- 26 Mayıs 2018
- 357
- 536
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #5.121
Hamile kaldıgınız ayÇin’de hamile kaldığımız ay mı ovi ayı mı önemli onu bilmiyorum bn yapamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kaldıgınız ayÇin’de hamile kaldığımız ay mı ovi ayı mı önemli onu bilmiyorum bn yapamıyorum
Bnim son adet tarihimle ovülasyon ayım aynı değil amaHamile kaldıgınız ay
Valla takdir ettim seni ben 2 hafta önce gitmiştim keseyi görmüştük yarın da inşallah kalbini dinlerizBnde çok merak ediyorum canım normal aile sağlık merkezlerine gitsem hep bi kontrol oda boş kontroller ultrasyonada 3 aydan aşağı almıyorlar ondan duruyorum valla canım ama bu ay içinde mecbur bildirmem lazım bu ayın sonunda var ultrasonumuz merakla bekliyorum canım
Çok şükür daha iyiyim ağrımlarım hafifledi ama halsiz düştüm ağrı sızılardan buna şükür tabi bebiş iyi olsunda Teşekkür ederim ilginiz için sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşYeni gördüm msjları iymisinz canm Allah'ın zniyle beğeğin bırakmayacak seni daha iyi misin
Canım o sorun bende de var cok fazla tam cozumunu bulamadm acılı salgam ıcıyorum bıraz işe yarıyor eger yuruyebılırsen mutlaka yuru oda cok ıyı gelıyormus
Kızlar bi yapın cinsiyetleri bakalım kimin neyi olacakKan tahliline göre bebeğin cinsiyeti | hesapla
Çevrimiçi, ebeveyn kan tahlil ile çocuğun cinsiyetini belirleme - kan tahlili ile çocuğun cinsiyetini doğru bir şekilde hesaplamak için ücretsiz hesaplayıcı.womencalc.com
Kız :)Kızlar bi yapın cinsiyetleri bakalım kimin neyi olacakKan tahliline göre bebeğin cinsiyeti | hesapla
Çevrimiçi, ebeveyn kan tahlil ile çocuğun cinsiyetini belirleme - kan tahlili ile çocuğun cinsiyetini doğru bir şekilde hesaplamak için ücretsiz hesaplayıcı.womencalc.com
Yumurtlama günü daha iyi oluyormuşÇin’de hamile kaldığımız ay mı ovi ayı mı önemli onu bilmiyorum bn yapamıyorum
Inşallah canım sağlıkla.duyarsin aslında benim elimde olan bisey değil yaşadığım yer bu şekilde yani mecbur bizde onlara uyuyoruzValla takdir ettim seni ben 2 hafta önce gitmiştim keseyi görmüştük yarın da inşallah kalbini dinleriz
Selamlar hoşgeldiniz2019 ağustos annelerinden 2021 ağustos annelerine zıpladım resmen 9 eylül doğum tarihi ama sezaryen olacağı için yine ağustos anasi olucam inşallah herkese selam
Seni çok iyi anliorm benimki 24 aylikti ama hala icimden gelmiordu biraktirmak emsin istedigi kadar diyordum ayri bir bag çok yogun bir duygu oluyor anne ve bebek icin.. kendinede bebisinede zaman ver vitamin takviyesini eksik etmeBir yandan birakmak istiyorum ama bir yandan da kıyamıyorum. Bilemedim
ben de emzirmeye kiyamamistim mesela. bilincli cocugu memeden kesmek bana cok zalimce geliyor. meme dogumdan beri onu rahatlatan en buyuk bagimliligi. ben resmen sigara gibi dusunuyorum. ve keyfini bozmak, en sevdigini anlarken elinden almak cok zoruma gidiyor. kesinlikle 2 yasina kadar emzirmemeyi dusunuyordum. 20aylikken sans eseri biraktik :) (tatile gitmistim haftasonu icin donunce kizim sormadi, ben teklif etmedim, 5 gun sonra sorunca memeler gittiler yavrum dedim)Bir yandan birakmak istiyorum ama bir yandan da kıyamıyorum. Bilemedim
magnezyum. isterseniz doktorunuza sorun recete ediliyor mu bilmiyorum dilerseniz de eczaneden alin.Arkadaşlar ben çok kabız oldum. Progesteron yapıyormuş bu zamanlarda kabızlık. Kayısı dışında önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Karnım 6 aylık gibi oldu resmen
Canım bende adanalıyım ıkı bardaktan fazlasını içmiyorum işede yarıyo tabı mıden yanıyo ama gavıscon içiyorumCanım acılı şalgam benim de aklıma geldi; Adanalıyım yani bir de ama bir zararı olur mu acaba diye cesaret edememiştim.
Pekmez ve zeytinyağı karistirip icin bir yemek kasigiArkadaşlar ben çok kabız oldum. Progesteron yapıyormuş bu zamanlarda kabızlık. Kayısı dışında önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Karnım 6 aylık gibi oldu resmen
Sanırım akışına bırakacağım bakalım belki kendi bırakır zamanla diye ümit ediyorum ama meme delisi bi çocuk bırakmazsa kardeşi doğana kadar vakti var, emsin yavrucumSeni çok iyi anliorm benimki 24 aylikti ama hala icimden gelmiordu biraktirmak emsin istedigi kadar diyordum ayri bir bag çok yogun bir duygu oluyor anne ve bebek icin.. kendinede bebisinede zaman ver vitamin takviyesini eksik etme
Ne güzel kendiliğinden bırakması... Umarım bende böyle kolaylıkla biraktirabilirim vaktinde. Kardesi doğana kadar zamanı var sonuçta akışına bırakacağımben de emzirmeye kiyamamistim mesela. bilincli cocugu memeden kesmek bana cok zalimce geliyor. meme dogumdan beri onu rahatlatan en buyuk bagimliligi. ben resmen sigara gibi dusunuyorum. ve keyfini bozmak, en sevdigini anlarken elinden almak cok zoruma gidiyor. kesinlikle 2 yasina kadar emzirmemeyi dusunuyordum. 20aylikken sans eseri biraktik :) (tatile gitmistim haftasonu icin donunce kizim sormadi, ben teklif etmedim, 5 gun sonra sorunca memeler gittiler yavrum dedim)
Iki cocuk emziren anneler de gordum instagramda cobreastfeeding deniliyor sanirimNe güzel kendiliğinden bırakması... Umarım bende böyle kolaylıkla biraktirabilirim vaktinde. Kardesi doğana kadar zamanı var sonuçta akışına bırakacağım