- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Ayy maşallah canım bencede laboratuvar farkı valla çok sevindim sabah sabah
Sagol canim benim inanki hic uyumadim gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah canım bencede laboratuvar farkı valla çok sevindim sabah sabah
Hadi gözün aydın cnm bende dün verdim ilk kanı ögleden sonra çıkacak inş saglıkla ilerler hamileliğimiz
Seni çok iyi Anlıyorm yarın keseyi de görünce biraz daha rahatlarsın benım kimyasal olduysa kanamam olur muydu acaba bunun en son verdiğim kanın üstünden 1 hafta geçtiSagol canim benim inanki hic uyumadim gece
Karına şu 20 gün içince o kadar mesaj attım ki utanıyorum canım yarın zaten randevu var bakalım
Gelir canım senin erkekmiş bari saat çabucak alırız güzel haberiniBenimde cuma saat 15 deydi carsamba 10 a aldi .yarinda bur gelse
Seni çok iyi Anlıyorm yarın keseyi de görünce biraz daha rahatlarsın benım kimyasal olduysa kanamam olur muydu acaba bunun en son verdiğim kanın üstünden 1 hafta geçti
Yok canım öyle şiddetli ağrım yok ara geliyor gidiyor doktor da ona normal diyorCanim kimyasal olsa karin agrisi oluyor cok siddetli birde kanama basliyor 2 3 gübe
Yok canım öyle şiddetli ağrım yok ara geliyor gidiyor doktor da ona normal diyor
Evet canim benim hic lekelenme olmadi kimyasallarda. Sen icini ferah tutCanım bi de ben yerleşme kanaması gördüm kahverengi pembemsi 3 gün lekem geldi sonra kesildi heralde kimyasal da yerleşme kanaması olmaz
Ah canım tutmak istiyorum ama biliyorsun işte insan olumsuzluğu kafandan atamıyorEvet canim benim hic lekelenme olmadi kimyasallarda. Sen icini ferah tut
Ah canım tutmak istiyorum ama biliyorsun işte insan olumsuzluğu kafandan atamıyor
Bu kez olacak canım inşallah iğne oluyosun değil mi kan sulandırıcıBilmezmiyim canim sana söyluyorum ama bendd ayniyim. Gecen sefer degerim 3000 lere cikti kesede görüldü ama kalp atmadi .yani bana dogurana kadar rahat yok
Cnm e nabız dan baktım daha sonuc lar girilmemişCanim saglik ocaginda verdiysen ayni gün bulundugun ilin halk sagligi internet sitesinden ögrenebiliyorsun. Mesela ankara halksagligi merkexi diye. Laboratuvar sonucu diye tc yazinca cikiyor
Bu kez olacak canım inşallah iğne oluyosun değil mi kan sulandırıcı
Benim Dr da tüm değerler için kan aldı bakalım artıkKizlar doktor istemese bile muhakkak vitamin degerlerinize baktirin. Doktor bana sadece folic asit kullan dedi. Ama dün saglik ocagindaki doktir vitaminlerede bakti b12 cik düsük cikmis o da düsüge neden oluyormus. Gecen ayda bakilmisti gayet iyiydi. Kadin dogum doktorun ilac yazsin muhakkak dedi
Cnm e nabız dan baktım daha sonuc lar girilmemiş
Vurduğun noktayı iki parmağınla sık öyle morarmazEvet canim gecen kurtajdada kullanmistim. Bu sefer ayni anda 2 tane vuruluyorum karnim mosmor oldi
Canım benımde hıc yok yaGünaydin kızlar benim gögüs hassasiyetim tamamen gecti sizler ne durumdasiniz