- 18 Haziran 2018
- 661
- 445
- 103
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #41.021
Ben mama içirmiyorum Taşmıyor ama baya doluyorGeceleri sık sık çişi bezinden taşıyor, üstü başı ıslanıyor. Rahatsız olunca uyanıyor. Bugün primanın gece bezini sipariş ettim, gelince deniycem ama işe yarar mı bilmiyorum. Yatmadan 1 saat önce bir maması var, ondan sanırım bu fazla gece çişleri, o mamayı da gündüz nereye sıkıştırıcamı bilemedim, zaten 3 mamadan 2 kereye düştük.. sizde var mı taşmalar?
Wellcare D vit 600lük, 1 fısKızlar D vitamini ve balık yağı kullananlar hangi ölçülerde kullanıyorsunuz ?
Molfix ultra soft kullanıyordum, taşma yaşayınca sadece gece için prima premium care aldık, o da taşırınca gece bezi deniycez işte.. mama kesme zamanımız yaklaşıyor bizim de sanırsam: )Ben mama içirmiyorum Taşmıyor ama baya doluyor
genelde gece illaki uyandığı için uyandığı zaman bir kez bezini değişiyorum uyanmazsa değişmiyorum( uyanmadığı nadir) prima premium care kullanıyorum hiç taşma yasamadık 4 numara azıcık büyük sanırım
İnşallah işe yararMolfix ultra soft kullanıyordum, taşma yaşayınca sadece gece için prima premium care aldık, o da taşırınca gece bezi deniycez işte.. mama kesme zamanımız yaklaşıyor bizim de sanırsam: )
Canım 7 den 10 a kadar acıkıyordur benceAkşamları kızçemi ayakta sallıyorum kızlar, ama sallanırken mutlaka mama yemek istiyor
son yemeğini 6-7 civarı yiyor ( artık ne yerse, az buçuk işte )
10 gibi de uyurken mama yiyip yatıyor
Vermeyeyim diyorum sallanırken ama ısrarla yatmaya giderken mam mam diyo aç olduğunu düşünüp yemekte teklif ettiğim zamanlar oldu ama yok asla istemiyor gece uyurken mutlaka mama..
çok iyi değil biliyorum ama nasıl aşıcam onu blmiyorum :)
Normalde harmonie 5 kullanıyoruz. Çok seyrek taşma oluyor, özellikle çok su içtiyse gece.Geceleri sık sık çişi bezinden taşıyor, üstü başı ıslanıyor. Rahatsız olunca uyanıyor. Bugün primanın gece bezini sipariş ettim, gelince deniycem ama işe yarar mı bilmiyorum. Yatmadan 1 saat önce bir maması var, ondan sanırım bu fazla gece çişleri, o mamayı da gündüz nereye sıkıştırıcamı bilemedim, zaten 3 mamadan 2 kereye düştük.. sizde var mı taşmalar?
Bi de 6 numara sepete ekliyorum ouuuff: )İnşallah işe yararyaramazsa bide bir sadece gece için bir beden büyük denediniz mi? Yani normalde 4 numara giyiyorsa sadece gece için 5 numara gibi yani denemedm ama duymuştum
Sabah bezlerinin maşallahı var aynı şekilde. Yatmadan önce ne kadar su içse iyidir gibi düşünüp çok teklif ediyorduk galiba ondan..Normalde harmonie 5 kullanıyoruz. Çok seyrek taşma oluyor, özellikle çok su içtiyse gece.
1 haftadır gece prima night pants kullanıyorum. Harmonieden taşacak miktar doluluğu burada tutmuş. Çift koruma çizgisi var o şekilde tutuyor, çocuk devasa bir bezle uyandı sabah ama.
