2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
amin cok daha kotu durumda olanlar var ondan halime sukur ediyom .

Olsun iyi oldugunu ogrenincr icin rahatlamistir cnm sorun olmamasina vok sevindim❤
RAHATLADIM CANIM YA ÇOK ŞÜKÜR EŞİMİ GÖRÜNCE TÜM AĞRILARIM GEÇTİ SANIRIM GÜVENSİZ HİSSETTİM KENDİMİ O YOKKEN OYÜZDEN PSİKOLOJİK OLARAK HASTALANDIM
Aynen canım şükürler olsun, teşekkür ediyorum Bir an evvel ağustos gelsin bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla

Anladım. Sağlıkla kavusalim inşallah bebişlere

Kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım , böyle devam etsin inşallah Bu testlerin sonucunda ne oluyor merak ettim hiç fikrim yok. Mesela Allah korusun istenmeyen olumsuz bir durum var kürtaj mı yapıyorlar ?

Gaz sancısı çeken var mı 2 gündür gaz sancısı çekiyorum soğuk süt içiyordum büyük ihtimalle o yaptı gaz ama hala bi an da sancı giriyor 1 dk ama kıvranıyorum resmen

Kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım , böyle devam etsin inşallah Bu testlerin sonucunda ne oluyor merak ettim hiç fikrim yok. Mesela Allah korusun istenmeyen olumsuz bir durum var kürtaj mı yapıyorlar ?

Kürtaj kisiye kalmis birsey canim. Benim bildigim ileri kalp rahatsizligi down sendromu zeka geriligi gibi seylere bakiliyor

Gaz sancısı çeken var mı 2 gündür gaz sancısı çekiyorum soğuk süt içiyordum büyük ihtimalle o yaptı gaz ama hala bi an da sancı giriyor 1 dk ama kıvranıyorum resmen
Bana 2/3 kere oldu cok berbat birsey baya sanci yapiyor ama bi cozumunu bulamadim , birde affederain 2 gun gaz sancisi cektikten sorna ishal oluyorum bende anlamadim 3 dur boyle oluyor

Hayır tüp bebek :) valla çevrede duysak biz de aşırı sevinirdik ama daha çok endişeliyiz şuan :)
Allah bağışlasın bacım benimki de ikiz. Gercekten düşünüldüğü gibi olmuyormuş insan her şeyi düşünüyor. En çok korktuğum şey de ikisine birden yetememek. Sizinki daha zorlu olacak belki ama kardeş de dünyanın en güzel şeyi. Bebeklerimiz kardeşleriyle doğacaklari için bence çok şanslılar. Bu acıdan bakıp kendimi rahatlatiyorum biraz

Bende ayni durumdayim 8+5 ikizlere hamileyim ve cok korkuyorum yapabilecekmiyim yetecekmiyim diye Herkez cok sevindi ikiz diye de kimse nasil bakicagimizi onlara yeticekmiyi diye dusunmuyo simdiden agri bulanti bas donme yememe herseyi cekiyorum

Bende ayni durumdayim 8+5 ikizlere hamileyim ve cok korkuyorum yapabilecekmiyim yetecekmiyim diye Herkez cok sevindi ikiz diye de kimse nasil bakicagimizi onlara yeticekmiyi diye dusunmuyo simdiden agri bulanti bas donme yememe herseyi cekiyorum
Bu haftalarda olur zaten 12.haftadan sonra kesiliyor diyorlar. Bende 6.haftada bulantı oldu biraz sonra geçti şu an hiçbir belirtim yok. Gebeliğimi unutuyorum o kadar. Inşallah çabucak kesilir seninki de doğuma kadar rahat geçirirsin
Bizim erken doğum tehlikesi de beni çok korkutuyor. Allah korusun olabilir ıkizlerde normal diye alıştırmaya çalışıyorum ama korkuyor insan. Inşallah vaktinde sağ salim bebeklerimizi kucaklarımiza alırız, inşallah kimseye muhtaç olmadan bebeklerimize tek başımıza yetecek kadar kuvvetimiz olur. Yardım gelirse de başım üstüne

inshallahh benimki 5 haftadan belli basladi ve iki gundur gece uyutmuyor baya kotu ama yinede cok sukur halime yiyip icebiliyorum sonunda cikarsamda benim doktorum zaten dedi 36 haftalik olarak dusun dogumu diye ama inshallah hersey yolunda gider zamaninda normal dogum yapariZ

Bana 2/3 kere oldu cok berbat birsey baya sanci yapiyor ama bi cozumunu bulamadim , birde affederain 2 gun gaz sancisi cektikten sorna ishal oluyorum bende anlamadim 3 dur boyle oluyor
Bende ishaldim sonra kabız oldum şimdi yine ishalim folidoce kabız yaptı beni imom omega kullanıyorum şuan oda ishal imom dan memnumum ıkınmamak lazım o yüzden ishal olayım kabız olmayım kısaca ama berbat bişey gaz sancısı

aynen oyle valla bana ayni sey oluyor bende folidoce kullaniyorum ama ben 7/8 ay oldu ondan oldugunu sanmiyorum ayni zamanda prilam bulanti icin aliyorum , progestan dusuk onleyixi birde duphaston rahim icin aliyorum hangisi bozdu bilmiyom belkide sadece hamileliktendir

Progestan bende kullanıyorum imom kullandığımdan beri takip ediyorum o yaptı

Evet. Ben bu yaz evlendim. Bebek düşünüyorum bir türlü doktora gidemedim malum korona aralık ayında adetim bir hafta gecikti ama ben çok ciddiye almadım çünkü stresten düzensizleşmişti. Test yaptım pozitif çıktı. Bir hafta sonra randevu alabildim ve doktora gittim. 7 haftalık dedi. Kalp atışınıda dinledik şükürler olsun

Ben size gitmeyin demedim, benim açımdan kendi görüşüm bu benim
O zmn bizler nasil sizlerin tercihine zirvalik demiyor yorum yapmiyorsak ( ki yorum yapsam soyleyecegim cok sey var) sizler de bizim tercihlerimize saygi duyup kelimelerinizi ona gore secmelisinuz diye düşünüyorum.

Tebrik ederim. Ayni yastayiz :) benim 2.cocugum panik olmayin hicbir sorun olmayacak ınsallahh ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…