2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet benim oğlum da 2019 ağustos doğumlu. Allahın izniyle bu yavrum da 2021 ağustos doğumlu olacak. Ben hala emziriyorum bırakmayı düşünüyorum ama bir yanım el vermiyor. Bırakmak istememde ki amaç iyice oyuncağa çevirdi işi. Gece abartısız 7-8 kez uyanıyor meme için. Ve emme dışında hiçbirşey o an susturmuyor onu. Zaten okadar emmeye süt mü dayanır. Boş memeyi çekiyor. Oğlum beni cok yoruyor bu yönden. Hamilelik çok zorlamıyor ama bulantilarim oluyor tabi. Ben de durumlar böyle. Allah yardımcımız olsun. Siz emziriyor musunuz
Yok ben 1 yaşında bıraktım emzirmeyi gece uyumuyordu dediğin gibi oyuna çevirdi bide ben emzirmeyi sevmedim. Bıraktığım dönem uyku eğitimi de verdim geceleri artik deliksiz uyuyor yoksa hamilelik cok zor geçerdi 🤦‍♀️ benimde doğum 9 eylül görünüyor ama sezaryen olacağım icin yine ağustosta olacak

Beklemekten başka yapılcak birşey yok diyorlar güçlüyse sağlıklıysa kalcak yoksa düşcek diyorlar🥺 iğne ve progestan kullanıyorum bol su ve istirahat diyorlar hep 🙁 İnsan tek başına olunca daha bir korkuyor inş birşey olmaz
Inşallah bisey olmaz olumlu düşünmeye çalış. Allah sana bagişlasın. Bence güçlü bi bebiş o bu badireleri atlaticak kucagina gelicek🙏🙏 3 aydan sonra daha iyi olucaksın az kaldı 😊

Kaybınız için çok üzüldüm Allah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻Yaşınız mı yüksek acaba ya da akraba evliliği ailede genetik olarak var mı? Sorum sizi üzerse cevaplamak zorunda değilsiniz sadece merak ettim fetal dna testi yapıp yapmamak konusunda kafam karışık çünkü.
30 yasındayım hıc genetık hastalıklı bırıde yok aılede ve akraba evlılıgıde degıl doktorda sasırmıstı kısmet boyleymıs galıba

Anladım yaş ileriyse tabii ki çok haklısınız benim yaşım 28 ama Papatya2208 Papatya2208 ’in durumu da mı öyle diye merak ettim. Şöyle ki ailede genetik olarak var olması akraba evliliği ve/veya yaş faktörü varsa yapılması mantıklı ama kendim için yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım. Eşim doktor yaşım genç olduğu için akrabalık da genetik de olmadığı için yaptırmaya gerek yok dedi ama doktorumuz yaptır dediği an yaptıralım da dedi. Ama sonuçta eşim dahiliyeci. Alanı değil. Eşimin kadın doğumcu arkadaşına bundan 1 -2 yıl önce sohbet arasında sormuştum yapılmasını tavsiye ediyordu. Kafam karışık biraz. 22 ocakta ikili test randevum var benim de gitmişken doktorumla konuşacağım. O yaptır derse yaptıracağım sanırım .
Yasım benımde otuz ve gecmıstede kımsede yok boyle bır genetık rahatsızlık ne esım ne benım tarafta

Kızlar 😔 Yine ağrılarım arttı bel kasık ağrısı bulantı kanamam yok şuan şükür ama korkuyorum eşimde görevde yalnızım 😔 Nezaman bitcek bu ağrılar korkular 😔 Pozitif düşünüyorum hep ama ağrılar şiddetlendi mi endişeler başlıyor ☹️
Kanama yoksa korkma bence cnm yalniz oldugundan da tedirgin olmussundur. Yanina gelebilecek biri yok mu iyi hissettirirdi

Selam kızlar , bayadır giremıyorum hanilelik kotu geçiyor malesef ama sizleride merak ettim 2 haftadir felan yazmadim 🙏🏼 ben su an 8+5 , tup bebek ile ikizlere hamileyim . sabahlar 2 progestan fitil 2 duphaston 1 prilam . aksamlari 2 progestan fitil, 2 duphaston 2 prilam aliyorum bide folic acid . sizler ne aliyorsunuz napiyorsunuz . bulantilar cok fena devam ediyor halsizlik uykusuzluk , 1 aydir yemek yapmiyorum kokusu bile migde bulandiriyo bu duruma butun is esimin uzerine kaldi 😟 sizler ne durumdasiniZ

Insallah canim rabbim şafi adıyla sifa versin bebeginede sanada
cok tesekkur ederim.

ben eylul ayinda yaptirmistim. sonuc 45x0 gelmişti. sonuc geldikten 2 gun sonra da ayrildi bebegim benden. simdi subatta 10 hafta oluyorum. tekrar yaptiracagim.

nipt testinin hata payı var. her hastalik icin farkli bu hata orani. ben en cok 45x0 icin okudum. yuzde 50 yanilma payi vardi, amniyosentez olacaktim. sanırım en dusuk hata payi trisomy 21 icin.

