- 23 Aralık 2020
- 223
- 346
- 34
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.841
evet iptal malesef bel ağrım geçse bi ben henüz doktora da gitmedmÇok teşekkür ederim size de geçmiş olsun ah bir de sağlıkçısınız demek Allah yardımcınız olsun şu dönemdeİzinleriniz de iptal sanırım
Evet bende öğretmenım oyle yapım bende kanamam durunca yıne bıraktım uzanmayı aman dıkkt edım bende sızde cok gecmıs olsunMerhaba bende de çok bel ağrısı var öğretmensiniz galiba ben de öyleyim 2 haftadır kamera açmadan koltukta uzanarak anlatıyorum siz de öyle yapın sandalye tepesinde mahvoldum ben de inatla devam ettim lekelenmem ve sonrasında kanamam oldu siz de zorlamayın sakın bebişlerimiz şuan herşeyden önemli çok geçmiş olsun
10 dk koydum sızı okuyunca sımdı cektım hemen ınsallh bırsey olmaz ve gecer yaSıcak su koyma canım sıcağın gebelikte pek iyi olmadığı söyleniyor
Tamam canım dıkkat edım ozaman yumusak yerde yatıyorm hepCanim gecmis olsun. Sıcak su torbasi sakın koyma. Ama polar ince battaniyeler var.beline sarabilirsin o da sıcak tutar. Sirtıni saracak termal atlette iyi geliyor
birde sert yerde yatmakta iyi geliyor yumuşak yatak iyi gelmiyor. Ben omirilik ameliyatliyim oyüzden zaman zaman belim cok ağrır.
Biri 7 diğeri 5 buçuk yaşında ben Nisan'da 16 haftalik bı düşük yaptım kalbi durmuştu ve isteyerek yapmıştım o süreç çok zordu çünkü bulantilar falan 4 ay hep yattım üstüne kaybettim yavrumu uzun süre düşünmüyordum belki bir kaç sene sonra yaparız diye planlanmıştım ama kısmet işte tamamen sürpriz oldu banadaDaha erken vakit var nasılsa bi sonrakinde gep görür hem duyarsınız inşallah planlı gebelik mi sizin? Oğullarınız kaç yaşında
Çok geçmiş olsun. Allah yardimciniz olsunevet iptal malesef bel ağrım geçse bi ben henüz doktora da gitmedm
Teşekkür ederim :) Cok fazla olumsuz durum falan duyunca ister istemez korku kaplıyor içimi. O zaman haftaya gittiğimde duyulması lazım. Umarim insaallah. Tüm bebeğini bekleyen anneler sağlıkla alsın bebişlerin
Ikra meyra Canımcım sen nasıl cinsiyet tahmini yaptin tutturmussun da merak ettimm bizi de aydınlatsan keşkeeeee
İlk zamanlarki gibi değil ama ara ara yokluyor haklısınız, ultrasona göre şuan 6+5Benim biraz azaldı ara ara girip çıkıyor ağrı belime be kaşıklarıma . Şu an 5+2 yim. Sizin bebeğiniz kaç haftalık . Ben doktora sordum normal dedi ama aşırı ağrırsa tekrar kan ver dedi
Ben de cmrt kalp için gideceğim her şey yolunda mı nasıl durum çok merak ediyorumBen de cumartesi gidicem bakalım zaman geçmiyor aramızda 1 gün var bize de sürpriz oldu ama vakti geçiyordu du artık hayırlısıyla allahım nasip etti isteyen herkese nasip etsin
evet iptal malesef bel ağrım geçse bi ben henüz doktora da gitmedm
Çok teşekkür ederimEvet bende öğretmenım oyle yapım bende kanamam durunca yıne bıraktım uzanmayı aman dıkkt edım bende sızde cok gecmıs olsun
KızzzKizlar bu da benim bebisim 6+4ken
Alttan usg ile hadi bana da tahmin yapin
Evet onlar şuna beynini yiyordur biliyorumAhh canım şu yaşlılar insanı mahvediyo inanki. Öyle böyle şöyle derken insanı daha beter motivasyonsuz bırakıyorlar. Herşeye kulak tıkamak lazım aslındasizlerle konuşmak inan öyle iyi geliyo ki. Tanımadan enerji almak bu olsa gerek
Bende çok merak ediyorum sabah 9 a aldım randevu mu yılın ilk randevusu çok heyacanlıyımBen de cmrt kalp için gideceğim her şey yolunda mı nasıl durum çok merak ediyorum