Merhaba güzel anneler..
Ben 2020 Ağustos annesiyim. Çok şükür hamileliğim sıkıntısız geçti.
Belirti konusunda tereddüt yaşayan annelerimiz için yazmak istedim. Benim tek belirtim göğüs hassasiyeti oldu o da hemen geçti. Onun dışında bulantı, koku hassasiyeti ve kusma gibi belirtilerin hiçbiri olmadı. Şimdi kızım kucağımda 5 aylık oldu bile
Cinsiyet konusunda da benim kızımda sadece ramzi teorisi uydu. Birde
Ikra meyra nın tahmini tuttu. Ona da tekrar teşekkür ederim.
Alışveriş için bence 12.haftada başlayın. Yavaş yavaş alınca zorlamıyor. Kıyafet olarak yaz bebeği olacakları için ince takımlar veya kısa kollu tulumlar alabilirsiniz. Biz yenidoğdu üşür diye sarıp sarmaladık çocuk pişik oldu doktor da çok kızdı. Klima açık tek zıbınla tutmaya başladık çocuğum rahatladı. Kısaca yenidoğan diye kalın kalın seyler almayın
Şubatta e-bebekte çok büyük indirim oluyor. Alacaklarınızı şimdiden belirleyip o zamanı değerlendirebilirsiniz.
Arada bim, şok ve a101e bebek ürünleri geliyor. Kesinlikle reflü yatağı denk gelirse alın. Hala yatağının içinde kullanıyoruz.
Bizi bu zamana kadar en çok zorlayan şey uyku oldu. Keşke uyku konusunda daha titiz davransaymışım. Belki baştan ne yapıp yapmamam gerektiğini daha detaylı bilseydim şuan uyku problemimiz daha az olabilirdi diye düşünüyorum.
Bebeklerinize sağlıkla kavuşun inşallah. Sevgiler