Yarım gün başlamayı deneme şansınız var mı ? eğer öyle olursa daha kolay alışabilir.
kreş kesinlikle dede neneden daha fayda saglıyor ama geçiş süreci mutlu olması gerekiyor bebeğin
Bizimki günde 1 bucuk saat özel egitime gidiyor başta kendi merdivenleri cıkarak gidiyordu şu sıra bizden ayrılmak istemiyor ama sonrasında oyun oynayacagı için unutup mutlu şekilde oynuna devam ediyor. şuan deneme aşasında oldugu için bizi deniyor
bi de işten alıp okula götürüdüğümüz için bizden ayrılmak istemiyor. direk evden hazırlanıp gittigimizde daha sancısız oluyor. ilerde kreşe başlayacagımız zaman yarım günle alıstırmayı düşünüyorum .
çalışınca zor oluyor her türlü vicdan azabı cekiyorsunuz ama mutlu oldugu eglendigini görmek cok güzel :d
Daha çok ögretmenle calısıyor bugun 2 cocukla bir araya getirmişler diger cocuk çişm geldi deyip tuvalete gitmiş .
bizim ki çocuk çişim geldi deyince bezini tutmuş . sonrasında cocugun gittigi tuvaletin önünden geçince durup çiş demiş
cocuk cocuktan ögreniyor . bez bırakma işaretleri var bizde ama acele edip kasmıyorum . yavaş yavaş deneme calışması yapıcam . cırt cırt tuvalet egitimi kitabı var cuma günü bime gelecek . cogu cocuk ondan da ögrenimiş deneyebilirsiniz .ben denicem :)