- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #5.481
7. Haftanın sonunda organları oluşur kuzum ama belli bi büyüklüğe gelince anlaşılır şekli ama belli edende var ki doktor değiliz eğlence amaçlı söyleyip geçiyoruzAma nun icin 11 12 haftalik olmasi lazim 9 haftalik nub olusmaz daha
cok normal hepimiz zamanla ogreniyoruz, hersey sizin icin cok yeni. bu sayfadaki anlatımi begenmistim ben. isterseniz siz de googla a fetal dna testi yazip arastirabilirsiniz.Hayır hiç bir bilgim yok. Birazda bu cahilliğim yüzünden bu foruma katıldım. İnşallah sizlerin sayesinde buradan öğrenip araştırarak fikir sahibi olucam
Teşekkür ederimcok normal hepimiz zamanla ogreniyoruz, hersey sizin icin cok yeni. bu sayfadaki anlatımi begenmistim ben. isterseniz siz de googla a fetal dna testi yazip arastirabilirsiniz.
Hamilelik öncesi 80 beden göğüslerim 10.hafta itibariyle 100 beden oldular. Çok sertleştiler ve acıyorlar. Bu büyüme doğuma kadar durur inşallah yoksa naparım bilmiyorum.Bu hamileligimde cok erken basladi bulantilar sudan bile midem bulaniyor susuyorum icince kusuyorum... suya hasret kaldim resmen. Kizlar gögsü sisen varmi benim simdiden buyuduler normalde doguma yakin siser
Benimde aynı kafamız kadar olacak sanırımHamilelik öncesi 80 beden göğüslerim 10.hafta itibariyle 100 beden oldular. Çok sertleştiler ve acıyorlar. Bu büyüme doğuma kadar durur inşallah yoksa naparım bilmiyorum.
Emzirince geçecekmiş gibi bi his var içimde inşallah yanılmıyorumdurBenimde aynı kafamız kadar olacak sanırım
İnşAllah canım öyle olurEmzirince geçecekmiş gibi bi his var içimde inşallah yanılmıyorumdur
Sağol dönüşün için canım, şalgam da denedim. Yalnız çok etkili olan yöntemim ; az biraz zeytinyağı na pulbiber atıp ekmek bana bana yedim. Bayaaa işe yaradıBen dogumdan sonra kabiz gibi olsun sekersiz kuru kayisi kaynattim suyuni icitim canim birde hergun 1 yemek kasigi zeytinyagi ictim
Canım benim sağlıklı olsunlar da bekleriz napalım13 14.haftalarda öğrenenler var umut bizimki de işte
Aynen ya hassaslik var ve sag gögsum daha buyudu. Genelde kiz cocuklarinda gögüs buyur derler bakalim teori tutucakmi:)Hamilelik öncesi 80 beden göğüslerim 10.hafta itibariyle 100 beden oldular. Çok sertleştiler ve acıyorlar. Bu büyüme doğuma kadar durur inşallah yoksa naparım bilmiyorum.
Hareketi kimi 16.haftadan sonra hissettim demiş. Bazıları 20.haftadan sonra hissetmiş o konu da cinsiyet meselesi gibi sanki ne zaman olacağı belli değil tam.Canım benim sağlıklı olsunlar da bekleriz napalımhareket etmeye de başlarlar inşallah o zamana dek yani şimdi de hareket ediyorlar da.. biz hissederiz..
Aynen benim de sağ göğsüm sola göre daha büyük.Aynen ya hassaslik var ve sag gögsum daha buyudu. Genelde kiz cocuklarinda gögüs buyur derler bakalim teori tutucakmi:)
Ben oglumun hareket ettigini hissettigim gunu hatirliyorum 17+4du. Karnimda damar atmasi benzeri bir durumdu.Hareketi kimi 16.haftadan sonra hissettim demiş. Bazıları 20.haftadan sonra hissetmiş o konu da cinsiyet meselesi gibi sanki ne zaman olacağı belli değil tam.
Bari hissetsek iyiler mi değiller mi onu anlarız hareketlerden
Kız gibi nubu
Canım Ramziye göre sol da yani erkek :)Mrb kızlar bugun Dr gittim 9+7haftalık olmamız gerekirken 9+2 haftalık çıktık. İdrar enfeksiyonundan süphelwndiğim için idrar tahlili verdim. Sonucunu bekliyorum.
Bu arada Ramzi teorisinde anlayan arkadadlar Bi bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2756021
Kız teyzesi neresi dikCanım Ramziye göre sol da yani erkek :)
Nub için erken ama baya cıkıntı var dik olduğu için yine erkek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?