- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #5.161
Canım 11. Hafta da gel dedi bende 12 de gideyim diyorum bakayım daInsallah canim. Yarinida atlatsam insallah. Senin kontrolün nezaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 11. Hafta da gel dedi bende 12 de gideyim diyorum bakayım daInsallah canim. Yarinida atlatsam insallah. Senin kontrolün nezaman
Ayy iki Adanalı ne güzel karşılaştık hem de şalgamın üzerine , tam suan şalgam içiyorum ben de. Adana'dan annemler getirmişti hvuçlu , içine de acılı turşu suyu koydum. Hadi inşallah işe yararCanım bende adanalıyım ıkı bardaktan fazlasını içmiyorum işede yarıyo tabı mıden yanıyo ama gavıscon içiyorum
İnsallah canımAyy iki Adanalı ne güzel karşılaştık hem de şalgamın üzerine , tam suan şalgam içiyorum ben de. Adana'dan annemler getirmişti hvuçlu , içine de acılı turşu suyu koydum. Hadi inşallah işe yarar
Duyduk çok şükür Allah bekleyen herkese nasip etsinInşallah canım sağlıkla.duyarsin aslında benim elimde olan bisey değil yaşadığım yer bu şekilde yani mecbur bizde onlara uyuyoruz
Evet canım duyduk çok şükür yolunda ben 7+2 olmuşum yanlış hesaplamış diğer doktor inşallah sen de duyarsın çok güzel çok farklı bir hisMerhaba , gittiniz mi doktora , inşallah duymuşsunuzdur kalp atışını ben de 6+5 oldum salı günü gideceğim doktora inşallah her şey yolundadır
Canım 11. Hafta da gel dedi bende 12 de gideyim diyorum bakayım da
İnşAllah yoktur canım bir problem hayrılısı. Cinsiyeti belli olur mu acabaBende yarin tam 11+0 oluyorum. Eger problem yoksa muhtemelen 13.haftada cagirir
Canımm karındansa olacaktı ayrı yazınca sağ gibi olmuş :)hadi yaa :) herkes erkek hissediyor zaten resimde bakınca solda gözüküyor ayna etkisi mi var ultrason resimlerinde ondan mı sağda dedin canım
Acaba şalgamin bir zarari var midir az önce canim cekti esim almaya gitti.. bisey olmaz dimiCanım o sorun bende de var cok fazla tam cozumunu bulamadm acılı salgam ıcıyorum bıraz işe yarıyor eger yuruyebılırsen mutlaka yuru oda cok ıyı gelıyormus
Plasentanin yeri sanirim şu soldan baslayip alt kisma kadar olan yer beyazlik var ya hani. Aslinda bebegin yeri degil de plasentaya bakmak gerekiyormus. Sizin de plasenta solda,bebek de sola yakin bence erkekMerhaba arkadaşlar çok şükür bugün kalbini duyduk 7+2 deyiz cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar rica etsem bakabilir mi (karından USG)Eki Görüntüle 2755976
Bir kac günlük sapmalar önemli degil kapaniyormus sonradan bu arada 8 haftadan sonra ramzi pek bakilmiyor ama erkek gibi duruyor beyazlik yani plasenta bebegin tam altina dogru solda gozukuyor cunkuMrb kızlar bugun Dr gittim 9+7haftalık olmamız gerekirken 9+2 haftalık çıktık. İdrar enfeksiyonundan süphelwndiğim için idrar tahlili verdim. Sonucunu bekliyorum.
Bu arada Ramzi teorisinde anlayan arkadadlar Bi bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2756021
Benim içimden de erkek geçiyordu bakalım tutacak mı bu teoriBir kac günlük sapmalar önemli degil kapaniyormus sonradan bu arada 8 haftadan sonra ramzi pek bakilmiyor ama erkek gibi duruyor beyazlik yani plasenta bebegin tam altina dogru solda gozukuyor cunku
6 haftalikken falan goruntusu var mi ona bakalim bi de cunku bebek buyudukce yer degistiriyormusBenim içimden de erkek geçiyordu bakalım tutacak mı bu teori
Ramzi teorisine göre. Erkek
Çin takvime göre. Kız
Kan tahlili ne göre. Kız
Benim içimden de. Erkek geçiyor bakalım hangisi tutacak
Yaaaa hayırlısı olsun gobegimin sag tarafındaydi ultrason cihazı halbukiPlasentanin yeri sanirim şu soldan baslayip alt kisma kadar olan yer beyazlik var ya hani. Aslinda bebegin yeri degil de plasentaya bakmak gerekiyormus. Sizin de plasenta solda,bebek de sola yakin bence erkek
Canım valla bana birsey yapmadı ama sen yıne bır ıkı bardaktan fazla ıcmeAcaba şalgamin bir zarari var midir az önce canim cekti esim almaya gitti.. bisey olmaz dimi
Sag tarafinizda olabilir bebek ama kese icindeki yeri onemli kese icinde solda yaniYaaaa hayırlısı olsun gobegimin sag tarafındaydi ultrason cihazı halbuki
Evet burada da solda duruyor, erkek tahminleri dogru sanirim