- 17 Ağustos 2019
- 7.505
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Aynen canım yarın 4 de zman geçmiyorduAhsen555 doktora gittinmi canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım yarın 4 de zman geçmiyorduAhsen555 doktora gittinmi canim
Aynen canım yarın 4 de zman geçmiyordu![]()
Sen benden önce verirsin canım güzel haberi sabahtan haber ver hemenYarın 4 de randevusu![]()
Geçen hafta salı günü 370 çıkmıştı canımEn son degerin kacti canim hangi gün
Sen benden önce verirsin canım güzel haberi sabahtan haber ver hemen![]()
Geçen hafta salı günü 370 çıkmıştı canım
Canım inşallah bu topik son olur sağlıcakla kucağına alırsın. Hepimizin imtihanı başka napalım hayrılısı olsunAhhhhh canim benim bu 6.gebelik 6.forum ilk 5 forumda kötü haberi verip kactim. Insallah bu sefer nasip olur
Canım inşallah çok ihtiyacım var rabbim hepimize nasip etsin. Doktor kese dedi ama duyulur mu ki acaba yarın 5 hafta olcak tamBelki vajinalde kalbinide duyarsin insallah
Canım inşallah bu topik son olur sağlıcakla kucağına alırsın. Hepimizin imtihanı başka napalım hayrılısı olsun![]()
Canım inşallah çok ihtiyacım var rabbim hepimize nasip etsin. Doktor kese dedi ama duyulur mu ki acaba yarın 5 hafta olcak tam
28 Ekim canım benimdeBat nezamandi canim. Benim bat 23 ekim 5+5 oluyor yarın ama döllenmeye göre 5+1 veya 5+2 diye hesapliyorum ben yarini
Yanlız benım ki tüp bebek
3. Gün embriyosu 10 kasımda oldum canım transfer kaç haftalık yani o zman çok küçük dahaTüp bebekte hafta hesabi tranfer gününe göre hesaplaniyormus.
3. Gün embriyosu 10 kasımda oldum canım transfer kaç haftalık yani o zman çok küçük daha
Verdim bugün kuzum ilki cumartesi 15,7 ikincisi bugün 3 gün sonra 138 çıkmış
5 hafta 2 günlük gözüküyor canım