yerleşme ağrıları bunlar 2. Trimestır da eser kalmayacak. 3. Trimestır da da benzerleri doğuma hazırlık için olacak. Dinlenince geçiyorsa korkma
13 14.haftalarda öğrenenler var umut bizimki de işteDiğer kontrolde belli olmaz ki 16. Haftaya kadar söylemiyorlar bildiğim kadarıyla
Amin inşallahTeşekkür ederim cevabınız içinİnş. kucağıma bu sefer alırım sağlıkla 2 kez kanama yaşayıp acillik olmuştum oyüzden endişelendim, şükür iyiyim Hepimiz kavuşalım miniklerimize
Cinsiyet mi canım? 12. Haftada sölüyorlar yüzde 99 doğruluk payı ile oğlumda da tam 12. Haftada öğrenmiştim13 14.haftalarda öğrenenler var umut bizimki de işte
Evet çok var 12.haftada öğrenen. Arada bir temmuz annelerini de gözetliyorum 13 14.haftalarda çoğu bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş bileCinsiyet mi canım? 12. Haftada sölüyorlar yüzde 99 doğruluk payı ile oğlumda da tam 12. Haftada öğrenmiştim
Nasıl oluyor o test acabaŞöyle 12 13 haftalara gelsek de cinsiyetleri konuşsak ya şuana kadar kimse yaptıysak yanıltmaya alyans testi oldu bakalım kızımdaki gibi bunda da tutacak mı kız erkek farketmez benim için ama iki kız fena olmaz tabi
benimde ileri geri gidiyor hep bakalim dogru cikicakmiŞöyle 12 13 haftalara gelsek de cinsiyetleri konuşsak ya şuana kadar kimse yaptıysak yanıltmaya alyans testi oldu bakalım kızımdaki gibi bunda da tutacak mı kız erkek farketmez benim için ama iki kız fena olmaz tabi
Ama nun icin 11 12 haftalik olmasi lazim 9 haftalik nub olusmaz daha
Ben dogumdan sonra kabiz gibi olsun sekersiz kuru kayisi kaynattim suyuni icitim canim birde hergun 1 yemek kasigi zeytinyagi ictimArkadaşlar ben çok kabız oldum. Progesteron yapıyormuş bu zamanlarda kabızlık. Kayısı dışında önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Karnım 6 aylık gibi oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?