- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.561
Hadi hayırlısı olsun canım2 saat demişlerdi son yarım saat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun canım2 saat demişlerdi son yarım saat
Amin canım inşallah. Canım çok şükür 1 hafta kadardır yok bende leke de kanamada inşallah olmazda daha daCanim ilginc zaten ya cok sukur bi daha kanama olmadi ama gun icinde azicik ayakta dolanayim bi bakiyorum hemen leke gelmis yada sabah kalkinca bi var bi yok gunde 1 kez falan yokluyo oda boyle acik kahvemsi pembemsi birsey saglikli buyusunlerde insallah saglikla kucaklarimiza aliriz senin bittimi lekeler
Hastanenin sitesini grip labartovuar sonuçlarından bakabilirsin canım ordan daha erken çıkıyorE nabizdan takipteyim
Canım hiç üzülme hayrılısı olsun inşallah zamanı gelince oluyor rabbim hayrlısını nasip etsin0.1 negatif kızlar.
Ay en azından içim rahatladı ya günlerdir
Aranızdan malesef ayrılıyorum rabbim hepinizin sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Inslalah canim sende cok cektin simdi anlayabiliyorum insanin psikolojisini bozuyor gercektende Rabbim saglikli kucagimiza almamizi nasip etsin insallahAmin canım inşallah. Canım çok şükür 1 hafta kadardır yok bende leke de kanamada inşallah olmazda daha da
Amin canım inşallah. Cidden çektim gerçi halada bitmedi yani korkularım kalp atışı ya durursa diye falan korkuyorum dursa nasıl anlayacağım diyorumInslalah canim sende cok cektin simdi anlayabiliyorum insanin psikolojisini bozuyor gercektende Rabbim saglikli kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Sola yakın gibi duruyor ama emin olmamakla birlikte erkek gibi
Teşekkür ederim canım sağlıcakla doğusunda önemli değilSola yakın gibi duruyor ama emin olmamakla birlikte erkek gibi
ALLAh korusun canim getirme aklina kotuyu dayanikli masalalah bebek inslalah birsey olmaz Rabbime emanetlerAmin canım inşallah. Cidden çektim gerçi halada bitmedi yani korkularım kalp atışı ya durursa diye falan korkuyorum dursa nasıl anlayacağım diyorum
0.1 negatif kızlar.
Ay en azından içim rahatladı ya günlerdir
Aranızdan malesef ayrılıyorum rabbim hepinizin sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Bilmiyorum ki canım ben pek anlamıyorm kese yuvarlaksa kız diyen falan da var bakalım sağlıklı olsunda hiç kız ismi yok aklımdaKuzu benim icime kız doğdu. Hayırlısı olsun
Bilmiyorum ki canım ben pek anlamıyorm kese yuvarlaksa kız diyen falan da var bakalım sağlıklı olsunda hiç kız ismi yok aklımda
Evet canım nazlılar zahmetlilerBizimkiler pek nazlılar uğraştırıyorlar. Hehhh nazlı güzel isim
İlk bebeğinizin cinsiyeti nedir? şimdi kaç haftalıksınızBenim ilk gebeligim oyle sayilirdi koku hassayeti disinda pek bir sorun yasamamistim ama maalesef bu gebeligim icin ayni seyi soyleyemiyorum. Kontrole en son ne zmn gitmistiniz?
Ay evet evet lütfen Kızın kesesi yuvarlak olur diyin ay kızım olsa ismi bile hazırBilmiyorum ki canım ben pek anlamıyorm kese yuvarlaksa kız diyen falan da var bakalım sağlıklı olsunda hiç kız ismi yok aklımda
Canım bilmiyorum ben ya genelde öyle diyorlar inşallah kızdır seninki herşey gönlünce olsunAy evet evet lütfen Kızın kesesi yuvarlak olur diyin ay kızım olsa ismi bile hazır