- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #5.101
Ayy Allah korusunBizde de öyle bi sıkıntı var doğru. Hiç belirtim yok ya kalpleri durduysa ya gelişimleri durduysa diye panik yapiyorum sürekli. Arada iki midem bulandı bilecem bebekler iyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy Allah korusunBizde de öyle bi sıkıntı var doğru. Hiç belirtim yok ya kalpleri durduysa ya gelişimleri durduysa diye panik yapiyorum sürekli. Arada iki midem bulandı bilecem bebekler iyi![]()
Rabbim kolaylk versin inşallah bizlerebabam ve erkek kardeşim aslan burcu. Oglum koç burcu ,eşim aslan burcu çok zorlar. Bu da aslan oluyor. Ben boğa burcuyum.
Riskli gebelik uzmanini aradim hastanede muayene etmiyormus tam ozelden muayenehanesinden randevu alacaktim ki 500 tl dediler vazgectim. Baska guvendigim bir doktor var devlet hastanesinde bir de ona gidecegim 15 ocakta. Bakalim o ne diycek, o da bu riskli gebelik uzmaninin eşi oluyor zaten az cok kapmistir kocasindan biseyler![]()
Saglikli devam etsin dogsunda raziyim ego savaşlarına.Rabbim kolaylk versin inşallah bizlere![]()
Ahahah aynen vallaSaglikli devam etsin dogsunda raziyim ego savaşlarına.![]()
Bana da prilam Dr yazmıştı eczacı tanıdığım var hapa alıştırma kendini hem de uyursun sürekli iyi olmaz Gaviscon şurup iç demişti. Yemeklerden sonra alıyorum o midemdeki tuhaf çalkalanmayı kesiyor. kusma hissini alıyor. Tabi mükemmel bir midem oluyor diyemem ama kullandığımdan beri daha rahat yiyebiliyorum. önceden zorla yerdim, kusardım. şimdi de zor olsa da çıkarmıyorum en azından.Canım bana prilam Dr verdi aşırı uyku yapıyor o da maalesef çok etkili olduğunu düşünmüyorum o kadar çok kusuyorum ki boğazım tahriş oldu artık.. Rabbim gerçekten hepimize kolaylık versin![]()
Çok teşekkür ederim canım zor dayanıyorum bu bulntilara yarın eşime aldirayim bir de onu deneyeyim senin gibi cikarmasam yeter bana tavsiyen için çok sağolBana da prilam Dr yazmıştı eczacı tanıdığım var hapa alıştırma kendini hem de uyursun sürekli iyi olmaz Gaviscon şurup iç demişti. Yemeklerden sonra alıyorum o midemdeki tuhaf çalkalanmayı kesiyor. kusma hissini alıyor. Tabi mükemmel bir midem oluyor diyemem ama kullandığımdan beri daha rahat yiyebiliyorum. önceden zorla yerdim, kusardım. şimdi de zor olsa da çıkarmıyorum en azından.
iyi geleceğini umuyorum canım biraz toparlıyor mideyi zaten mide iyi olunca insan az daha ayaklanıyor.Çok teşekkür ederim canım zor dayanıyorum bu bulntilara yarın eşime aldirayim bir de onu deneyeyim senin gibi cikarmasam yeter bana tavsiyen için çok sağol![]()
9+2Kızlar 9+1 olan var mı
Yeni gördüm msjları iymisinz canm Allah'ın zniyle beğeğin bırakmayacak seni daha iyi misinEvet istirahat etmeye gayret göstercem Allahtan eşim çok yardımcıdır şükürAminnn birdaha yaşamayayım kimse yaşamasın hepimiz kavuşalım evlatlarımıza hayırlısıyla
![]()
Şimsi yaptım kız çıktı ne yapsam kız çıkıyor hadi hayırlısı sağlıklı olması öncelik tabiki her zamannKızlar bi yapın cinsiyetleri bakalım kimin neyi olacak![]()
Kan tahliline göre bebeğin cinsiyeti | hesapla
Çevrimiçi, ebeveyn kan tahlil ile çocuğun cinsiyetini belirleme - kan tahlili ile çocuğun cinsiyetini doğru bir şekilde hesaplamak için ücretsiz hesaplayıcı.womencalc.com
Cin takvimi ne diyorŞimsi yaptım kız çıktı ne yapsam kız çıkıyor hadi hayırlısı sağlıklı olması öncelik tabiki her zamann![]()
Canım o sorun bende de var cok fazla tam cozumunu bulamadm acılı salgam ıcıyorum bıraz işe yarıyor eger yuruyebılırsen mutlaka yuru oda cok ıyı gelıyormusArkadaşlar ben çok kabız oldum. Progesteron yapıyormuş bu zamanlarda kabızlık. Kayısı dışında önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Karnım 6 aylık gibi oldu resmen![]()
Bende haftaya yaptırcam fetal dna testı cınsıyetıde soyluyor o test :)Insallah her sonuc temız gelır hepımızınEvet en genis kapsami olanindan yaptiricaz
Benim de oğlan çıktı Çin ve rus takvimide oğlan diyor maya ve bir tane daha vardı adını unuttum onlara görede kızKızlar bi yapın cinsiyetleri bakalım kimin neyi olacak![]()
Kan tahliline göre bebeğin cinsiyeti | hesapla
Çevrimiçi, ebeveyn kan tahlil ile çocuğun cinsiyetini belirleme - kan tahlili ile çocuğun cinsiyetini doğru bir şekilde hesaplamak için ücretsiz hesaplayıcı.womencalc.com
Bnde çok merak ediyorum canım normal aile sağlık merkezlerine gitsem hep bi kontrol oda boş kontroller ultrasyonada 3 aydan aşağı almıyorlar ondan duruyorum valla canım ama bu ay içinde mecbur bildirmem lazım bu ayın sonunda var ultrasonumuz merakla bekliyorum canımKız maşallah nasıl sabrediyorsun![]()
Çin’de hamile kaldığımız ay mı ovi ayı mı önemli onu bilmiyorum bn yapamıyorumBenim de oğlan çıktı Çin ve rus takvimide oğlan diyor maya ve bir tane daha vardı adını unuttum onlara görede kızhayırlısı olsun bakalım
Hangisini yaptıysam kiz çıkıyorŞimsi yaptım kız çıktı ne yapsam kız çıkıyor hadi hayırlısı sağlıklı olması öncelik tabiki her zamann![]()