- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Aynen canım yarın 4 de zman geçmiyorduAhsen555 doktora gittinmi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım yarın 4 de zman geçmiyorduAhsen555 doktora gittinmi canim
Aynen canım yarın 4 de zman geçmiyordu
Sen benden önce verirsin canım güzel haberi sabahtan haber ver hemenYarın 4 de randevusu
Geçen hafta salı günü 370 çıkmıştı canımEn son degerin kacti canim hangi gün
Sen benden önce verirsin canım güzel haberi sabahtan haber ver hemen
Geçen hafta salı günü 370 çıkmıştı canım
Canım inşallah bu topik son olur sağlıcakla kucağına alırsın. Hepimizin imtihanı başka napalım hayrılısı olsunAhhhhh canim benim bu 6.gebelik 6.forum ilk 5 forumda kötü haberi verip kactim. Insallah bu sefer nasip olur
Canım inşallah çok ihtiyacım var rabbim hepimize nasip etsin. Doktor kese dedi ama duyulur mu ki acaba yarın 5 hafta olcak tamBelki vajinalde kalbinide duyarsin insallah
Canım inşallah bu topik son olur sağlıcakla kucağına alırsın. Hepimizin imtihanı başka napalım hayrılısı olsun
Canım inşallah çok ihtiyacım var rabbim hepimize nasip etsin. Doktor kese dedi ama duyulur mu ki acaba yarın 5 hafta olcak tam
28 Ekim canım benimdeBat nezamandi canim. Benim bat 23 ekim 5+5 oluyor yarın ama döllenmeye göre 5+1 veya 5+2 diye hesapliyorum ben yarini
Yanlız benım ki tüp bebek
3. Gün embriyosu 10 kasımda oldum canım transfer kaç haftalık yani o zman çok küçük dahaTüp bebekte hafta hesabi tranfer gününe göre hesaplaniyormus.
3. Gün embriyosu 10 kasımda oldum canım transfer kaç haftalık yani o zman çok küçük daha
Verdim bugün kuzum ilki cumartesi 15,7 ikincisi bugün 3 gün sonra 138 çıkmış
5 hafta 2 günlük gözüküyor canım