- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Kızlar değer fazla değil mi
Ilk degerim benimde 52 den 148 e cikmisti. 2 gün sonra tekrarla istersen. Cogul gebelikte olabilir belki süpriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar değer fazla değil mi
Kimyasal ya da dış gebelik olmaz demiIlk degerim benimde 52 den 148 e cikmisti. 2 gün sonra tekrarla istersen. Cogul gebelikte olabilir belki süpriz
Kimyasal ya da dış gebelik olmaz demi
Senin çoğul mu acabaCanim ilk 2 degerde belli olmaz gün asiri 1 2 kere daha baktir
Kalp de duyar mıyım acaba canım Allah nasip ederse tabiMasallah canım rabbim tamamına erdirsin insallah
Kalp de duyar mıyım acaba canım Allah nasip ederse tabi
Senin çoğul mu acaba
Anladım canım hayrlısı olsun inşallah. Canımm ağrım bi sağ da bi solda anlık oluyor ama genelde sağda benım deV
Valla canim 5+3 oluyorsun birde 3.gün embriyosu belki duyarsin vajinal bakarsa. 5.5 6 haftada vajinal duyulabiliyormus. Duyamazsanda telas etme. Ben oglumda 8.haftadan sonra duydum. Bu arada sende tek tarafli kramp oluyormu karninda. Benim ara sira sol kasıgimda batma tarzi kramp oluyot yatip kalkarken
Bende oyle kramplar oluyor ya bıde nefes darlıgı cekıyorum bugunlerde sozdede var mıV
Valla canim 5+3 oluyorsun birde 3.gün embriyosu belki duyarsin vajinal bakarsa. 5.5 6 haftada vajinal duyulabiliyormus. Duyamazsanda telas etme. Ben oglumda 8.haftadan sonra duydum. Bu arada sende tek tarafli kramp oluyormu karninda. Benim ara sira sol kasıgimda batma tarzi kramp oluyot yatip kalkarken
Bende oyle kramplar oluyor ya bıde nefes darlıgı cekıyorum bugunlerde sozdede var mı
Canım naptın doktor da mısınNefes darligi bendede var
3. Gün embriyosu 10 kasımda oldum canım transfer kaç haftalık yani o zman çok küçük daha
Kızlar bende iştahsızlk var ama sabahları sadece mıdem bırsey almıyor neyapabılırım ya yiyebılmek ıcın
Canım hayrılısı olsun bu kez farklı olur inşallahGünaydin canim daha yoldayiz gidiyorum. Oglanin uzaktan egitimi var molada gidiyoruz. Benden güzel haber gelmez canim 5 senedir böyle . Gecede hep kötü ruyalar gördüm kurtaj falan korkuyorum . Artik hayirlisi dua ediyorum
Cnm yataktan uyandığında birden yataktan kalkma basucuna tuzlu kraker al biraz ye ondan sonra yavas yavas kalk gün içerisinde azar azar yemeye çalıs baktın olmuyor mide bulantısı için ilaçlar var Dr söylersin uygun görürse alırsın.Kızlar bende iştahsızlk var ama sabahları sadece mıdem bırsey almıyor neyapabılırım ya yiyebılmek ıcın
Cnm yaa olumsuz düşünme inş hersey yolundadır bebişin sana sıkı sıkı tutunur Allah büyüktürGünaydin canim daha yoldayiz gidiyorum. Oglanin uzaktan egitimi var molada gidiyoruz. Benden güzel haber gelmez canim 5 senedir böyle . Gecede hep kötü ruyalar gördüm kurtaj falan korkuyorum . Artik hayirlisi dua ediyorum
Cnm değerler güzel kimyasal olsa karın agrısın olur ve kanaman dıs gebelikte Dr gittiğinde belli olur zaten cnm bugun 5+0 oluyoruz bu değerle kese görünür bebek için en az 6 haftalık olması lazım kalp atısı da 6 hafta 8 hafta arası duyulur. ben 14 kasımda gitmeyi düşünüyorum inş o zaman hem kese hem bebek hemde kalp atısını duyarımKimyasal ya da dış gebelik olmaz demi