- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #5.181
Doğrudur canım sağolasınSag tarafinizda olabilir bebek ama kese icindeki yeri onemli kese icinde solda yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur canım sağolasınSag tarafinizda olabilir bebek ama kese icindeki yeri onemli kese icinde solda yani
Baklım tutacak mı Ramzi TeorisiEvet burada da solda duruyor, erkek tahminleri dogru sanirim
9Masallah masallah diyelim
Çok geçmiş olsun. İnşallah yakın zamanda bu kez sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.Gece kanamam başladı. Sabah gittim doktora. Doktor kimyasal dedi ama bence düşük. Çünkü 6.haftamdaydım ve gitmiş olsam görürdük keseyi. Hcg artışı da çok iyiydi. Kimyasal da en fazla 1-2 gün gecikme olurmuş o yüzden farkedilmezmiş zaten.
Nasip değilmiş, sağlık olsun. Çok sağol
İnşAllah yoktur canım bir problem hayrılısı. Cinsiyeti belli olur mu acaba
Erkek bebeklerde erken anlasiliyor pipiden dolayiCanim bazi doktorlar anliyorlar. Oglumda 12 hafta bile degildi 11+4 falanda pat diye söyledi ama neye göre bilmiyorum
Allah razı olsun inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı9
Çok geçmiş olsun. İnşallah yakın zamanda bu kez sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.
Bakalım canım hayrlısı olsun inşallahCanim bazi doktorlar anliyorlar. Oglumda 12 hafta bile degildi 11+4 falanda pat diye söyledi ama neye göre bilmiyorum
Ahsen555arkadaşlar düşük riski olup evde istirahata gönderilen kişiler nasıl yatmalıdır. ben sırt üstü yatıyorum. ayagımın altına uastık koyuyorum.
hamileliginin son zamanında sırt üstü yatmamak lazım diyorlar .
ama basında o gecerli degil dimi?
Canım sana şöyle söyleyim ben canım nasıl isterse öyle yattım yüz üstü bile yattım
sana da yatman lazım dediler mi ? canımSürekli sırt üstü yatmak da iyi değil soluna yat ayaklarına uzat öyle otur
Evet dedi doktorsana da yatman lazım dediler mi ? canım
süresi genelde 12. haftaya kadar mı canım ?Evet dedi doktor
Onu bilmiyorum ama bana 12. Hafta da gel dediğine göre öyledir heraldesüresi genelde 12. haftaya kadar mı canım ?
sagol canım .Onu bilmiyorum ama bana 12. Hafta da gel dediğine göre öyledir heralde
İnşAllah olmaz canım bol su iç bana öyle dediler hep. Dinlen ben hiçbir ev işini yapmıyorumsagol canım .
inşallah bişeycigimz olmadan atlatırız
su içiyorum ama aşırı içemiyorum .İnşAllah olmaz canım bol su iç bana öyle dediler hep. Dinlen ben hiçbir ev işini yapmıyorum
Ne güzel canım dinlen bol bolsu içiyorum ama aşırı içemiyorum .
annemlerde kalıyorum işe de gitmiyorum .
valla yapacam bişey yok
süresi genelde 12. haftaya kadar mı canım ?
Kızlar inşAllah 12. Haftada biter arkadaşımın 4,5 ay sürdü ama biz pozitif düşünüyoruz herşey çok güzel olcak bebişlerimize kavuşcaz mis gibi kokularını içimize çekcezOnu bilmiyorum ama bana 12. Hafta da gel dediğine göre öyledir heralde