- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Hadi inşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah gözünaydın daha sonra ne zaman gel dedi peki
Insallah canim darisi basiniza. Haftaya cuma cagirdi insallah onuda atlatirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah gözünaydın daha sonra ne zaman gel dedi peki
kızlar sonuç çıkmıs pzt 192 bugun 524 suanlık güzel sonuç aldım çok sükür
Evet canım şuan yok
Sagol cnmMasallah masallah güzel ilerliyor
HaberleşelimHadi hayırlısı cnm ben de o zamanlarda gitmeyi planlıyorum bakalım artık
aynen cnmHaberleşelim
kızlar şuan hiç belirti yok bende sizde durumlar nasıl
kızlar şuan hiç belirti yok bende sizde durumlar nasıl
Oo çok zor geçmiş desene cnmBelirtiler kisiden kisiye degisiyor canim. Oglumda tek belirtim bulantiydi 9 ay istifar ettim
Canm çok şükür keseyi gördümNeyaptin canim yoldamisin 16 ya az kaldi heyecan doruktadir
Oo çok zor geçmiş desene cnm
iştah olarak hiç bir proplem yasamadım çok az gögüs hassasiyetim var baska da bişey yok cnmBende bulanti degil ama istah kaybı var canım hicbirsey istemiyor. Turşudan 2 sefer tiksindim. Arada gögüs uclarim acıyor.sol kasigimda dolgunluk ve batma var.
Ya hakkını helal et Canım beklettimKafam kalkmiyor uyucam ahsen i bekliyorum. 4 de randevusu vardi.
Canm çok şükür keseyi gördüm
Ya hakkını helal et Canım beklettim
Hadi gözün aydın cnm kaç yıldırbekliyordunCanm çok şükür keseyi gördüm
Canım şuan sadce kese vardı 5 haftalık tam dediAyyy masallah . Sadece kesemi icindd bebek olusmaya baslamismi kalp falan
Canım şuan sadce kese vardı 5 haftalık tam dedi
Canım 3 yılı geçtiHadi gözün aydın cnm kaç yıldırbekliyordun