- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Neoldu canım kotu bırsey mı olduSagol canim benim inanki hic uyumadim gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neoldu canım kotu bırsey mı olduSagol canim benim inanki hic uyumadim gece
Benımde basta oyle oldu kahverengı pembe kaırsıktı sonra hep kahve sonrada kesıldı kımysalda dırek regl oluyorsunCanım bi de ben yerleşme kanaması gördüm kahverengi pembemsi 3 gün lekem geldi sonra kesildi heralde kimyasal da yerleşme kanaması olmaz
Neoldu canım kotu bırsey mı oldu
Oh cok sevındım canımDün saglik ocagindaki testim biraz düsük cikti diye üzüldum bu sabah kendi doktorumda kan verdim sükür iyi cikti
Anladım canım yarın belli olur ne olduğu peki dış gebelik olsa şimdiye belli eder miydi kendiniBenımde basta oyle oldu kahverengı pembe kaırsıktı sonra hep kahve sonrada kesıldı kımysalda dırek regl oluyorsun
Kan ver canım belirtiler zor anlamak hamile olup olmadığınımerhaba aranıza yeni katıldım umarım yardımcı olursunuz banada
geçen sene kasımda gebeliğim 6 haftalıkken kürtajla sonlandırmak zorunda kalmıştım sonrasında hiç çocuk düşünmedik eşimle baya zor bir dönemden geçtim. Şimdi burada okuduğum gibi belirteler başladı bat'a 7 gün kala göğüslerde hassasiyet kasıklarda ağrılar halsizlik uyku hali aynı ilk hamileliğimdeki gibi dayanamayıp test yaptım negatif çıktı zaten çok erkendi şimdi üç gün kaldı beklenen adet günüme ama adet olacak gibi değil belirtelerim yada ben tekrardan heveslenip kendimi dinliyorum şuan bilemiyorum bugün test yapsam çıkar mı yoksa beklemeli miyim? kimseyle konuşamıyorum danışacak birilerine ihtiyacım var uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim
Canım şuan değerin güzel ama önemli olan 2 güne artış göstermesi 2 gün sonra tekrar ver bakalımKızlar beta 192 çıktı son adet tarihi 29 Ekim sizinkiler nasıl çıktı
Kızlar beta 192 çıktı son adet tarihi 29 Ekim sizinkiler nasıl çıktı
Perşembe günü tekrardan gideceğim cnmCanım şuan değerin güzel ama önemli olan 2 güne artış göstermesi 2 gün sonra tekrar ver bakalım
yok cnm benimde bat 29 Kasım adetten 1 gün sonra yaptımHayirli olsun canim.daha reglinede varmis gayet iyi.benim bat 23kasımdı ogünku değerim 148 cikmisti
yok cnm benimde bat 29 Kasım adetten 1 gün sonra yaptım
İnş artar cnmDegerler döllenmeye göre degisiyor canim mesela bazisi reglinin 15.günu yumurtluyor bazisi 21.gün. Önemli olan degerin gün aşıri artis hizi. Dün verdiysen yarin tekrar ayni yerde kan verirsin
Mrb Eger saglıklı Bi şekilde ilerlerse Agustos annesi olacagım listeyi ne zaman olusturacaksınız,?Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 30-08-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Ahsen555 doktora gittinmi canim
Ay ben siyirdim galiba artık ben bugün zannettim kafa gitmiş vallaYarın 4 de randevusu
Aaaa demek ki kullanıcı ismi o yüzden tanıdık geliyor bana bende diyorum nereden tanıdık geliyor :)) inşallah bu ay hep birlikte o güzel sonuçları alırız. Işte insan hemen olacak sanıyor bende öyle zannettim ama maalesef yanılgıya düştüm bu ayda desen gerekli günlerde hicbir şey yapamadık olduğu kadarıyla artık diyorumMerhaba, 2016 Temmuz annelerinden bende, benimde ilk oglum ilk denemede tutmuştu, ikinci oglumuda aynen dediginiz gibi hemen tutacak saniyordum, 3.ayda tuttu, hamdolsun, cok şükür buralari bazen okuyorum yillarca bekleyen evlat diye yanip tutuşan insanlar cik gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallsh hayirlisiyla, saglikla... Ben mi bende belki yeniden 3.kez anne olabilirim, Rabbim nasip ederse, beklemedeyim...