-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #5.401
aminArada annem gelip yemek yapıyor ama çoğunlukla ben yapmak zorunda kalıyorum tabi. Benim önceden de reflüm vardı bir buçuk yıl ağır ilaç tedavisi gördüm, bir yıldır geçti derken, hamilelikle tekrar başladı. Allah beterinden korusun.
RAHATLADIM CANIM YA ÇOK ŞÜKÜR EŞİMİ GÖRÜNCE TÜM AĞRILARIM GEÇTİ SANIRIM GÜVENSİZ HİSSETTİM KENDİMİ O YOKKEN OYÜZDEN PSİKOLOJİK OLARAK HASTALANDIMOlsun iyi oldugunu ogrenincr icin rahatlamistir cnm sorun olmamasina vok sevindim❤
Aynen canım şükürler olsun, teşekkür ediyorumcok sukurr
Ben size gitmeyin demedim, benim açımdan kendi görüşüm bu benimHerkesin dusuncesine saygi duyarim duymasina da zirvalik soylemi pek hos olmamis bu dusunce yapisiyla o zmn dra da gitmemek gerek diye düşünüyorum.
Anladım. Sağlıkla kavusalim inşallah bebişlereYok ben 1 yaşında bıraktım emzirmeyi gece uyumuyordu dediğin gibi oyuna çevirdi bide ben emzirmeyi sevmedim. Bıraktığım dönem uyku eğitimi de verdim geceleri artik deliksiz uyuyor yoksa hamilelik cok zor geçerdibenimde doğum 9 eylül görünüyor ama sezaryen olacağım icin yine ağustosta olacak
Kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım , böyle devam etsin inşallahBana 3300tl fiyat verdiler 5 li testmis. Fransaya gönderiyoruz 8 11 gün arasinda sonuc geliyor dediler. Benim doktor nifty ile ilgili cok sikayet yazisi var demisti. Ama benimki hangisi hic bilmiyorum. Benim doktorum ayni testi bende hamileyken yaptirmistim dedi
Kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım , böyle devam etsin inşallahBu testlerin sonucunda ne oluyor merak ettim hiç fikrim yok. Mesela Allah korusun istenmeyen olumsuz bir durum var kürtaj mı yapıyorlar ?
Bana 2/3 kere oldu cok berbat birsey baya sanci yapiyor ama bi cozumunu bulamadim , birde affederain 2 gun gaz sancisi cektikten sorna ishal oluyorumGaz sancısı çeken var mı 2 gündür gaz sancısı çekiyorum soğuk süt içiyordum büyük ihtimalle o yaptı gaz ama hala bi an da sancı giriyor 1 dk ama kıvranıyorum resmen
Allah bağışlasın bacım benimki de ikiz. Gercekten düşünüldüğü gibi olmuyormuş insan her şeyi düşünüyor. En çok korktuğum şey de ikisine birden yetememek. Sizinki daha zorlu olacak belki ama kardeş de dünyanın en güzel şeyi. Bebeklerimiz kardeşleriyle doğacaklari için bence çok şanslılar. Bu acıdan bakıp kendimi rahatlatiyorum birazHayır tüp bebek :) valla çevrede duysak biz de aşırı sevinirdik ama daha çok endişeliyiz şuan :)
Bende ayni durumdayim 8+5 ikizlere hamileyim ve cok korkuyorum yapabilecekmiyim yetecekmiyim diyeAllah bağışlasın bacım benimki de ikiz. Gercekten düşünüldüğü gibi olmuyormuş insan her şeyi düşünüyor. En çok korktuğum şey de ikisine birden yetememek. Sizinki daha zorlu olacak belki ama kardeş de dünyanın en güzel şeyi. Bebeklerimiz kardeşleriyle doğacaklari için bence çok şanslılar. Bu acıdan bakıp kendimi rahatlatiyorum biraz
Bu haftalarda olur zaten 12.haftadan sonra kesiliyor diyorlar. Bende 6.haftada bulantı oldu biraz sonra geçti şu an hiçbir belirtim yok. Gebeliğimi unutuyorum o kadar. Inşallah çabucak kesilir seninki de doğuma kadar rahat geçirirsinBende ayni durumdayim 8+5 ikizlere hamileyim ve cok korkuyorum yapabilecekmiyim yetecekmiyim diyeHerkez cok sevindi ikiz diye de kimse nasil bakicagimizi onlara yeticekmiyi diye dusunmuyo simdiden agri bulanti bas donme yememe herseyi cekiyorum
inshallahhBu haftalarda olur zaten 12.haftadan sonra kesiliyor diyorlar. Bende 6.haftada bulantı oldu biraz sonra geçti şu an hiçbir belirtim yok. Gebeliğimi unutuyorum o kadar. Inşallah çabucak kesilir seninki de doğuma kadar rahat geçirirsin
Bizim erken doğum tehlikesi de beni çok korkutuyor. Allah korusun olabilir ıkizlerde normal diye alıştırmaya çalışıyorum ama korkuyor insan. Inşallah vaktinde sağ salim bebeklerimizi kucaklarımiza alırız, inşallah kimseye muhtaç olmadan bebeklerimize tek başımıza yetecek kadar kuvvetimiz olur. Yardım gelirse de başım üstüne
Bende ishaldim sonra kabız oldum şimdi yine ishalim folidoce kabız yaptı beni imom omega kullanıyorum şuan oda ishal imom dan memnumum ıkınmamak lazım o yüzden ishal olayım kabız olmayım kısaca ama berbat bişey gaz sancısıBana 2/3 kere oldu cok berbat birsey baya sanci yapiyor ama bi cozumunu bulamadim , birde affederain 2 gun gaz sancisi cektikten sorna ishal oluyorumbende anlamadim 3 dur boyle oluyor
aynen oyle valla bana ayni sey oluyorBende ishaldim sonra kabız oldum şimdi yine ishalim folidoce kabız yaptı beni imom omega kullanıyorum şuan oda ishal imom dan memnumum ıkınmamak lazım o yüzden ishal olayım kabız olmayım kısaca ama berbat bişey gaz sancısı
Progestan bende kullanıyorum imom kullandığımdan beri takip ediyorum o yaptıaynen oyle valla bana ayni sey oluyorbende folidoce kullaniyorum ama ben 7/8 ay oldu ondan oldugunu sanmiyorum ayni zamanda prilam bulanti icin aliyorum , progestan dusuk onleyixi birde duphaston rahim icin aliyorum hangisi bozdu bilmiyom belkide sadece hamileliktendir
Hayırlı olsun normal yolla mı hamile kaldınızMerhaba arkadaşlar. Bende inşallah ağıstos annesi olacağım. 42 yaşındayım ve ilk hamileliğim o yüzden biraz tedirginim ve sudan çıkmış balık gibiyim. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
O zmn bizler nasil sizlerin tercihine zirvalik demiyor yorum yapmiyorsak ( ki yorum yapsam soyleyecegim cok sey var) sizler de bizim tercihlerimize saygi duyup kelimelerinizi ona gore secmelisinuz diye düşünüyorum.Ben size gitmeyin demedim, benim açımdan kendi görüşüm bu benim
Tebrik ederim. Ayni yastayiz :) benim 2.cocugum panik olmayin hicbir sorun olmayacak ınsallahh ❤Merhaba arkadaşlar. Bende inşallah ağıstos annesi olacağım. 42 yaşındayım ve ilk hamileliğim o yüzden biraz tedirginim ve sudan çıkmış balık gibiyim. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah