- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Canım 3 yılı geçti
Birdahaki kontrol nezaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 3 yılı geçti
9 Aralık canım diğeriBirdahaki kontrol nezaman
9 Aralık canım diğeri
hadii cnm inş bu sefer alacaksın kucagina dualarım seninleCanım 3 yılı geçti
Aaa cok sevındım harıkaCanm çok şükür keseyi gördüm
Hadi gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah daha sonra ne zaman gel dedi ben iki hafta sonra gidecem insallahCanm çok şükür keseyi gördüm
Hoşbulduk canım
hayırlı olsun cnm öncelikle sende olan tüm belirtiler bendede vardı bu 2 gündür belirtiler yok denecek kadar azmerhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim.adetimin 28. günü değerim 264 cıktı. yumurtlamadan sonraki 14. günde.degerim normal mi.
ilk zamanlar karın alt bölgemde ve kasiklarımda agrım oldu ve hafifledi.ama iki gündür sırt ağrım var. daha önce bir boş ,birde dış gebelik geçirdim. asıl sorum bu gebeliğinin de diş gebelik olmasından korkuyorum sırt ağrımdan dolayı.sırt ağrısı gebelik belirtisi midir? yarın tekrar doktor kontrolüm var.kan vericem ikiye katlamış mı diye. ama psikolojim olarak çok kötüyüm sevinemedim bile.
inşallah canimhayırlı olsun cnm öncelikle sende olan tüm belirtiler bendede vardı bu 2 gündür belirtiler yok denecek kadar az
değerin gayet güzel cnm önemli olan 2 katı artması
dış gebelik ancak Dr kontrolü sırasında görülür. Sen korkma inş bu sefer bebeğin sıkı sıkı sana tutunur
Evet cnm olusmustu gebelik testi yaptıktan sonra sürekli Bi agrı olmasa da ara ara agrı giriyordu normal yanı sen yine de tedbir amaçlı bol bol dinlen kendini yormainşallah canim
sırt ağrın olmuşmuydu ne kadar sürdü acaba canım
yok canım 3 tüp bebekten sonra mucizem minik oğlum geldi. bu ikinci gebeliğin olucak nasip olursa ama oglumdaki belirtilere benzemiyor hiç bi seferEvet cnm olusmustu gebelik testi yaptıktan sonra sürekli Bi agrı olmasa da ara ara agrı giriyordu normal yanı sen yine de tedbir amaçlı bol bol dinlen kendini yorma
İlk bebiş mi bu arada
Bende 16 aralığa aldım o zamana kadar 1 kez daha kan vereceğim onun dışında gitmeyi düşünmüyorum Dr inş 16 aralıkta keseyi, bebegi ve kalp atısını da duyarımBenim 11 aralık. Birde kalpleri duysaydik
Allah bağışlasın cnm kaç yasında oğlusunyok canım 3 tüp bebekten sonra mucizem minik oğlum geldi. bu ikinci gebeliğin olucak nasip olursa ama oglumdaki belirtilere benzemiyor hiç bi sefer
Canım inşallah görürüz allahın izniyleBenim 11 aralık. Birde kalpleri duysaydik
İnşAllah canım Allah razı olsunhadii cnm inş bu sefer alacaksın kucagina dualarım seninle
Canım Allah razı olsun inşallah sağlıkcakla kucağıma alırımAaa cok sevındım harıka
Canım bana 9 aralıkta gel dediHadi gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah daha sonra ne zaman gel dedi ben iki hafta sonra gidecem insallah
Bende 16 aralığa aldım o zamana kadar 1 kez daha kan vereceğim onun dışında gitmeyi düşünmüyorum Dr inş 16 aralıkta keseyi, bebegi ve kalp atısını da duyarım
5 yaşında canımAllah bağışlasın cnm kaç yasında oğlusun