- 24 Mart 2012
- 259
- 387
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.801
Ayy işte tam olarak anlatmışsın , benim de 2-3 gündür yok galiba. Rahim büyüdü de ondan mı biraz durdu anlayamadımYazıyormus hic dikkat etmemişim canım 7+5 sin sende.. Kac gündür sancin yok canım benimde dünden beri yok bugünde ilk kez bi akıntı geldi beyaz renkte ona da canım sıkıldı.. Önceden sanci var diye tedirgin oluyorduk simdi de sancı yok diye
bugün gündüz 3 den beri karnım ağrıyor süreklilik gösteriyor hatta 1 saat ara veriyor 1 saat devam ediyor ilk defa geldi başıma 8 haftalık hamileyim hiç ağrım olmamıştıAynı ağrılar bende hala devam ediyor.
bugün gündüz 3 den beri karnım ağrıyor süreklilik gösteriyor hatta 1 saat ara veriyor 1 saat devam ediyor ilk defa geldi başıma 8 haftalık hamileyim hiç ağrım olmamışt
Benim her gün ara ara oluyor, devamlı ve uzun süreli olmuyor. haftaya kontrole gideceğim korkuyorum. son kontrolün üzerinden 14 gün geçti.bugün gündüz 3 den beri karnım ağrıyor süreklilik gösteriyor hatta 1 saat ara veriyor 1 saat devam ediyor ilk defa geldi başıma 8 haftalık hamileyim hiç ağrım olmamıştı
benim daha 4 gün oldu herşey güzeldi iyiydi doktor bir sorun var demedi.. şuan bile ağrıyor ama hafif hafif anlam veremedim acaba rahim mi büyüyorBenim her gün ara ara oluyor, devamlı ve uzun süreli olmuyor. haftaya kontrole gideceğim korkuyorum. son kontrolün üzerinden 14 gün geçti.
Hımmm o zaman yüksek çıkar senin gecikmeli gideceksin. Hadi hayırlısı canım haberleşelim yineİnşallah hepimizinnben daha gitmedim sağlıkocağıyla konuştum salı günü kan alıyormuş onu bekliyorum hala bi doktor da bulamadım çünkü
İki hafta önce doktor bana ağrıların normal olduğunu söyledi. Ama kalp atışlarını henüz duymadığım için endişem devam ediyor.benim daha 4 gün oldu herşey güzeldi iyiydi doktor bir sorun var demedi.. şuan bile ağrıyor ama hafif hafif anlam veremedim acaba rahim mi büyüyor
anladım canım kanama yoksa normal karşılıyorlar galiba.. duyarsın inşallah korkma kaç haftalık hamilesin ben 7+1 de duydum kalp atışınıİki hafta önce doktor bana ağrıların normal olduğunu söyledi. Ama kalp atışlarını henüz duymadığım için endişem devam ediyor.
anladım canım kanama yoksa normal karşılıyorlar galiba.. duyarsın inşallah korkma kaç haftalık hamilesin ben 7+1 de duydum kalp atışını
daha erkenmiş korkma içini ferah tut duycaksin sende o güzel sesi6 haftalık ultrasona göre şuan. Ama geç yumurtlama olduğu için arada bir iki hafta oynama olabilir.
8. Hafta bitti bu haftaya kadar iyiydim bu hafta başladı umarım uzun sürmez içim disima çıktı..Kaç haftalık gebeliğiniz ? İlkinde benim de öyleydi. Şimdikinde ne olacak bakalım
hayatımda bu kadar dengesiz yemek yediğim bir dönem daha yoktur, önce koca bi tabak turşu, 10 dakika sonra çikolata mesela. Saçma gibi ama kendi içinde tutarlı. Çok karışığım ya. Amin inşallahdaha erkenmiş korkma içini ferah tut duycaksin sende o güzel sesi
Daha erken vakit var nasılsa bi sonrakinde gep görür hem duyarsınız inşallah planlı gebelik mi sizin? Oğullarınız kaç yaşındaBende üçüncüyü bekliyorrum canım iki oğlum var buda 5+5 bugün gittim ama keseyi falan göremedik insallah haftaya görürüz benim diğerleride çok geç görünmüştü umarım buda o sebepten gorunmemistir
Benimde kızım 8.5 oğlum 2.5 bize de süpriz oldu sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba, 2 oglum var 6 ve 2.5 yasindalar. 3.cok buyuk surpriz oldu bize. Hayirlisiyla saglikla gelsinler
Bben devam etmiştim, Dr ekstra vitamin vermişti. Bi sorun olmaz demişti.emzirirken hamile kalıpta emzirmeye devam edeniniz, tanıdığınız oldu mu hiç?? bu konuda da danışayım sizlere
hosgeldinnMerhaba kizlar bende geldim benimde 4 haftalik sanirim idrarda cikti yarında kan vericem
Sik idrara cikma ve regl gibi karin agrim var
Șuanda 6 aylık hamile olan bi arkadaşıma sordum o hamileliği bizim kadarken haftalarca sancısı olmamış sadece normal adet tarihlerinde adet sancisi gelip gidiyormuş. O da sancısı olmadığı için cok korkmuş zamanında ve bana korkmami söyledi.Ayy işte tam olarak anlatmışsın , benim de 2-3 gündür yok galiba. Rahim büyüdü de ondan mı biraz durdu anlayamadım
Ahh canım şu yaşlılar insanı mahvediyo inanki. Öyle böyle şöyle derken insanı daha beter motivasyonsuz bırakıyorlar. Herşeye kulak tıkamak lazım aslındaEndişelerini çok iyi anlıyorum canım ama h korkma allah sana sabrını da gücünü de verir. Üstesinden gelirsin ikisine de yetersin sen annesinyeter ki sağlık versin allah gerisi olur hiç korkma üzme kendini. Dediğin gibi o bir armağan sana rabbimden, bu düşüncelerle başta oluyor aonra hemen geçiveriyor karnındakine de kıyamıyorsun
Bitince ondan alırsın canım. Ocean cidden harika. Çocuk ürünleri de öyle aklında bulunsunOcean Mummy i ben de sonradan gördüm, baya da ünlüymüş. Pahalı olanı aldım artık diğerinde bakayım buna.