gececek insallah. 2. trimestera cok az kalmis umarim ilk trinester bitince gecer.
Amin kızlar inş🙏🏻🥰

Inşallah bisey olmaz olumlu düşünmeye çalış. Allah sana bagişlasın. Bence güçlü bi bebiş o bu badireleri atlaticak kucagina gelicek🙏🙏 3 aydan sonra daha iyi olucaksın az kaldı 😊
Allah korusun sag salim dogacak insallahh bebegin🙏🙏
Kanama yoksa korkma bence cnm yalniz oldugundan da tedirgin olmussundur. Yanina gelebilecek biri yok mu iyi hissettirirdi
Acile geldim yine, eşim de yazık nöbeti bırakıp geldi 😔 Ekg çekildi bir sıkıntı yok şükür sanırım psikolojim bozuldu aslında neler atlattım kaç tüp bebek kürtaj kimyasal gebelik dirayetliydim sanırım bünye çöktü error verdi beyinde 😂🙊 Hele bir doğsun sorcam ben minnoşa 🙄🥰

Aklıma takıldı kızlar ya Umutumut82 Umutumut82 canım sanirim sen yazmistin. Doktor demis ya önceden cinsiyeti 8. Haftada söylüyorduk falan diye. Belli olur mu ki o kadar erkenden🙄😳

Aklıma takıldı kızlar ya Umutumut82 Umutumut82 canım sanirim sen yazmistin. Doktor demis ya önceden cinsiyeti 8. Haftada söylüyorduk falan diye. Belli olur mu ki o kadar erkenden🙄😳

Fetal dna testi yapildigindan orda çıkıyormuş ama o zamanda söylenmiyormus yasaklanmis.

Selam kızlar , bayadır giremıyorum hanilelik kotu geçiyor malesef ama sizleride merak ettim 2 haftadir felan yazmadim 🙏🏼 ben su an 8+5 , tup bebek ile ikizlere hamileyim . sabahlar 2 progestan fitil 2 duphaston 1 prilam . aksamlari 2 progestan fitil, 2 duphaston 2 prilam aliyorum bide folic acid . sizler ne aliyorsunuz napiyorsunuz . bulantilar cok fena devam ediyor halsizlik uykusuzluk , 1 aydir yemek yapmiyorum kokusu bile migde bulandiriyo bu duruma butun is esimin uzerine kaldi 😟 sizler ne durumdasiniZ
Mide bulantısı ve reflü beni çok zorluyor. D vitamini, Folik asit ve reflü için şurup kullanıyorum. Mecburen yemek yapıyorum ama eşim anlayışlı, yapamam dediğimde hiç ısrar etmiyor. Ben de 7+5'im doktorun dediğine göre.

Acile geldim yine, eşim de yazık nöbeti bırakıp geldi 😔 Ekg çekildi bir sıkıntı yok şükür sanırım psikolojim bozuldu aslında neler atlattım kaç tüp bebek kürtaj kimyasal gebelik dirayetliydim sanırım bünye çöktü error verdi beyinde 😂🙊 Hele bir doğsun sorcam ben minnoşa 🙄🥰
Olsun iyi oldugunu ogrenincr icin rahatlamistir cnm sorun olmamasina vok sevindim❤

Mide bulantısı ve reflü beni çok zorluyor. D vitamini, Folik asit ve reflü için şurup kullanıyorum. Mecburen yemek yapıyorum ama eşim anlayışlı, yapamam dediğimde hiç ısrar etmiyor. Ben de 7+5'im doktorun dediğine göre.
😟😟 inshallah bi kac haftaya atlatiriz , gervekten cok kotu . migde yanmasi bende asiri vardi ama prilam iciyorum gervekten cok cok iyi geldi , halen devam ama eskiye gore cok iyi bir bak istersen . Ben yemek dusuncesi bile kotu oluyorum bilmiyorum belki rahatima mi geliyor mecbur kalsam yapicam bende herhalde, tost makarna gibi seyler yiyorum ancak bide tavuk bazen 🤷🏻‍♀️😭

cok sukurr 🙏🏼🙏🏼🧿

😟😟 inshallah bi kac haftaya atlatiriz , gervekten cok kotu . migde yanmasi bende asiri vardi ama prilam iciyorum gervekten cok cok iyi geldi , halen devam ama eskiye gore cok iyi bir bak istersen . Ben yemek dusuncesi bile kotu oluyorum bilmiyorum belki rahatima mi geliyor mecbur kalsam yapicam bende herhalde, tost makarna gibi seyler yiyorum ancak bide tavuk bazen 🤷🏻‍♀️😭
Arada annem gelip yemek yapıyor ama çoğunlukla ben yapmak zorunda kalıyorum tabi. Benim önceden de reflüm vardı bir buçuk yıl ağır ilaç tedavisi gördüm, bir yıldır geçti derken, hamilelikle tekrar başladı. Allah beterinden korusun.

X