Aynı durumu yaşıyorum üç gecedir taşıyor baby turcoydu bizim anlamıyorum noluyor ve çocuk öksürüyor şimdi üşüttü kesinGeceleri sık sık çişi bezinden taşıyor, üstü başı ıslanıyor. Rahatsız olunca uyanıyor. Bugün primanın gece bezini sipariş ettim, gelince deniycem ama işe yarar mı bilmiyorum. Yatmadan 1 saat önce bir maması var, ondan sanırım bu fazla gece çişleri, o mamayı da gündüz nereye sıkıştırıcamı bilemedim, zaten 3 mamadan 2 kereye düştük.. sizde var mı taşmalar?
Büyük bez kullanıyorum ben aslında kilo aralığından bir numara neden oluyor sizce çok mu sıkıyorum acaba yoksa gevşek mi bırakıyorumİnşallah işe yararyaramazsa bide bir sadece gece için bir beden büyük denediniz mi? Yani normalde 4 numara giyiyorsa sadece gece için 5 numara gibi yani denemedm ama duymuştum
Benimki de mamayı çok seviyor. Tok olsa bile o biberonu görünce neşeyle atılıyor. Yavaş yavaş mamayı bardakta vermeye geçicem ama çok yavaş: )Akşamları kızçemi ayakta sallıyorum kızlar, ama sallanırken mutlaka mama yemek istiyor
son yemeğini 6-7 civarı yiyor ( artık ne yerse, az buçuk işte )
10 gibi de uyurken mama yiyip yatıyor
Vermeyeyim diyorum sallanırken ama ısrarla yatmaya giderken mam mam diyo aç olduğunu düşünüp yemekte teklif ettiğim zamanlar oldu ama yok asla istemiyor gece uyurken mutlaka mama..
çok iyi değil biliyorum ama nasıl aşıcam onu blmiyorum :)
Bizde de çiş cok oluyor sabah kadar bez 3 kilo oluyordur ama taşma hiç yaşamadıkBi de 6 numara sepete ekliyorum ouuuff: )
Uyumadan hemen önce içince sindirim sorunu hazımsızlık olmasın diye önermiyorlar.mama neden iyi degil uyumadan önce onu anlayamadım ?
Doğduğundan beri premium care kullanıyorum hiç taşma yaşamadım, doğru bağlamadığım ya da küçük beden kullandığım zamanlarda kaka sızdı sadece. Molfix, goon, sleepy gibi bezler de kullanıyorum içlerinde sıvıyı en iyi absorbe eden bence premium care.Molfix ultra soft kullanıyordum, taşma yaşayınca sadece gece için prima premium care aldık, o da taşırınca gece bezi deniycez işte.. mama kesme zamanımız yaklaşıyor bizim de sanırsam: )
Sabaha kadar defalarca meme emme olayı ne zaman biticek ya ben bittim çünkü deDoğduğundan beri premium care kullanıyorum hiç taşma yaşamadım, doğru bağlamadığım ya da küçük beden kullandığım zamanlarda kaka sızdı sadece. Molfix, goon, sleepy gibi bezler de kullanıyorum içlerinde sıvıyı en iyi absorbe eden bence premium care.
Diğer kullandığım markalar da aynı şekilde oluyor. Bezin bacak kısmında bulunan iç lastikli yapıyı bezi taktıktan sonra düzeltmeyi deneyin. Ben uyuduktan sonra bezini değiştirip yatırıyorum, sabaha kadar baya doluyor tabi. Sabaha kadar defalarca meme emiyor.
+1 ile katılıyorum. Çok yorucu. Birde şimdi yatağını ayırmaya çalışıyorum iyice memeye sarıldı. Anlamadım nasıl olacak nereye kadar? Artık hasta olacağım.Sabaha kadar defalarca meme emme olayı ne zaman biticek ya ben bittim çünkü de
yine sen demiştin galiba sleepy bio'yu, denedik onu da. o dönem taşmalar başlamamıştı zaten, o da bez de güzel bezdi ama molfix pure softumuza döndük yine sonra niye hatırlamıyorum: )Bizde de çiş cok oluyor sabah kadar bez 3 kilo oluyordur ama taşma hiç yaşamadık
Sleepy bio kullanıyorum 5 numara
Erkek bebişlerin anatomik yapısının etkisi de vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?